Kütük bey ilkkez doğru bişey dedi ve hayretle/şaşkınlıkla sorguluyorum Kazara kütük düştü de yuvarlanıyor mu nedirSen ne kütük beyi zorluyorsun Darly için izleyecez biz sen karışma ayoll @MasacRE-
Kütük bey ilkkez doğru bişey dedi ve hayretle/şaşkınlıkla sorguluyorum Kazara kütük düştü de yuvarlanıyor mu nedirSen ne kütük beyi zorluyorsun Darly için izleyecez biz sen karışma ayoll @MasacRE-
Hahah Darliy seviyormuş işte izleriz biz onlaKütük bey ilkkez doğru bişey dedi ve hayretle/şaşkınlıkla sorguluyorum Kazara kütük düştü de yuvarlanıyor mu nedir
Bende seviyordum ama izlemicem Zor karar değil aslındaHahah Darliy seviyormuş işte izleriz biz onla
Orucu neyle açiyon 😱Hahah daha orucu açmadık merak etmeyin ayoll
Karizmatik olanlara zibidi dersin böyle at hırsızlarını beğenirsinKarizmatik
Hala ısrar içinde olmanı hayretle izliyorum Dizi ölmüş de toprağını atan yok, zombi zombi dolaşacaklar
Daha kendisi hala son sezonu izlemedi, bir de bize sitem ediyor niye istemiyorsunuz diziyi diye Ya ben ha bitti ha bitecek diye devam ediyordum ama yok yani, bu adamların bitirmek gibi bir niyeti yok Bu durumda en mantıklısı bırakmakSen ne kütük beyi zorluyorsun Darly için izleyecez biz sen karışma ayoll @MasacRE-
Harika bi karar aldın @Çiğdem- de bıraktı aslında hem de son sezonu yarıda bırakarak bıraktıDaha kendisi hala son sezonu izlemedi, bir de bize sitem ediyor niye istemiyorsunuz diziyi diye Ya ben ha bitti ha bitecek diye devam ediyordum ama yok yani, bu adamların bitirmek gibi bir niyeti yok Bu durumda en mantıklısı bırakmak
Hiçbirimiz izlemedikten sonra @Çiğdem- de devam etmez zaten En fanatik Twd'ci geçinen @Harunnn60 bile bu sezon açıp bakmadı diziye Biz iyi bile dayandık aslındaHarika bi karar aldın @Çiğdem- de bıraktı aslında hem de son sezonu yarıda bırakarak bıraktı
Aynen en son konuşacak olanlar ilk konuşur olmuş @Harunnn60 @Çiğdem-Hiçbirimiz izlemedikten sonra @Çiğdem- de devam etmez zaten En fanatik Twd'ci geçinen @Harunnn60 bile bu sezon açıp bakmadı diziye Biz iyi bile dayandık aslında
AaA kız bu @vadikızı teyzemin sevdiği sert erkek modeli sen niye atılıyon 😱
Aynen en son konuşacak olanlar ilk konuşur olmuş @Harunnn60 @Çiğdem-
Aaa bunlara mağzeme verdik @Harunnn60 hemen son sezonu izliyoruz tabi netten silinmediyseHiçbirimiz izlemedikten sonra @Çiğdem- de devam etmez zaten En fanatik Twd'ci geçinen @Harunnn60 bile bu sezon açıp bakmadı diziye Biz iyi bile dayandık aslında
Özelden ayarlayalım onu Annemde soruyor zatenAaa bunlara mağzeme verdik @Harunnn60 hemen son sezonu izliyoruz tabi netten silinmediyse
Ben senden öndeyim sanırım hangi bölümlerde kaldık onuda unuttumÖzelden ayarlayalım onu Annemde soruyor zaten
Daryl e kalacak dizi @MasacRE- @Forumdash @dreamy @Harunnn60Arka Sokaklar'dan Rıza babanın ölmesi gibi olur. 😱 @Çiğdem-
20 milyon dolar teklif etmişler bölüm başı.😵
Rick'siz yine de boş olacak bölümler.
Rick'siz yine de boş olacak bölümler.
Ben gıcık oluyordum Rick e @mrt-0620 milyon dolar teklif etmişler bölüm başı.😵
Daryl'i doğru yazıyorsun, yeni fark ettim.