ATV Ankara'nın Dikmen'i - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1, 2 ve 3. BÖLÜM

Yıllar sonra tadı damağımda kaldığını hissettim ve tam gülmeye ihtiyacım olduğu anda tekrar başladım. Gerçekten çok komik ve eğlenceli bir iş. Bülent Emrah Parlak harika iş çıkarmış 'Dikmen' karakteriyle. Tabi beni en çok güldüren Gözde Kansu (Tilbe) ile olan sahneleri, gerçekten efsane. Çok gülüyorum ikilinin sahnelerine. :D

Ben bu dizinin ATV'ye geçtiğini unutmuşum, ikinci sezonu orada yayınlanmıştı yeni hatırladım. İlk sezonu 16 bölümmüş, önce orayı tamamlayayım da sonra ATV bölümlerine geçerim.

• Harika
Reactions: slhttnmtl
1, 2 ve 3. BÖLÜM

Yıllar sonra tadı damağımda kaldığını hissettim ve tam gülmeye ihtiyacım olduğu anda tekrar başladım. Gerçekten çok komik ve eğlenceli bir iş. Bülent Emrah Parlak harika iş çıkarmış 'Dikmen' karakteriyle. Tabi beni en çok güldüren Gözde Kansu (Tilbe) ile olan sahneleri, gerçekten efsane. Çok gülüyorum ikilinin sahnelerine. :D

Ben bu dizinin ATV'ye geçtiğini unutmuşum, ikinci sezonu orada yayınlanmıştı yeni hatırladım. İlk sezonu 16 bölümmüş, önce orayı tamamlayayım da sonra ATV bölümlerine geçerim.
Medcezir'den hangi diziye geçecek diye bakıyordum, Ankara'nın Dikmen'i. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Yiğitt
1, 2 ve 3. BÖLÜM

Geçenlerde aklıma geldi de ne kadar özlediğimi fark etmiştim, konuyu birden anasayfamda görünce hem şaşırdım hem de mutlu oldum. :bhr:

• Harika
Reactions: Yiğitt
Medcezir'den hangi diziye geçecek diye bakıyordum, Ankara'nın Dikmen'i. :A
Finali şu an izliyorum, bir müddet Ankara'nın Dikmeni ile devam edelim. :A

Geçenlerde aklıma geldi de ne kadar özlediğimi fark etmiştim, konuyu birden anasayfamda görünce hem şaşırdım hem de mutlu oldum. :bhr:
Dikmen ve Tilbe sahnelerini çok özlemişim ben de, çok samimi bir işti. Daha uzun sürseydi keşke. :bhr:

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: slhttnmtl and Araf
Finali şu an izliyorum, bir müddet Ankara'nın Dikmeni ile devam edelim. :A

Dikmen ve Tilbe sahnelerini çok özlemişim ben de, çok samimi bir işti. Daha uzun sürseydi keşke. :bhr:
Tilbe çok orijinal bir karakterdi, böylesi deli her zaman gelmez... Gerçi tüm karakterler öyleydi ama Tilbe ayrı. Hele Dikmen'le atışmaları dediğin gibi.

• Harika
Reactions: Yiğitt
@serhatt ile sözde yabancı dizilere başlayacaktınız, hayal oldu. :A
Dur önce aklımdaki işleri izleyeyim de sonra yabancı dizilere düşeriz. :A

Tilbe çok orijinal bir karakterdi, böylesi deli her zaman gelmez... Gerçi tüm karakterler öyleydi ama Tilbe ayrı. Hele Dikmen'le atışmaları dediğin gibi.
Gözde Kansu'ya çok yakışmıştı bu rol, yine böyle bir komedi dizisinde rol almalı bence. Dram dizilerinde de başarılı kendisi, her türlü oyunculuğunu çok beğeniyorum. :bhr:

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: slhttnmtl and Araf