Yakup herhalde Kayıp'ın aldığı 1 reytingi hatırladı yine eleme kedere geldi.Tamam.![]()
Ona da yazık tabii Kayıp'ın gün ve saat değişikliklerini takip edecem diye harap oldu garibim.Yakup herhalde Kayıp'ın aldığı 1 reytingi hatırladı yine eleme kedere geldi.![]()
![]()
![]()
7'ye katladı 7'ye.Ona da yazık tabii Kayıp'ın gün ve saat değişikliklerini takip edecem diye harap oldu garibim.Dikmen Kayıp'ı 3'e 5'e katlayınca eleme kedere gelmesi çok normal.
![]()
Tam sana hatırlatmak için konuya yazacaktım, biliyormuşsun.Geçen bölümü bu akşam izleyeceğim inşallah.![]()
Kanal D'nin yayın akışını düzenli olarak takip ettiğim için günler öncesinden biliyordum.Tam sana hatırlatmak için konuya yazacaktım, biliyormuşsun.![]()
Kanal D'nin yayın akışını düzenli olarak takip ettiğim için günler öncesinden biliyordum.![]()
Estağfurullah.Vay ez bizi hemen.
![]()
Yarınki tekrarı biliyorum.Estağfurullah.Yarın sabah 10:00'da da tekrarı var ama güzelim Pazar sabahında kalkamam şimdi en iyisi bu gece izlemek.
![]()
Dün haxball'a daldık kaçtı tekrarı vaktim de yok valla vizelerden ne yapacam bilmiyorum.Kahvaltı yaparken izledim bölümü çok komik olmuş ya.@Bully kesin izle hemen.
Zirek'in kızlara bir bakışı var, çok komik.
![]()
![]()
Aynen aga yılın komedisi ya.