Adliyenin karşısındaysan gel bi çayımı içDur adliyenin karşısındayım selam olsun sana.
O değilde şu sıralar vadefone çok yavaş bu bölgede sorun ne sence böyle sorunu olanlar var mı.
Adliyenin karşısındaysan gel bi çayımı içDur adliyenin karşısındayım selam olsun sana.
O değilde şu sıralar vadefone çok yavaş bu bölgede sorun ne sence böyle sorunu olanlar var mı.
Adliyenin karşısındaysan gel bi çayımı içne bileyim ben ara öğren
Oklar sana isabet eder inşallah .ssAnlık yakalaman lazımdı şimdi ok meydanına geçtim bile.
Var mı diye sorduk zaten.s.s
İçerde ile karşılaştırdığın diziye bak ayy düşüp bayılıcam şimdi
Bu diziyi izle bence süper gidiyor bugünkü bölüme vuhuİçerde ile karşılaştırdığın diziye bak ayy düşüp bayılıcam şimdi
deniz marulu senden daha gerçekçi bu konudaİçerde ile karşılaştırdığın diziye bak ayy düşüp bayılıcam şimdi
bu işler yoruma mı bakıyor o hayat benim 4.sezona girdi forumda kaç yorumu varAnne daha 5. bölümden çökmüş, konuda şifa niyetine tek bir yorum var
onun meselesi ayrı oyüzdendirdeniz marulu senden daha gerçekçi bu konuda
Gonca çok iyi oyuncu. Vasfiye teyzenin üzerine anca böyle sosyopat bir rol ile çıkabilirdi öylede oldu.
bencede yalnız goncaya çok fazla çığlık attırmasınlar sesi çok ince oluyor ya
Bence çok dozundu. Bayılıyorum oyunculuğuna bu dizide. Küçük Sırlar ve Yalan Dünyadada muhteşemdi.
Bölüm super gidiyor.
Gonca Vuslateri döktürüyor.
fragmanda @Çiğdem- @vadikızı nın edho sundaki 3 haftaya denk aksiyon var resmenBu hafta yayınlanmayacak mı ? Cumartesi oldu fragman yok
fragmanda @Çiğdem- @vadikızı nın edho sundaki 3 haftaya denk aksiyon var resmen@cookies @destere @mrt-06 @Forumdash @batuhankaralar
8. bölüm kesin finalfragmanda @Çiğdem- @vadikızı nın edho sundaki 3 haftaya denk aksiyon var resmen@cookies @destere @mrt-06 @Forumdash @batuhankaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?