Aaa onu seviyordum şu şey gitsin ismi aklıma şuan gelmiyor maggieiydi neydi japon ölünce bir etkisi kalmadı dizideMichonne de diziden ayrılabilirmiş . @mrt-06
Aaa onu seviyordum şu şey gitsin ismi aklıma şuan gelmiyor maggieiydi neydi japon ölünce bir etkisi kalmadı dizideMichonne de diziden ayrılabilirmiş . @mrt-06
Onu zor ikna ettiler 9.sezon için. Ücretimi arttırın kalayım demiş kadın.Aaa onu seviyordum şu şey gitsin ismi aklıma şuan gelmiyor maggieiydi neydi japon ölünce bir etkisi kalmadı dizide
Ohaaa dizide kalsın diye para veriyorlar 😱😱😱Onu zor ikna ettiler 9.sezon için. Ücretimi arttırın kalayım demiş kadın.
https://www.log.com.tr/the-walking-deadin-9-sezon-problemi-cozuldu/
Ohaaa dizide kalsın diye para veriyorlar 😱😱😱
Bence Darly dısında hepsini yollayıp yeni ekip versinler DarlyeŞu Carol hala duruyor ya.
AaA kız bu @vadikızı teyzemin sevdiği sert erkek modeli sen niye atılıyon 😱Aaa kıskanclar toplanmıslar
Selam durun asıl lidere ayoll
Ben Daryl tarafındayım ama dizinin izlenecek tarafı kalmadı artık Hala da daha uzatmaya çalışıyorlar bunların bitireceği yok galiba ben de @Forumdash la birlikte bırakma kararı verebilirimAaa kıskanclar toplanmıslar
Selam durun asıl lidere ayoll
Hahah Aaa dizide en sevdiğim adam Jensen kadar severim Norman Reedus @mrt-06 @Forumdash @MasacRE- @Harunnn60AaA kız bu @vadikızı teyzemin sevdiği sert erkek modeli sen niye atılıyon 😱
Kabarmış bu konuyu terkedin acil.ss @mrt-06 @serhatt @ForumdashHahah Aaa dizide en sevdiğim adam Jensen kadar severim Norman Reedus @mrt-06 @Forumdash @MasacRE- @Harunnn60
zevkine tüküriyim
Bence sıfatına tükürmeli hogathaninzevkine tüküriyim
Ben baştan aşağı tükürsem Yüzüne zevkine herşeyineBence sıfatına tükürmeli hogathanin
zevkine tüküriyim
Hahah daha orucu açmadık merak etmeyin ayoll
Hala ısrar içinde olmanı hayretle izliyorum Dizi ölmüş de toprağını atan yok, zombi zombi dolaşacaklarBen Daryl tarafındayım ama dizinin izlenecek tarafı kalmadı artık Hala da daha uzatmaya çalışıyorlar bunların bitireceği yok galiba ben de @Forumdash la birlikte bırakma kararı verebilirim
Oruç ne alaka be yellozHahah daha orucu açmadık merak etmeyin ayoll
Sen ne kütük beyi zorluyorsun Darly için izleyecez biz sen karışma ayoll @MasacRE-Hala ısrar içinde olmanı hayretle izliyorum Dizi ölmüş de toprağını atan yok, zombi zombi dolaşacaklar
Ben hiç bi şartta bakmam bu kazulet herifeOrucçluykan bakmam yanı
KarizmatikBen hiç bi şartta bakmam bu kazulet herife