Yoo. 😱 "Yav he he" işte anlamı mı varmış?yav he he'nin anlamını biliyorsun dimi![]()
Yoo. 😱 "Yav he he" işte anlamı mı varmış?yav he he'nin anlamını biliyorsun dimi![]()
Yoo. 😱 "Yav he he" işte anlamı mı varmış?![]()
yav he he bkz: bir "dedikleriniz doğru ama fikrim değişmez" nidası![]()
Ama bu bir yorum bana göre de farklıdır.kaynak benim.![]()
Ama bu bir yorum bana göre de farklıdır.Gerçi biraz düşününce mantıklı gelmedi de değil hani. .ss
@ABAY_06Ankaranın Dikmeni 15. Bölüm Fragmanı
Dün izleyecektim,annemin Karagül savunmasına yenik düştüm.Diziyi izleyen yok mu?
Laz havası var şuan.![]()
Medcezir'den hangi diziye geçecek diye bakıyordum, Ankara'nın Dikmen'i.1, 2 ve 3. BÖLÜM
Yıllar sonra tadı damağımda kaldığını hissettim ve tam gülmeye ihtiyacım olduğu anda tekrar başladım. Gerçekten çok komik ve eğlenceli bir iş. Bülent Emrah Parlak harika iş çıkarmış 'Dikmen' karakteriyle. Tabi beni en çok güldüren Gözde Kansu (Tilbe) ile olan sahneleri, gerçekten efsane. Çok gülüyorum ikilinin sahnelerine.
Ben bu dizinin ATV'ye geçtiğini unutmuşum, ikinci sezonu orada yayınlanmıştı yeni hatırladım. İlk sezonu 16 bölümmüş, önce orayı tamamlayayım da sonra ATV bölümlerine geçerim.
Geçenlerde aklıma geldi de ne kadar özlediğimi fark etmiştim, konuyu birden anasayfamda görünce hem şaşırdım hem de mutlu oldum.1, 2 ve 3. BÖLÜM
Yıllar sonra tadı damağımda kaldığını hissettim ve tam gülmeye ihtiyacım olduğu anda tekrar başladım. Gerçekten çok komik ve eğlenceli bir iş. Bülent Emrah Parlak harika iş çıkarmış 'Dikmen' karakteriyle. Tabi beni en çok güldüren Gözde Kansu (Tilbe) ile olan sahneleri, gerçekten efsane. Çok gülüyorum ikilinin sahnelerine.
Ben bu dizinin ATV'ye geçtiğini unutmuşum, ikinci sezonu orada yayınlanmıştı yeni hatırladım. İlk sezonu 16 bölümmüş, önce orayı tamamlayayım da sonra ATV bölümlerine geçerim.
Finali şu an izliyorum, bir müddet Ankara'nın Dikmeni ile devam edelim.Medcezir'den hangi diziye geçecek diye bakıyordum, Ankara'nın Dikmen'i.![]()
Dikmen ve Tilbe sahnelerini çok özlemişim ben de, çok samimi bir işti. Daha uzun sürseydi keşke.Geçenlerde aklıma geldi de ne kadar özlediğimi fark etmiştim, konuyu birden anasayfamda görünce hem şaşırdım hem de mutlu oldum.![]()
@serhatt ile sözde yabancı dizilere başlayacaktınız, hayal oldu.Finali şu an izliyorum, bir müddet Ankara'nın Dikmeni ile devam edelim.
Dikmen ve Tilbe sahnelerini çok özlemişim ben de, çok samimi bir işti. Daha uzun sürseydi keşke.![]()
Tilbe çok orijinal bir karakterdi, böylesi deli her zaman gelmez... Gerçi tüm karakterler öyleydi ama Tilbe ayrı. Hele Dikmen'le atışmaları dediğin gibi.Finali şu an izliyorum, bir müddet Ankara'nın Dikmeni ile devam edelim.
Dikmen ve Tilbe sahnelerini çok özlemişim ben de, çok samimi bir işti. Daha uzun sürseydi keşke.![]()
Dur önce aklımdaki işleri izleyeyim de sonra yabancı dizilere düşeriz.@serhatt ile sözde yabancı dizilere başlayacaktınız, hayal oldu.![]()
Gözde Kansu'ya çok yakışmıştı bu rol, yine böyle bir komedi dizisinde rol almalı bence. Dram dizilerinde de başarılı kendisi, her türlü oyunculuğunu çok beğeniyorum.Tilbe çok orijinal bir karakterdi, böylesi deli her zaman gelmez... Gerçi tüm karakterler öyleydi ama Tilbe ayrı. Hele Dikmen'le atışmaları dediğin gibi.
Ne varsa Türk erkeklerinde aman Türk dizilerinde var.@serhatt ile sözde yabancı dizilere başlayacaktınız, hayal oldu.![]()