Yakup herhalde Kayıp'ın aldığı 1 reytingi hatırladı yine eleme kedere geldi.Tamam.
Ona da yazık tabii Kayıp'ın gün ve saat değişikliklerini takip edecem diye harap oldu garibim.Yakup herhalde Kayıp'ın aldığı 1 reytingi hatırladı yine eleme kedere geldi.
7'ye katladı 7'ye.Ona da yazık tabii Kayıp'ın gün ve saat değişikliklerini takip edecem diye harap oldu garibim.Dikmen Kayıp'ı 3'e 5'e katlayınca eleme kedere gelmesi çok normal.
Tam sana hatırlatmak için konuya yazacaktım, biliyormuşsun.Geçen bölümü bu akşam izleyeceğim inşallah.
Kanal D'nin yayın akışını düzenli olarak takip ettiğim için günler öncesinden biliyordum.Tam sana hatırlatmak için konuya yazacaktım, biliyormuşsun.
Kanal D'nin yayın akışını düzenli olarak takip ettiğim için günler öncesinden biliyordum.
Estağfurullah.Vay ez bizi hemen.
Yarınki tekrarı biliyorum.Estağfurullah.Yarın sabah 10:00'da da tekrarı var ama güzelim Pazar sabahında kalkamam şimdi en iyisi bu gece izlemek.
Dün haxball'a daldık kaçtı tekrarı vaktim de yok valla vizelerden ne yapacam bilmiyorum.Kahvaltı yaparken izledim bölümü çok komik olmuş ya.@Bully kesin izle hemen.Zirek'in kızlara bir bakışı var, çok komik.
Aynen aga yılın komedisi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?