ATV Analar ve Anneler - Dizi Yorumları

zaten çıkardı ortaya köydeki hikaye bittti tam kadro istanbuldalar :))
şimdi mustafa kaderi bulacak kader kendisi olayı anlatacaktır deli emin gitti
Bölümü izlemediğim için bilmiyordum))
senarist ışık hızıyla senaryoyu işliyor anaların hikayesini biran Evel bitirmek istiyor sanırım. Mistafa buna rağmen kızın peşine gider mi yahuu senarist iyice igrenlesecek. Sonuçta artık Kader onun anası. Atv hangi akılla bu diziyi almış ya

senarist ışık hızıyla senaryoyu işliyor anaların hikayesini biran Evel bitirmek istiyor sanırım. Mistafa buna rağmen kızın peşine gider mi yahuu senarist iyice igrenlesecek. Sonuçta artık Kader onun anası. Atv hangi akılla bu diziyi almış ya
deli emin ağzından bişeyler geveledi tam olarak senin baban kadere tecavüz etti demedi zaten mustafa kızın evine girdi orda adres falan aldı peşine düştü istanbula doğru :)

deli emin ağzından bişeyler geveledi tam olarak senin baban kadere tecavüz etti demedi zaten mustafa kızın evine girdi orda adres falan aldı peşine düştü istanbula doğru :)
Neyse Mustafa İgrenclikten yırttı ama seyirci için bu hikaye işkence olacak

Ayrıca dizinin ismi de sakat . ne alaka analar ve anneler ne anlatıyor ki ikisinin farkı ne ne anlatmak istiyor. Ben ilk duyduğumda muhtemelen bir anne çocuğuna bakmayacak diğeri sahip çıkaracak ve anneler kötü demeye çalışacak ama burda hiç fikir yok

Mustafa tecavüz edildiğini bilmiyor

3. BÖLÜM FRAGMANI:

@EFE UYSAL @sürgünüm @Aserat @denizz19 @cookies @destere @vadikızı ve izleyenler diğer isimler...

Oha Kader Zeliha'ya bebeğini götürüyor, bu ne hız? 😱

fragman güzel duruyor kader harika iş yapmış bebeği annesine getirmiş güzel oldu bu zelihanın hep ağlak dolaşmasından nefret etmiştim :)
ayhan komserimiz tahsini oturtmuş kazığa umarım işkenceyle öldürür :) tahsini hiç sevmedim ?
nerimanla kader in ayrı düşeceği belliydi kader duygusal kız kötülük yapamaz kimseye ?

ndenki? dizinin kalitesini mi bozuyor :)

başına binnur kaya düşsün :) güzel gidiyor vallahi süper olmasada ortalama bir gidişat var köseme kadar devam ederim eğer güzelleşirse kösemle dönüşümlü izlerim bunu :)

Kalitesi yokki dizinin. Gördüğüm en kötü kurgu be hikaye.:F
Az biraz gerçekçi ama diziler böyle olmaz.:F

ndenki? dizinin kalitesini mi bozuyor :)

başına binnur kaya düşsün :) güzel gidiyor vallahi süper olmasada ortalama bir gidişat var köseme kadar devam ederim eğer güzelleşirse kösemle dönüşümlü izlerim bunu :)
Hayır tam tersi. :) Ayrıca hiç role uygun değil çok sevdiğim bir oyuncu ama bu rolde yapay durmuş.

Ayrıca Binnur Kaya Perran Kutman'ın veliahtıdır, Perran açıklamıştı yıllar önce. :A

Bu diziyi bekliyordum.Diyordum ki @Aserat la aynı diziyi bekliyoruz,kıyamet geliyor :F Ama saçma diziymiş ben ilk saçma olduğunu anlayamamışım :F

Hayır tam tersi. :) Ayrıca hiç role uygun değil çok sevdiğim bir oyuncu ama bu rolde yapay durmuş.

Ayrıca Binnur Kaya Perran Kutman'ın veliahtıdır, Perran açıklamıştı yıllar önce. :A
Aslında role uygun. Belki ilk defa dram dizisinde kötü bir karakteri canlandırdığı için biraz değişik gelmiş olabilir. :)

Bu diziyi bekliyordum.Diyordum ki @Aserat la aynı diziyi bekliyoruz,kıyamet geliyor :F Ama saçma diziymiş ben ilk saçma olduğunu anlayamamışım :F
Merak etme, Güneşin Kızları'ndan daha saçma olamaz. :A

Kalitesi yokki dizinin. Gördüğüm en kötü kurgu be hikaye.:F
Az biraz gerçekçi ama diziler böyle olmaz.:F
kötü dediğine göre izlemeye devam ediyorsun :) bazı yerler bencede kötü özellikle okan dışında roller doğru dağıtılmamış gibi binnur kaya sağlam oyuncudur ama burdaki rolü öyle pekde uymamış sanki daha bir kural dışı karakteri canlandırmalıydı böyle memur hayatı yaşayan ağırkanlı binnur hoş durmuyor ?
tahsin rolüne seçilen adam çok zayıf kalıyor olmamış gibi
bu hafta ergenik bir suat vardı o da olmamıştı
salih ağa karakteride olmamış
hazar ergüçlüyü çok severim annelik yakışmıyor kıza :)
olan yerleri aklıma gelirse onun içinde ayrıca bir liste yaparım :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy