Bu dizi iyice amaçsız bir dizi oldu @bazinga demişti birkaç sezon önce, boş bir dizi oldu diye o zamanlar disslemiştik ama şimdi hak verdim İyice amaçsız bir dizi oldu bu.
Bu dizi iyice amaçsız bir dizi oldu @bazinga demişti birkaç sezon önce, boş bir dizi oldu diye o zamanlar disslemiştik ama şimdi hak verdim İyice amaçsız bir dizi oldu bu.
Hhaha Aaa bitebilirdi aslında bu gelecek sezonBu dizi iyice amaçsız bir dizi oldu @bazinga demişti birkaç sezon önce, boş bir dizi oldu diye o zamanlar disslemiştik ama şimdi hak verdim İyice amaçsız bir dizi oldu bu.Dizi Rick ile başladı eee adam ölürse dizinin sırrı nasıl ortaya çıkacak virüs nasıl yayıldı falan.
Herkes bırakana kadar devam edecekler.Bu dizi iyice amaçsız bir dizi oldu @bazinga demişti birkaç sezon önce, boş bir dizi oldu diye o zamanlar disslemiştik ama şimdi hak verdim İyice amaçsız bir dizi oldu bu.Dizi Rick ile başladı eee adam ölürse dizinin sırrı nasıl ortaya çıkacak virüs nasıl yayıldı falan.
Bitsin de hepimiz kurtulalım Vampir Daires gibi oldu.
Ama sadece benim herife kalıcakmış benim açımdan iyiBitsin de hepimiz kurtulalım Vampir Daires gibi oldu.
Yapımcı demişti ya Lost gibi olmayacak sonunda her şey açığa çıkacak mutlu bitecek demişti ben o açıklamaya güvenip bekliyorum.Herkes bırakana kadar devam edecekler.
Yapımcıların zihniyeti cidden böyle. Dizi kötüye giderken hedef 2023 tarzı açıklamalar gelince ümidi kesmiştim ben.
Siz hala dizinin sırrı ortaya çıkacak mı sanıyorsunuz?O konuyu ikinci sezonda bitirdiler.Efsane olabilecek diziyi hiç ettiler...
O sevimsiz beceremez ablacım.Ama sadece benim herife kalıcakmış benim açımdan iyi
İyi seyirler diyeceğim de senin de izlediğin yok zaten anca laf
O sevimsiz beceremez ablacım.
Aaa yarısını izlemiştim diğer yarısını inş izleyecem ama netten kaldırılmadıysaİyi seyirler diyeceğim de senin de izlediğin yok zaten anca laf
Berabe izleyelim kız.Aaa yarısını izlemiştim diğer yarısını inş izleyecem ama netten kaldırılmadıysa@Harunnn60 @Forumdash
Daryl varsa izlenir zaten Ricke gıcık oluyordumBerabe izleyelim kız.Annemde soruyor zaten.
Sen kötüleyenlere bakma dizimiz tam gaz devam edecek.
GöremedimDaryl varsa izlenir zaten Ricke gıcık oluyordumAma diğer konuda sana saydırdım Walking Dead ile alakalı
dreamy ölüm konusu açmıştı o cnmGöremedimBensiz saydırdın demek
Beni ekiyorsun gibi sanki hissettim cnmdreamy ölüm konusu açmıştı o cnm
Aaa senide etiket ettim görmemişsin hele bir bak sana ne demişimBeni ekiyorsun gibi sanki hissettim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?