o kadar satıılmamış doğru oku 11 bölüm orjinali sadeceKara verin nerde mitcom da atv deniyor ama gelen ruzgar star gibi anne de 11 bölüm satılmış. onu da mitcomdan ögrendim şimdiden söylim
o kadar satıılmamış doğru oku 11 bölüm orjinali sadeceKara verin nerde mitcom da atv deniyor ama gelen ruzgar star gibi anne de 11 bölüm satılmış. onu da mitcomdan ögrendim şimdiden söylim
11 bölüme satılmış işte öf hem yemek ye hem senın etıketşere yetiş... bezdım vallao kadar satıılmamış doğru oku 11 bölüm orjinali sadece
Star bu oranlarla 3 sezon sürdürürse şaşırmam. Yani bu oranları alan bir dizi hayatta 10 bölümde bitmez.Az önce araştırdım diziyi de 11 bölüm sürecekmiş. Orjinal gidiyoruz bozmayacak. Ocak ayına star Kerem Bursin dizisine girer heralde?
Cansuyu da MF yapım gibi düşük bütceli bir yapım ikna edemezdi Ama dizinin hızlı ilerleyişi haberin doğrulugunu gösteriyor final bölümü için 3 sezon sürecek değil yaStar bu oranlarla 3 sezon sürdürürse şaşırmam. Yani bu oranları alan bir dizi hayatta 10 bölümde bitmez.
Türk senaristler sürdürür 3 e düşene kadar reytingiCansuyu da MF yapım gibi düşük bütceli bir yapım ikna edemezdi Ama dizinin hızlı ilerleyişi haberin doğrulugunu gösteriyor final bölümü için 3 sezon sürecek değil ya
Kimse 10-11 reytingi elinin tersiyle itmek istemez. Yani 11 bölüm sürmesi güzel olur ama bu şartlarda hayalcilik gibi kaçıyor. Sana demiyorum genel olarak konuşuyorum.Cansuyu da MF yapım gibi düşük bütceli bir yapım ikna edemezdi Ama dizinin hızlı ilerleyişi haberin doğrulugunu gösteriyor final bölümü için 3 sezon sürecek değil ya
Zaten ben demiyorum gördüğüm şeyi söyledim ben 13 bölüm diyorum 😛Kimse 10-11 reytingi elinin tersiyle itmek istemez. Yani 11 bölüm sürmesi güzel olur ama bu şartlarda hayalcilik gibi kaçıyor. Sana demiyorum genel olarak konuşuyorum.
İçerde gibi gagar bir dizi alıyorsa Anne de alır
Ne alaka İçerde ile Anne'nin ne gibi bir bağlantısı var da biri yükselince diğeri de yükselmek zorunda mı?
İçerde gibi gagar bir dizi alıyorsa Anne de alır
Benim kullandığım kelimeleri herkes bilmez bebeğimGoogle baktım meraktan gagar nedir diye orada bile çıkmadı yani bu kelimeyi ilk kullanan sensin, senden başka kullanan yok kısaca kelimeyi sen uydurdun. Nerenden uydurduysan oraları kapalı tut.
Benim kullandığım kelimeleri herkes bilmez bebeğim
Gagar böyle çürük, işe yaramaz anlamında kullandım ki bizim çevremizde öyle kullanırız biz kendi üretimimiz bir kelimedirNe demek istedin onu çözmeye çalışıyorum çünkü Gagar İçerde her zaman 1.dir anlamınada gelebilir.
Gagar böyle çürük, işe yaramaz anlamında kullandım ki bizim çevremizde öyle kullanırız biz kendi üretimimiz bir kelimedir
Şişli mi nezih ayrıca ben çağlayanda oturuyorumUmarim çevre derken şişli gibi nezih bir çevreyi kastetmiyorsundur.
Şişli mi nezih ayrıca ben çağlayanda oturuyorum