Keşke ayyapım yapımcısı olsaydı cam gibi görüntüyle izledik Ezel'iEvet şimdi baktım dusuk baya
Keşke ayyapım yapımcısı olsaydı cam gibi görüntüyle izledik Ezel'iEvet şimdi baktım dusuk baya
Bu dizi zaten uyarlama değil mi neyini gizliyorlar bu kadarBiliyorum kaçak yayını gördüm ama öyle izlemek istemiyorum çözünürlüğü düşük gibi.
Evet şimdi baktım dusuk baya
bizde girişi sıkı tutmuşlar iki bölümü tek bölüme sığdırmışlarki seyirciyi anında kapsınlar diye ama bundan sonra tam tersi olur onların her bölümünden bizimkiler 6 bölüm çıkarır yoksa uzun vadeli hikaye uyduramazlarOrjinali de öyleydi de orada 2 bölüme sığdırılıp bizde 1 bölüme sığdırmışlarSen de bizim saftaysan çarşamba sabahı forumda cümbüş var @Çiğdem-
Sen de mi izliyon la bu diziyiorjinalin ilk bölümüne bende baktım ama onlarda bir cansu yok mesela orda bizim dizi çok şanslıve bizim ufak kız onların ufaklığından daha sempatik
birde orda ölen köpek değil ördek? bizim kültürde ördek sevgisi pek gelişmemiş o yüzden ördeğin yerine köpeği sokmuşuz konuya
bizde girişi sıkı tutmuşlar iki bölümü tek bölüme sığdırmışlarki seyirciyi anında kapsınlar diye ama bundan sonra tam tersi olur onların her bölümünden bizimkiler 6 bölüm çıkarır yoksa uzun vadeli hikaye uyduramazlar
şu kazma sapı gibi parlak katılmıştı son anda diziye umarım ikinci bölümde o ölüyorduro gazeteci kılıklı yuvarlak zeynebin peşinden ayrılmazsa güzelim diziyi mahfederler
Sen de mi izliyon la bu diziyiUlan bir gram izleme hevesim vardı o da kaçtı iyi miCansu Dere için hala bir şans verebilirim
Cansu varsa vurdu kırdı vardır diye düşünmüştüm tühbaktım izlemeye niyetlisin bir an önce izlediğimi açıklayayımda böyle bir kaliteye doğu hiç uğramasın dedim
tamda dediğim gibi seni kaçırtmayı başardıysak ne mutlu bizesen git vurdulu kırdılı aksiyonik diziler izle bu dizi sana göre değil
Ağır dram çok severim. O tarz bir işse, oyunculuklar ve senaryo iyiyse 1 bölüm şans verebilirim.baktım izlemeye niyetlisin bir an önce izlediğimi açıklayayımda böyle bir kaliteye doğu hiç uğramasın dedim
tamda dediğim gibi seni kaçırtmayı başardıysak ne mutlu bizesen git vurdulu kırdılı aksiyonik diziler izle bu dizi sana göre değil
orjinalin ilk bölümüne bende baktım ama onlarda bir cansu yok mesela orda bizim dizi çok şanslıve bizim ufak kız onların ufaklığından daha sempatik
birde orda ölen köpek değil ördek? bizim kültürde ördek sevgisi pek gelişmemiş o yüzden ördeğin yerine köpeği sokmuşuz konuya
bizde girişi sıkı tutmuşlar iki bölümü tek bölüme sığdırmışlarki seyirciyi anında kapsınlar diye ama bundan sonra tam tersi olur onların her bölümünden bizimkiler 6 bölüm çıkarır yoksa uzun vadeli hikaye uyduramazlar
şu kazma sapı gibi parlak katılmıştı son anda diziye umarım ikinci bölümde o ölüyorduro gazeteci kılıklı yuvarlak zeynebin peşinden ayrılmazsa güzelim diziyi mahfederler
senin mamutinin başrolde olduğu diziyi naptın hala devammı tamammı dizi devam ediyormu etmiyormuAğır dram çok severim. O tarz bir işse, oyunculuklar ve senaryo iyiyse 1 bölüm şans verebilirim.
öğrencilere ders veriyor ya ölen köpeğe mektup yazın diye .. orjinalinde ölen ördeğe mektup yazıyor çocuklarÖlen tavşan değilmiydi.
Mamuti kim la ben bilmem onu izlemem.senin mamutinin başrolde olduğu diziyi naptın hala devammı tamammı dizi devam ediyormu etmiyormu
öğrencilere ders veriyor ya ölen köpeğe mektup yazın diye .. orjinalinde ölen ördeğe mektup yazıyor çocuklar
Kehribar'ı diyorsan onu @MEnes değil ben izliyordumsenin mamutinin başrolde olduğu diziyi naptın hala devammı tamammı dizi devam ediyormu etmiyormu
öğrencilere ders veriyor ya ölen köpeğe mektup yazın diye .. orjinalinde ölen ördeğe mektup yazıyor çocuklar
Mamuti kim la ben bilmem onu izlemem.Memati diyosan onun da izlemedim hiç dizisinü yakın zamanda karıştırdın sanırım.
Sen yokken Vikings'i aradan çıkardım. 4 günde yetiştim size. Merakla yeni bölümleri bekliyorum.pardon onu @Doğu izliyordukarnıyarık dizisi vardı bir arasanırım vadiyi izlediğiniz için acaba dedim karnıyarığadamı ortak girdiniz diye orda durumlar karıştı)
Ona değil de Ezel'e ortak girdikpardon onu @Doğu izliyordukarnıyarık dizisi vardı bir arasanırım vadiyi izlediğiniz için acaba dedim karnıyarığadamı ortak girdiniz diye orda durumlar karıştı)
Aynen Ezel'e başlayış o başlayış yardırdık gittik. Bu yamyam benden önce bitirdi tabi.Ona değil de Ezel'e ortak girdik@MEnes sıvacısının tavsiyesi üzerine bütün sıvacılar diziye başladık ben bitirdim bunlar daha bitirecek sürekli ipe un seriyorlar her gün bir bahaneCansu Dere hanımkızımıza ilgimiz bu nedenden ötürüdür
Sen yokken Vikings'i aradan çıkardım. 4 günde yetiştim size. Merakla yeni bölümleri bekliyorum.
ezelde ben sedefe aşık olmuştumOna değil de Ezel'e ortak girdik@MEnes sıvacısının tavsiyesi üzerine bütün sıvacılar diziye başladık ben bitirdim bunlar daha bitirecek sürekli ipe un seriyorlar her gün bir bahaneCansu Dere hanımkızımıza ilgimiz bu nedenden ötürüdür
Dizinin en istenmeyen, en bir kaşık suda boğmak istediğim karakterini sevmen nedense hiç şaşırtmadıvikings harika bir dizidir tamda kaliteyi yakalamışsın o açıdan 4 günde yetişmen hiç garip gelmedi bana
bende breaking bad in 4 sezonunu niki günde tüketmiştim zamanında dizi güzel olunca insan bir türlü bitmesin istiyor ama güzel şeylerde çabuk bitiyor
aslaug ve lagertha ile tanıştın demekki floki gibi kafadan sıyrık bir vatandaşıda tanımış oldun)
di<ideki favorin kim ?
ezelde ben sedefe aşık olmuştumcansu dereye aşkım sıla dizisinden geliyor
Her gün yamyam gibi 1 sezon izledim resmen. Sardı baya yani.vikings harika bir dizidir tamda kaliteyi yakalamışsın o açıdan 4 günde yetişmen hiç garip gelmedi bana
bende breaking bad in 4 sezonunu niki günde tüketmiştim zamanında dizi güzel olunca insan bir türlü bitmesin istiyor ama güzel şeylerde çabuk bitiyor
aslaug ve lagertha ile tanıştın demekki floki gibi kafadan sıyrık bir vatandaşıda tanımış oldun)
di<ideki favorin kim ?
ezelde ben sedefe aşık olmuştumcansu dereye aşkım sıla dizisinden geliyor
o vurulma sahnesinde gözyaşlarım sel oldu ekrana girip sedefi kucaklayasım gelmiştiDizinin en istenmeyen, en bir kaşık suda boğmak istediğim karakterini sevmen nedense hiç şaşırtmadıHer bölümün altında Bahar antilerini görmekten kusuyordum ister istemez ben de irrite oldum kızcağıza en son kimvurduya gitti yazık oldu
Her gün yamyam gibi 1 sezon izledim resmen. Sardı baya yani.
Favori karakterim Floki ve Ragnar. Floki gerçekten tam sayko ayarsız benim kalemim.
Lagertha ve Aslaug'la tanışmak da çoh farklı ve hoş oldu tabii.
Hee doğru sonlara doğru hepten tırlattı adam. Etrafa garip garip bakar oldu.o vurulma sahnesinde gözyaşlarım sel oldu ekrana girip sedefi kucaklayasım gelmişti)
yine hatırlattın yine duygulandım şimdi
ayarsızlıkta en ayarsızı ragnar
o kafayla nasıl başa geçmişdemekki o dönem sıyrıklara değer veriliyormuş.... hele çinli kadının otundan sonra bayağı bir otu foku karıştırdı balatalar tümden sıyrıldı
Kız İbrahim Tatlıses gibi mermiye kafa atmıştıo vurulma sahnesinde gözyaşlarım sel oldu ekrana girip sedefi kucaklayasım gelmişti)
yine hatırlattın yine duygulandım şimdi
ayarsızlıkta en ayarsızı ragnar
o kafayla nasıl başa geçmişdemekki o dönem sıyrıklara değer veriliyormuş.... hele çinli kadının otundan sonra bayağı bir otu foku karıştırdı balatalar tümden sıyrıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?