Star Anne - Dizi Yorumları

Evet şimdi baktım dusuk baya
Keşke ayyapım yapımcısı olsaydı cam gibi görüntüyle izledik Ezel'i
Taa milattan önceki dizileri bile yüklemişler kutluyorum Ay Yapım'ı
Bu çağda YouTube'a yüklememek nasıl bir mantıktır yahu. Sayılabilen bir geri dönüş de alınıyor. Resmi sitelerinden istedikleri şişirmeyi yapıyorlar tabi oh ne âlâ

Bu dizi zaten uyarlama değil mi neyini gizliyorlar bu kadar
Biliyorum kaçak yayını gördüm ama öyle izlemek istemiyorum çözünürlüğü düşük gibi.

Evet şimdi baktım dusuk baya

orjinalin ilk bölümüne bende baktım ama onlarda bir cansu yok mesela orda bizim dizi çok şanslı
ve bizim ufak kız onların ufaklığından daha sempatik

birde orda ölen köpek değil ördek? bizim kültürde ördek sevgisi pek gelişmemiş o yüzden ördeğin yerine köpeği sokmuşuz konuya

Orjinali de öyleydi de orada 2 bölüme sığdırılıp bizde 1 bölüme sığdırmışlar
Sen de bizim saftaysan çarşamba sabahı forumda cümbüş var @Çiğdem-
bizde girişi sıkı tutmuşlar iki bölümü tek bölüme sığdırmışlarki seyirciyi anında kapsınlar diye ama bundan sonra tam tersi olur onların her bölümünden bizimkiler 6 bölüm çıkarır yoksa uzun vadeli hikaye uyduramazlar

şu kazma sapı gibi parlak katılmıştı son anda diziye umarım ikinci bölümde o ölüyordur
o gazeteci kılıklı yuvarlak zeynebin peşinden ayrılmazsa güzelim diziyi mahfederler

Sen de mi izliyon la bu diziyi
Ulan bir gram izleme hevesim vardı o da kaçtı iyi mi
Cansu Dere için hala bir şans verebilirim

Sen de mi izliyon la bu diziyi
Ulan bir gram izleme hevesim vardı o da kaçtı iyi mi
Cansu Dere için hala bir şans verebilirim

baktım izlemeye niyetlisin bir an önce izlediğimi açıklayayımda böyle bir kaliteye doğu hiç uğramasın dedim

tamda dediğim gibi seni kaçırtmayı başardıysak ne mutlu bize
sen git vurdulu kırdılı aksiyonik diziler izle bu dizi sana göre değil

Cansu varsa vurdu kırdı vardır diye düşünmüştüm tüh
Aksiyondan sıkıldım artık tam bir aşk adamı oldum senle konuşmayalı
Dram ve romantizm arıyorum. Eskiden tam bir odundum şimdi yontulmuş bir odunum

Ağır dram çok severim. O tarz bir işse, oyunculuklar ve senaryo iyiyse 1 bölüm şans verebilirim.

Ölen tavşan değilmiydi.

Mamuti kim la ben bilmem onu izlemem.
Memati diyosan onun da izlemedim hiç dizisini yakın zamanda karıştırdın sanırım.

Son düzenleme:
Kehribar'ı diyorsan onu @MEnes değil ben izliyordum
Yarıda bıraktım her zamanki gibi

Mamuti kim la ben bilmem onu izlemem.
Memati diyosan onun da izlemedim hiç dizisinü yakın zamanda karıştırdın sanırım.

pardon onu @Doğu izliyordu
karnıyarık dizisi vardı bir ara
sanırım vadiyi izlediğiniz için acaba dedim karnıyarığadamı ortak girdiniz diye orda durumlar karıştı
)

sanırım vadiyi izlediğiniz için acaba dedim karnıyarığadamı ortak girdiniz diye orda durumlar karıştı
)
Sen yokken Vikings'i aradan çıkardım. 4 günde yetiştim size. Merakla yeni bölümleri bekliyorum.

)
Ona değil de Ezel'e ortak girdik
@MEnes sıvacısının tavsiyesi üzerine bütün sıvacılar diziye başladık ben bitirdim bunlar daha bitirecek sürekli ipe un seriyorlar her gün bir bahane
Cansu Dere hanımkızımıza ilgimiz bu nedenden ötürüdür

Aynen Ezel'e başlayış o başlayış yardırdık gittik. Bu yamyam benden önce bitirdi tabi.

Sen yokken Vikings'i aradan çıkardım. 4 günde yetiştim size. Merakla yeni bölümleri bekliyorum.

vikings harika bir dizidir tamda kaliteyi yakalamışsın o açıdan 4 günde yetişmen hiç garip gelmedi bana

bende breaking bad in 4 sezonunu niki günde tüketmiştim zamanında dizi güzel olunca insan bir türlü bitmesin istiyor ama güzel şeylerde çabuk bitiyor

aslaug ve lagertha ile tanıştın demekki floki gibi kafadan sıyrık bir vatandaşıda tanımış oldun
)

di<ideki favorin kim ?

ezelde ben sedefe aşık olmuştum
cansu dereye aşkım sıla dizisinden geliyor

Dizinin en istenmeyen, en bir kaşık suda boğmak istediğim karakterini sevmen nedense hiç şaşırtmadı
Her bölümün altında Bahar antilerini görmekten kusuyordum ister istemez ben de irrite oldum kızcağıza en son kimvurduya gitti yazık oldu

Her gün yamyam gibi 1 sezon izledim resmen. Sardı baya yani.

Favori karakterim Floki ve Ragnar. Floki gerçekten tam sayko ayarsız benim kalemim.

Lagertha ve Aslaug'la tanışmak da çoh farklı ve hoş oldu tabii.

o vurulma sahnesinde gözyaşlarım sel oldu ekrana girip sedefi kucaklayasım gelmişti
)
yine hatırlattın yine duygulandım şimdi

Her gün yamyam gibi 1 sezon izledim resmen. Sardı baya yani.

Favori karakterim Floki ve Ragnar. Floki gerçekten tam sayko ayarsız benim kalemim.

Lagertha ve Aslaug'la tanışmak da çoh farklı ve hoş oldu tabii.

ayarsızlıkta en ayarsızı ragnar

o kafayla nasıl başa geçmiş
demekki o dönem sıyrıklara değer veriliyormuş.... hele çinli kadının otundan sonra bayağı bir otu foku karıştırdı balatalar tümden sıyrıldı

Hee doğru sonlara doğru hepten tırlattı adam. Etrafa garip garip bakar oldu.
Ama son sahneyle yıllar sonra dönüp tekrar reisliğini gösterdi yani.
'Then who wants to be king?' sözünü aldım koydum bi kenara fena oyunculuk var orda.

Kız İbrahim Tatlıses gibi mermiye kafa atmıştı
Artık nasıl beddua ettiyse millet kızı spatulayla asfalttan kazıdılar