ATV Analar ve Anneler - Dizi Yorumları

kötü dediğine göre izlemeye devam ediyorsun :) bazı yerler bencede kötü özellikle okan dışında roller doğru dağıtılmamış gibi binnur kaya sağlam oyuncudur ama burdaki rolü öyle pekde uymamış sanki daha bir kural dışı karakteri canlandırmalıydı böyle memur hayatı yaşayan ağırkanlı binnur hoş durmuyor ?
tahsin rolüne seçilen adam çok zayıf kalıyor olmamış gibi
bu hafta ergenik bir suat vardı o da olmamıştı
salih ağa karakteride olmamış
hazar ergüçlüyü çok severim annelik yakışmıyor kıza :)
olan yerleri aklıma gelirse onun içinde ayrıca bir liste yaparım :)

Diziden sen benden daha çok nefret ediyormuş gibi cümleler kurdun.:F Neyse ben ilk bölüm anlamıştım bunları siz biraz geç anladınız.:A

Bu dizinin neresi kötü ya Allah aşkına kötü diyen kışkırtma amaçlı yazanlar zevksizdir net. :)

Son düzenleme:
@beyazsoy Hamza, daha önce yazdın mı bilmiyorum ama @destere bir dizinin daha sonunu getirecek gibi. :))
Seni görmedim bile beğenmedim yazdığını. :F
banamı la lafın? valla tersim pistir :))
dizi harika bende seviyorum diziyi hep bu @GunesinOglu işleri karıştırıyor bir bölüm izlemiş kötüleyip duruyor devam et bakalım dizi güzelleşiyormu güzelleşmiyormu sonra karar ver değilmi ?:) ama öyle değil bodoslama diziye dalmış :)
ilk bölüm çok şey vaad ediyordu
ikinci bölüm hayal kırıklığı gibi duruyor
üçüncü bölümede izlerim gidişat düzelirse sorun yok düzelmezse 5. bölümde falan bırakırım sanırım tabi o zaman kadar kaldırılmazsa iyidir :)
ayrıca dizide okan yalabık olmasa ilk bölümde terketmiştim diziyi bunuda buraya not düşelim :)

İzledim la 1.bölümü :FF
ikiye geç ikide ortam şenleniyor :)) ikiyi izledikten sonra bırakamazsın :)

banamı la lafın? valla tersim pistir :))
dizi harika bende seviyorum diziyi hep bu @GunesinOglu işleri karıştırıyor bir bölüm izlemiş kötüleyip duruyor devam et bakalım dizi güzelleşiyormu güzelleşmiyormu sonra karar ver değilmi ?:) ama öyle değil bodoslama diziye dalmış :)
ilk bölüm çok şey vaad ediyordu
ikinci bölüm hayal kırıklığı gibi duruyor
üçüncü bölümede izlerim gidişat düzelirse sorun yok düzelmezse 5. bölümde falan bırakırım sanırım tabi o zaman kadar kaldırılmazsa iyidir :)
ayrıca dizide okan yalabık olmasa ilk bölümde terketmiştim diziyi bunuda buraya not düşelim :)

ikiye geç ikide ortam şenleniyor :)) ikiyi izledikten sonra bırakamazsın :)
Güzel dizi izlemeye değer haftaya bomba olacak. :D

@beyazsoy Hamza, daha önce yazdın mı bilmiyorum ama @destere bir dizinin daha sonunu getirecek gibi. :))
sorun @beyazsoy da ilk bölümü izlettirmeyecektim ona izleyince dizi çöküşe geçti zaten onunla hangi diziyi ortaklaşa izliyorsak dizi iflas ediyor şimdiden haber verelim kösem den uzak dursun :)

Güzel dizi izlemeye değer haftaya bomba olacak. :D
inşallah inşallah bakalım gidişat bombanın @pompy yapımı olacağını gösteriyor:)
umarım gerççek bir bomba olur :)

sorun @beyazsoy da ilk bölümü izlettirmeyecektim ona izleyince dizi çöküşe geçti zaten onunla hangi diziyi ortaklaşa izliyorsak dizi iflas ediyor şimdiden haber verelim kösem den uzak dursun :)

O daha çok senden kaynaklanıyor bence. İlk 4-5 bölüm izleme Kösem tutacaktır. :))

bombamı patlıyor

O daha çok senden kaynaklanıyor bence. İlk 4-5 bölüm izleme Kösem tutacaktır. :))
beren in tüm dizilerine ilk bölümden son bölüme kadar bakmışımdır ve her daim kaliteli ve reyting rekortmeni olmuştur dizi :) sorun bende değil :)

kösemde beren 5. hafta katılıyormuş diziye o yüzden 5. haftadan itibaren izlemeye başlayabilirim sorun olmaz :)

Öyle deme gelir şimdi sana haddini bildirir. :F

Geç kaldın cuma günü dalgamı geçtim)) ama ilk bölüm sonrası @destere ye benin öylesine yazdığım daha mantıklı bir hikayeyi bunlar ciddi ciddi dizi yapmış ona çok şaşırmıştım. Ben o hikaye çok güvenmediğim için devam etirmemistim ama ay yapım dizi yapmış bu hikayeyi)) tabi bol bol zorlamalarla ilk gün de dedim ama @destere öve öve bitremiyordu belki Amerikan dizileri izleyip akilanmistir dedim ama akilanmamis)))

Yahuu benim bu sezon ilk bölümünü izlemediğim bir deniz hikayesi var onun dışında her diziye biraz Baktım ama dediğin gibi beni zorlamasaydin asla bu diyi izlemedim o kadar sıkıcıydıki başı bırakmıştım suç senin))) benim izlediğim çoğu dizi tuttu genelde izlemediğim diziler tutmadı ))

Forum İstatistikleri

Konular
176,554
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy