Star Anne - Dizi Yorumları

İlk bölümde Vahide sadece son sahnede göründü, keşke koğuşta bş kaç sahne çekselermiş

Kösemde fark ettiremedi kendini burada parlayacak
Kaç kuşak reklam verdi? Umarım ilk bölüm gibi 105-110 dakika olur, yoksa 2 buçuk saati kaldıramam.

Bölüm güzeldi ama tamamını şimdi tekrardan izliyorum izleyemedim hepsini çünkü
Yarın 10 gelir

Reytingler iyi gelecek gibi bjk maçını izledim annenin tekrarını kaydediyorum yarın izleyecem

Ekli dosyalar

• Screenshot_20161101-230348.png
    636.1 KB · Hit: 11
Bölümü izledim Vahide hanım grçekten süper ya karakteri çok sevdim
dizide sadece gamze karakterini sevmedim Beren sen nasıl birşeysin
yerim seni yine süperdin yaa😉

ben cansunun annesi hakkindaki konusma esnasinda hayat sarkisini acmistim. simdi tekrari var ve ayni biraktigim sahne. sonuna kadar bakayim bi. bir gecede 3 dizi izliyorum

Bölüm sonları durağandı, başları iyiydi.

Zeynep'in kendisini büyüten Cahide'ye karşı tavrı buz gibi, anne bile demiyor.

Şule'de Cengiz gitmesin diye çocuğunu öldü kabul edecek, senden anne değil insan bile olmaz. Beslediğin hayvan ölünce bile üzülürsün, kadın gayet rahat bir şekilde duştan çıkmış oje sürüyordu.

İlk bölümü az önce bitirdim. Aslında izlemeyecektim bu diziyi ama ilk iki bölümde edhoyu gömen bir işe şans vermemek olmazdı
Ancak şans vermekten öte müptelası oldum daha ilk bölümden diyebilirim. Şiir gibi bir iş olmuş.

Öncelikle o Melek'in annesi olacak o kadınla birlikte yaşadığı insan müsveddesine sövmekten diziye odaklanamadım. Bu nasıl bir vicdansızlıktır, nasıl bir vahşettir. Günümüzde yaşanan sosyal bir yaraya öyle bir parmak basmışlar ki Aile Bakanlığı bu diziye devlet nişanı vermeli
Ulan o güzelim kız çöpe atılır mı Allahsızlar. Neyse ki insanlığın ölmediğini de iyi resmetmişler aksi halde ekranın içine dalıp tokat manyağı yapacaktım o ikiliyi

Gonca'yı hiç sevmem ama hakkını vermek lazım bu rolü kabul etmek ve oynamak beş kilo yürek ister
İyi oynamış, partneri de iyi altından kalkmış. Vahide Gördüm'ün performansını göremedik assolist gibi en son şöyle bir arz-ı endam etti ama keşke ilk bölümde sahnesi olsaydı usta oyuncunun. Böylesine ağır bir dramda Cansu Dere'nin nasıl varlık göstereceğini merak ediyordum zira henüz geçen hafta izleyip bitirdiğim Ezel'den sonra (Eyşan gibi efsane bir karakterden sonra özellikle
) zihnimde karakterler çorba olur mu kaygısıyla diziye başladım. Fakat iyi topladı baya döktürmüş. Özellikle Melek'in gazete küpürünü uzattığı ve dramda dizinin nirvanaya ulaştığı sahnede şov yapmış utanmasam ayakta alkışlayacaktım

Hikaye baya genişleyecek gibi duruyor. Aşk meşk katıp beni deli edecekler her zamanki gibi biliyorum ama bu diziye şans vereceğim kesin.

Dizinin sonunda "hiçbir canlıya zarar verilmemiştir" yazmışlar ulan perişan ettiniz benim gibi odun, duygusuz bir herifi bile be kardeşim

Puan verme muhabbetini sevmiyorum ama gelenek bozulmasın diye vereyim;

9/10

Dizinin asıl yıldızından bahsetmemişsin.

Dizinin asıl yıldızından bahsetmemişsin.
Vallaha şu an o kadar sinirliyim ki sinirden sigarayı sigarayla yakıyorum.
Küçük Melek'i diyorsan oscarlık oynamış. Yalnız şöyle bir şey var bu kadar ağır bir senaryoyu çocuk yaşta kaldıramaz. İnşallah bir pedagog denetiminde oynuyordur. Tamam müthiş geçirdi bize o duyguyu ama sonuçta çocuk, ne olur ne olmaz. Bu arada okuldaki öğretmen kadın da dehşet oynamış. Vallaha bir öğretmen bu kadar iyi aksettirilmezdi ayağa kalkıp İstiklal Marşı okuyordum az daha zor tuttular

Beren gökyildiz yine ağlatti.ss

Gazeteci pisliğin teki mi cikacak

Son düzenleme: