Annem Uyurken | Yeni Dizi | Kanal D

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
BKM Mutfak ile tanıdığımız Büşra Pekin, Tims Prodüksiyon'un yeni dizisi "Annem Uyurken"de rol alacak.

Başrolü Hümeyra'nın üstleneceği dizide 10 yıl sonra bitkisel hayattan uyanan bir anne ve çocuklarının hikayesini konu alınacak.Levent Kırca'nın da adının geçtiği dizinin kesinleşen oyuncuları arasında şimdilik Hümeyra, Büşra Pekin ve Cemil Büyükdöğerli bulunuyor. Kanal D'de ekrana gelecek olan dizinin senaryosu üzerinde uzun süredir çalışıldığı belirtildi.

290520121238332629591.jpg

Hümeyra ve Büşra Pekin sevdiğim oyunculardır. Belki bi bölüm bakabilirim.

Kesinlikle tutar. Kanal D`nin diğer kanallardan farklı kılan özelliği var. Kanal D de bir-birine benzeyen dizi yok. Her biri farklı hayat hikayelerini anlatıyor. Kendilerini tekrar etmiyor. Kanal D dizileri klasik hikayeli olmuyor. Yepyeni konuları olan dizileri satın alıyor

Kesinlikle tutar. Kanal D`nin diğer kanallardan farklı kılan özelliği var. Kanal D de bir-birine benzeyen dizi yok. Her biri farklı hayat hikayelerini anlatıyor. Kendilerini tekrar etmiyor. Kanal D dizileri klasik hikayeli olmuyor. Yepyeni konuları olan dizileri satın alıyor

Kanal D kendini mi tekrar etmiyor? :d Kendini tekrar etmese yıllardır Arka Sokaklar ve Akasya Durağını oynatır mıydı acaba?

revan güldürme bizi :)

Büşra Pekin yerine
Cemil Büyükdöğerli fotosunu koysaydınız google a yazdım :D tanıdık biri ama isim olarak tanımıyorum

kanal D de yayınlanacaksa tutar show da yayınlanacaksa batar..

Ben o anlamda demedim dizilerin konuları bir-birini tekrar etmiyor dedim. En azından aynı programı haftada 4 gün yayınlamıyor
Kanal D bi dizi yapıyor asırlık yapıyo ne tat kalıyo ne bişey :d İyi ki bi dizi yapıyor. Kanal Dnin sadece tadında kalan iki dizisi var bana göre ki onlarda biri Aşk-ı Memnu. Biri de Hanımın Çiftliği.

Kanal D bi dizi yapıyor asırlık yapıyo ne tat kalıyo ne bişey :d İyi ki bi dizi yapıyor. Kanal Dnin sadece tadında kalan iki dizisi var bana göre ki onlarda biri Aşk-ı Memnu. Biri de Hanımın Çiftliği.
O senin için öyle ola bilir. Kanal D tartışmasız rakipsiz. Kanal dediğin programla yürümez

kanal d nin dizileri ortalama iki yıl sürüyor iki haftada bitirilen show dizilerinin yanında kanal D dizileri destan sayılır ..

O senin için öyle ola bilir. Kanal D tartışmasız rakipsiz. Kanal dediğin programla yürümez
Kanal dediğin dizisiyle programıyla yarışmasıyla renkli renkli olmalı. Tabii sizin kaliteli anlayışınız sadece diziden geçiyorsa ben birşey diyemem.

- - - Ekleme - - -

türkün uzayla imtihani
Matematiğin iyi değil sanırım. Türkün uzayla imtihanına iki haftada bitti dediğine göre..:d :d :d

revan kanald akasya arka sokakların tekrarini verdigi sürece iyi reyting alacak ama sayginlik düsüyor

İki haftada bitirilen bir dizi hatırlamıyorum? :D Hatırlıyorsan sen söyleyebilir misin?
MUCK, Sensiz Omaz, Gün Akşam Oldu iki haftada bitirilmedi ama tam bir fiyasko. Seyircinin Türkün Uzayla İmtihanı ile İmtihanı da yanı şekilde. Show Tv sevdiğim kanaldır. Hele ki Adını Feriha Koydum orda yayınlanıyorsa benim için değerlidir. Ama her gün Survivor yayınlamakla olmuyor

- - - Ekleme - - -

revan kanald akasya arka sokakların tekrarini verdigi sürece iyi reyting alacak ama sayginlik düsüyor
Gündüz kuşağı demiyorum kreys. PT dizilerinden bahs et sen

- - - Ekleme - - -

Kanal dediğin dizisiyle programıyla yarışmasıyla renkli renkli olmalı. Tabii sizin kaliteli anlayışınız sadece diziden geçiyorsa ben birşey diyemem.
Sen de her gün Survivor yayınlamağa renklilik diyorsan ben bir şey demem. Survivor kaç reng acaba? Show Tv logosunda olan renklerin sadece 2si var Showda. Biri Feriha biri Survivor. Feriha bitince artık Show Tv logosu tek renk olur :F