Star Anne - Dizi Yorumları

Katılıyorum ne kadar güzel ve göz zevkine hitap eden karakter o kadar keyif.

sadece göz zevkide değil olayın dram boyutuda cansu ile tıfıl kız yanyana gelince artıyor vede etkili hale geliyor yandaki gereksiz karakterler altına sıçrayan çamurlar gibi onları temizlemek şart

İzliyosun demek selim sence alinin zeynebe teklifi neydi

sadece göz zevkide değil olayın dram boyutuda cansu ile tıfıl kız yanyana gelince artıyor vede etkili hale geliyor yandaki gereksiz karakterler altına sıçrayan çamurlar gibi onları temizlemek şart
Doğru aldığım duyumlara göre oyunculuklar sayesinde hissedilen dram üst düzeymiş. Tam aradığım iş en kısa sürede izlemeye çalışacağım.

@destere şenlendirmez yeşertir anca totosundan salarak
@destere nin kültürümüze kattığı değerler yadsınamaz.
Bu yüzden karalamalarını reddetmek durumunda kalacağım.

İzliyosun demek selim sence alinin zeynebe teklifi neydi

ali zaten boş bir karakter onu senle @çiğdem- diziyi izleyesiniz diye parlak kontenjanından eklemişler diziye yoksa onun dizide ne işe yaradığınıda çözemedim ayrıca sizin sevdiğiniz tipler hep böyle işte sapkın tipler bir an önce onları bırakın güzel kızları izleyin bizler gibi

seni yanıltmış olmayayım dediğim gibi canu ile tıfıl kızın yanyana geldiği sahnelerde tansiyonumuz artıyor diziye olan ilgi ve alaka zaten o sahnelerde doruğa çıkıyor ama diğer karakterler devreye girince sahneler sıkıcı hale geliyor

izle zaten ne demek istediğimi anlarsın

Ali ilerde zeynebin sevgilisi olabilir önemli bir karakter dizide orjinalinde para istiyomuş
ama burda namus falan dediler kafam karıştı

Beni yine yanıltmayıp diziyi libidolarınla takip ediyorsun her zamanki gibi
Enes daha izlemedi o yüzden spoiler vermeyelim lütfen
Bu dizi senlik değil la sen gidip ablaların üçgen biçiminde birbirlerine şeaptıkları dizilere yönelebilirsin

Ali ilerde zeynebin sevgilisi olabilir önemli bir karakter dizide orjinalinde para istiyomuş
ama burda namus falan dediler kafam karıştı
benim duyumlar daha sağlam ilerleyen bölümlerde senin @Çiğdem- le kovaladığınız alinin gazozuna ilaç atıp parlak oğlanı kötü yola düşüreceklermiş
)

cansu bölünerek çoğalmayacak ilerde o da üçken dörtgen kare şeklinde çoğalacaktır merak etme

sonra ne olacakmış peki

Sanmıyorum. İlk bölümde mahkeme duvarı gibi bir karakter olarak çarptı gözüme
Eyşan gibi yılansı bir bayan potansiyelini göremedim
Her şey vardı onda altıgen, dikdörtgen, dik üçgen
Allah ne verdiyse

sen gördüğünle yetiniyorsun ben izlerken elbise gözüme çarpmıyor iç dünyasına girebiliyorum kızın
senin hayal dünyan körelmiş illaki gözle görmen lazım oysa bazı şeyler hissedilir ve kavisler köşeler netleştirilir beyinde

yani geldik olayın felsefi boyutuna iç güzelliğe önem veriyorum anlayacağın!
izlerken kızın temiz kalbini ve kalbin üstündeki tümsekleri görebilmelisin? aha yine sıvadık la

neyse yorumu kısa keseyim yoksa konudan uzaklaşacağım

Saat çok geç oldu senin devreler yandı yine
Tümseklerden önce hız kesip öyle izlemeye başlarsan gözüne çarpmaz hiçbir şey
Sana hayat kurtaran bir tavsiye verdim bundan gayri öyle izle ne izleyeceksen

2. Bölümü daha yeni izledim. Dizi süreleri çok uzun olduğu için yabancıları önce aradan çıkarıyorum bizim diziler tüm günümü yediği için sadece belli günler izlemek durumundayım. Yetişmek zor olacak ama olacak

Cengiz karakterini canlandıran adam hem oyunculuk hem tip olarak Berk Hakman'ı andırıyor. Suskunlar'daki o agresif hallerine inanılmaz benziyor. O da bu bölümde çok başarılıydı.

Zeynep ile gerçek annesinin köprüde karşılaşma sahnesi aşırı zorlama olmuş. Henüz daha çok erken senaristler niye böyle bir olaya daldı direk anlayamadım dev bir klişe olmuş. Üvey kardeşlerinden küçük olan da çok hoş bir kardeşimizmiş Allah sahibine bağışlasın
Büyük olan fettan ve negatif enerji saçan saçaklıyı hiç gözüm tutmadı.

Cansu Dere'nin tiradı felaketti. Gerçek annesiyle olan sahnesi beni benden aldı. O nasıl bir duygu selidir öyle. İzledikten sonra annemin boynuna sarılasım geldi benim gibi bir sığırı bile pelinsular gibi ağlatacaktı az daha
Çok aştı kendini Cansu bu diziyle. Bakalım 3. bölümde neler olacak.

İlk bölüme göre sönük kalsa da fena değil hala gideri var dizinin. Devam edeceğim.

3. Bölümü de az önce bitirdim ve artık yeni bölümlere yetiştim. Kendimi yeni güncellenmiş telefon gibi hissediyorum

Heyecan anlamında en tatmin edici bölümdü diyebilirim. Zeynep ile Turna'nın büyük sırrı ifşa oldu. Gazeteci şerefsiz parçaları yerine oturtup olayı çözdü. Kenafir gözlü züppe utanmadan ahlaksız teklif yaptı güzelim kızcağıza. Olay Binbir Gece'ye döndü

Melek'in gerçek annesinin birden annelik duyguları kabardı. Ulan yollu karıya bak kızına sahip çıkma, çöpe at, döv söv sonra kaybedince değeri anlaşılsın. Yok öyle dünya.

Sakar Teyze mapus damlarında kendini jiletleyenlerin arasında öğrendiği tüm bitirim halleri gazeteci olacak o sıfatsıza göstermek için odasını bastığı sahnede yerimden zıpladım. Bi an 35'lik şişi çıkarıp karın boşluğuna saplayacak sandım ama oraya yığılıverdi.

Final sahnesinde tüm bölüm boyunca yapmak istediğim şeyi tam Zeynep nihayete erdirecekken bölüm bitiverdi
Umarım yeni bölümde o yangın tüpünü beyincik soğanına indirir de pestil gibi pekmezini akıtır zibidinin

4. Bölümü TV'den izlemek istiyorum ama çok uzun be kardeşim. Digiturk Dilediğin Zaman'dan izledim reklamlar dahil 180 dakika. El insaf ulan 3 saatimizi bir diziye mi ayıralım azıcık kısaltın şunu. İşimiz gücümüz var israftır, günahtır

özet çıkmış şule de istanbula geliyor bakalım neler olacak

Özet:

4. Bölüm: Zeynep, Ali’nin teklifini kabul edecek mi?

Zeynep Turna’yı korumak için her şeyi göze alır. Anneliğin gerektiğinde kendinden vazgeçmek olduğunu bir kez daha anlayan Zeynep, Ali’nin teklifini kabul eder. Ali ve Zeynep yüz yüze geldiğinde, Zeynep gerçeklerin sandığından bambaşka olduğunu öğrenir...

Turna’ya normal bir hayat vermek isteyen Zeynep, onu okula kaydetmek ister. Ancak bunu başarmak düşündüğünden çok daha zordur. Pes etmek üzere olan Zeynep’in imdadına Gönül yetişir. Gönül sayesinde okula başlayan Turna, aradığı mutlu hayata adım atmanın sevincini yaşar...

Şule Melek’in defterinde gördüğü Zeynep adının peşine düşer. Zeynep’in numarasını bulan Şule kızının peşinden İstanbul’a gelir ve Zeynep’e ulaşır...

Zeynep tüm tehlikeleri bertaraf etmiş, Turna, Cahide ve ailesiyle daha güçlü bağlar kurmuştur. Ancak gelecek bir telefonla, tüm dengeler paramparça olur.