izlemeden kötü diyenleri atlar kovalasın)
İzledim la 1.bölümü
izlemeden kötü diyenleri atlar kovalasın)
kötü dediğine göre izlemeye devam ediyorsunbazı yerler bencede kötü özellikle okan dışında roller doğru dağıtılmamış gibi binnur kaya sağlam oyuncudur ama burdaki rolü öyle pekde uymamış sanki daha bir kural dışı karakteri canlandırmalıydı böyle memur hayatı yaşayan ağırkanlı binnur hoş durmuyor ?
tahsin rolüne seçilen adam çok zayıf kalıyor olmamış gibi
bu hafta ergenik bir suat vardı o da olmamıştı
salih ağa karakteride olmamış
hazar ergüçlüyü çok severim annelik yakışmıyor kıza
olan yerleri aklıma gelirse onun içinde ayrıca bir liste yaparım![]()
Neye göre, kime göre?![]()
İnsanların görüşlerine neden saygınız yok? Senin beğendiğin şeyi biz beğenmedik diye neden zevksiz oluyoruz?Bu dizinin neresi kötü ya Allah aşkına kötü diyen zevksizdir net.![]()
Beğenmemiş olabilirsin de yani bunu kışkırtma amaçlı kullananlara diyorum sana kasıtlı değil sana lafım yok. 😉İnsanların görüşlerine neden saygınız yok? Senin beğendiğin şeyi biz beğenmedik diye neden zevksiz oluyoruz?![]()
İyi öyle olsun bakalım.Beğenmemiş olabilirsin de yani bunu kışkırtma amaçlı kullananlara diyorum sana kasıtlı değil sana lafım yok. 😉
Seni görmedim bile beğenmedim yazdığını.İyi öyle olsun bakalım.![]()
banamı la lafın? valla tersim pistirSeni görmedim bile beğenmedim yazdığını.![]()
ikiye geç ikide ortam şenleniyorİzledim la 1.bölümüF
Güzel dizi izlemeye değer haftaya bomba olacak.banamı la lafın? valla tersim pistir)
dizi harika bende seviyorum diziyi hep bu @GunesinOglu işleri karıştırıyor bir bölüm izlemiş kötüleyip duruyor devam et bakalım dizi güzelleşiyormu güzelleşmiyormu sonra karar ver değilmi ?ama öyle değil bodoslama diziye dalmış
ilk bölüm çok şey vaad ediyordu
ikinci bölüm hayal kırıklığı gibi duruyor
üçüncü bölümede izlerim gidişat düzelirse sorun yok düzelmezse 5. bölümde falan bırakırım sanırım tabi o zaman kadar kaldırılmazsa iyidir
ayrıca dizide okan yalabık olmasa ilk bölümde terketmiştim diziyi bunuda buraya not düşelim
ikiye geç ikide ortam şenleniyor) ikiyi izledikten sonra bırakamazsın
![]()
sorun @beyazsoy da ilk bölümü izlettirmeyecektim ona izleyince dizi çöküşe geçti zaten onunla hangi diziyi ortaklaşa izliyorsak dizi iflas ediyor şimdiden haber verelim kösem den uzak dursun
inşallah inşallah bakalım gidişat bombanın @pompy yapımı olacağını gösteriyorGüzel dizi izlemeye değer haftaya bomba olacak.![]()
O daha çok senden kaynaklanıyor bence. İlk 4-5 bölüm izleme Kösem tutacaktır.
bombamı patlıyor
beren in tüm dizilerine ilk bölümden son bölüme kadar bakmışımdır ve her daim kaliteli ve reyting rekortmeni olmuştur diziO daha çok senden kaynaklanıyor bence. İlk 4-5 bölüm izleme Kösem tutacaktır.)
Öyle deme gelir şimdi sana haddini bildirir.
geldi bile ? geç kaldın uyarmaktaÖyle deme gelir şimdi sana haddini bildirir.![]()
Anında geliyor durduramıyoruz napalım yine bomba patlatçakmış senaryosunda @pompy Arka Sokaklar yüzünden kafayı yedi zaten.geldi bile ? geç kaldın uyarmakta![]()
Geç kaldın cuma günü dalgamı geçtim)) ama ilk bölüm sonrası @destere ye benin öylesine yazdığım daha mantıklı bir hikayeyi bunlar ciddi ciddi dizi yapmış ona çok şaşırmıştım. Ben o hikaye çok güvenmediğim için devam etirmemistim ama ay yapım dizi yapmış bu hikayeyi)) tabi bol bol zorlamalarla ilk gün de dedim ama @destere öve öve bitremiyordu belki Amerikan dizileri izleyip akilanmistir dedim ama akilanmamis)))
Yahuu benim bu sezon ilk bölümünü izlemediğim bir deniz hikayesi var onun dışında her diziye biraz Baktım ama dediğin gibi beni zorlamasaydin asla bu diyi izlemedim o kadar sıkıcıydıki başı bırakmıştım suç senin))) benim izlediğim çoğu dizi tuttu genelde izlemediğim diziler tutmadı ))