Köy sahneleri azalır zaten bir şey kalmadı orada.köydeki sahneler çok olursa dizi çöker bence tüm yetenek şehirde okan yalabık-binnur kaya-nazan kesal(ne ka gözükmese de)-hazar ergüçlü![]()
Köy sahneleri azalır zaten bir şey kalmadı orada.köydeki sahneler çok olursa dizi çöker bence tüm yetenek şehirde okan yalabık-binnur kaya-nazan kesal(ne ka gözükmese de)-hazar ergüçlü![]()
Niye erken bitti ya?Çok çok iyi bir bölümdü yine. Zeliha olayları çözdü, Kader bebeği sahiplendi, Mustafa da olaylardan şüphelenip İstanbul'a gitmek için yola çıktı bile. Ama gelecek bölümde işler iyice karışacak gibi. Bu hafta 6-7 reyting bekliyorum.![]()
ATV her dizisine böyle yapıyor, gelecek hafta veya ondan sonraki hafta 23.30'a kadar sürer.Niye erken bitti ya?23.30'a kadar durmalıydı bence.
aynen ordakide deli emindi yalnız burdaki becerememiş gibiAraklamış Danalar![]()
Aslı'nı yaşatır çakma danaaynen ordakide deli emindi yalnız burdaki becerememiş gibi)
köydeki sahneelr bitti gibi zaten ordaki salih ağa karakteri ofsayttı yanlış seçimdi olmamıştı umarım çıkar dizidenköydeki sahneler çok olursa dizi çöker bence tüm yetenek şehirde okan yalabık-binnur kaya-nazan kesal(ne ka gözükmese de)-hazar ergüçlü![]()
Evet, atv'de tekrarını yakalayıp izledim. Benim anlamadığım her şey hızlıca gelişti ve Zeliha çocuğunun Kader'de oluğunu anladı. Hikaye de birkaç bölüm sonra ne işleyecekler acaba?köydeki sahneelr bitti gibi zaten ordaki salih ağa karakteri ofsayttı yanlış seçimdi olmamıştı umarım çıkar diziden
ikinci bölüm pek beklentimi karşılamadı yine okan ın rolü azdı bölümde heyecan ve kalitenin arttığı kısımlar okanlı yerler oralarda azalınca olmuyor
tesadüfler çok fazlaydı bir suat karakteri var ablacım ablacım abicim abicim diyor yalaka bir iyilik sever ki sorma gitsin adamın iyilik yapmaktan tumanı düşecekti nerdeyse neyse oralarda fazla zorlama gibi geldi yaman komserin ablası nerimanla diyaloğları iyiydi ama okan çok gömlek üstte oynuyor diğerlerini eziyor resmen o kadar açık farkda olmamalı bence)
deli emin öldü bu arada pek deli karakterini becerememişti o da öyle havada kalan bir karakter oldu
belkide çok güzeldide ben tatmin olamadım beklentim mi fazlaydı nedir ? olaylar toparlanmaya başladı (yani mustafanında istanbula gelişiyle istanbulda toplandılar artık köylük yere yaz günü gidip kayısı toplarlar köyde başka işleri kalmadı kahramanlarımızın)
bir iki hafta daha izleyeceğim gidişat olumluya doğru olursa devam kötüye giderse terkederim
@sürgünüm izlemedinmi diziyi ?
evet bayağı hızlıydı hikayede işlenecek konu çokda bazı şeyler olmamıştı gibi fazla hızda zararlı anne hazar ergüçlüyü sevmedim annelik yakışmıyor bebeği bir tutuşu var sanki biri alsada elimden kurtulsam der gibi .. zelihada biraz fazla ağlıyor daha güçlü karakterler lazım özellikle kadın karakterler niye bizim dizilerde hep ağlak zayıf? seyirci böyle istiyorda her yer ağlayanlarla dolarsa sıkıcı oluyor ? okan yalabık ın rolü yine çok az adam harcanıyor resmen, sanki diziye misafir oyuncu olarak çağırmışlar oysa dizi oraya yönelse heyecanda artacak ? tahsin karakterini sevmedim o oyuncuyu çokmu aramışlar? herşey birde çok kolaylıkla oldu hemen gidelim doktora haber verelim ordan kayıtlara bakalım girelim çıkalım ohh engel yok bişey yok birde bunlar aranıyor ?Evet, atv'de tekrarını yakalayıp izledim. Benim anlamadığım her şey hızlıca gelişti ve Zeliha çocuğunun Kader'de oluğunu anladı. Hikaye de birkaç bölüm sonra ne işleyecekler acaba?![]()
Homeland ve Da Vinci's Demons'ı izledim onları yorumlayacaktım, şimdi senin yazını da okuyunca kafamda hepsi birbirine karıştı, uyku da var tabii bakalım hepsini birden nasıl toparlayacağım?evet bayağı hızlıydı hikayede işlenecek konu çokda bazı şeyler olmamıştı gibi fazla hızda zararlı anne hazar ergüçlüyü sevmedim annelik yakışmıyor bebeği bir tutuşu avr sanki biri alsada elimden kurtulsam der gibi .. zelihada biraz fazla ağlıyor daha güçlü karakterler lazım özellikle kadın karakterler niye bizim dizilerde hep ağlak zayıf? seyirci böyle istiyorda her yer ağlayanlarla dolarsa sıkıcı oluyor ? akan yalabık ın rolü yine çok az adam harcanıyor resmen sanki diziye misafir oyuncu olarak çağırmışlar oysa dizi oraya yönelse heyecanda artacak ? tahsin karakterini sevmedim o oyuncuyu çokmu aramışlar herşey birde çok kolaylıkla oldu hemen gidelim doktora haber verelim ordan kayıtlara bakalım girelim çıkalım ohh engel yok bişey yok birde bunlar aranıyor ?
köy tarafında yine salih ağa olmamış yine mustafa biraz daha oturaklı gibi ?
suat denen çocuk iyilik meleği fazla iyi , bir tuhaflık var gibi dizide biraz seçimler aceleyemi getirilmiş nedir toplama kadro gibi , umarım önümüzdeki haftalar düzelir ?
leo mustafayla karşılaşınca lucresia ya seslenir lucresia bebeğini kaybetmiştir kaynanası neriman gelinine diş biliyordur tam o esnada lorenzonun türklere tutsak düştüğü haberi gelir haberi alan riario koşturarak zelihayla gerdeğe girerHomeland ve Da Vinci's Demons'ı izledim onları yorumlayacaktım, şimdi senin yazını da okuyunca kafamda hepsi birbirine karıştı, uyku da var tabii bakalım hepsini birden nasıl toparlayacağım?![]()
Teşekkürler kafa oldu at kafası karman çorman. Yalnız bu hikayenin Carrie Mathison neresinde onu unutmuşsun.leo mustafayla karşılaşınca lucresia ya seslenir lucresia bebeğini kaybetmiştir kaynanası neriman gelinine diş biliyordur tam o esnada lorenzonun türklere tutsak düştüğü haberi gelir haberi alan riario koşturarak zelihayla gerdeğe girer)
bu tarz bir yorum bekliyorum senden dahada renkli olacağı kesin![]()
yok izlemedim filmi bu sezonki hiçbir filme bakamadım hatta.. oscar lar bir gelsin heleTeşekkürler kafa oldu at kafası karman çorman. Yalnız bu hikayenin Carrie Mathison neresinde onu unutmuşsun.Bölümde Carrie peruğunu takınca yine kendisinin oynadığı Temple Grandin'e benzedi. O filmi izlemiş miydin, sen yoktun galiba geçtiğimiz günlerde film etkinliğinde izlemiştik çok iyi bir film, sen de izlesen eminim çok seversin.
![]()
köydeki sahneelr bitti gibi zaten ordaki salih ağa karakteri ofsayttı yanlış seçimdi olmamıştı umarım çıkar diziden
ikinci bölüm pek beklentimi karşılamadı yine okan ın rolü azdı bölümde heyecan ve kalitenin arttığı kısımlar okanlı yerler oralarda azalınca olmuyor
tesadüfler çok fazlaydı bir suat karakteri var ablacım ablacım abicim abicim diyor yalaka bir iyilik sever ki sorma gitsin adamın iyilik yapmaktan tumanı düşecekti nerdeyse neyse oralarda fazla zorlama gibi geldi yaman komserin ablası nerimanla diyaloğları iyiydi ama okan çok gömlek üstte oynuyor diğerlerini eziyor resmen o kadar açık farkda olmamalı bence)
deli emin öldü bu arada pek deli karakterini becerememişti o da öyle havada kalan bir karakter oldu
belkide çok güzeldide ben tatmin olamadım beklentim mi fazlaydı nedir ? olaylar toparlanmaya başladı (yani mustafanında istanbula gelişiyle istanbulda toplandılar artık köylük yere yaz günü gidip kayısı toplarlar köyde başka işleri kalmadı kahramanlarımızın)
bir iki hafta daha izleyeceğim gidişat olumluya doğru olursa devam kötüye giderse terkederim
@sürgünüm izlemedinmi diziyi ?
Dün dedim destereye dedim. İsleyecrkleri konu şu. Kader şuan bebeğe bağlanmış değil zamanla bağlanacak ve bebeği vermek istemeyecek sahiplenecek zaten Binnur kaya hemen sahiplenme diye ayar verdi. Zeliha ile ile bebek için kavgaya girecekler. Zaten senarist için önemli olan konu konserin çevirdiği firikdaklar bu komser derin devlet adamı solcu ve sagcilari birbirine düşürüyorEvet, atv'de tekrarını yakalayıp izledim. Benim anlamadığım her şey hızlıca gelişti ve Zeliha çocuğunun Kader'de oluğunu anladı. Hikaye de birkaç bölüm sonra ne işleyecekler acaba?![]()
zaten çıkardı ortaya köydeki hikaye bittti tam kadro istanbuldalarDeli emin karakteri ölmez. İlerde Salih ağanın yaptığını ortaya çıkaracak
bebekli kader hiç olmamıştı kaderi anne olarak görmek istemiyoruzDün dedim destereye dedim. İsleyecrkleri konu şu. Kader şuan bebeğe bağlanmış değil zamanla bağlanacak ve bebeği vermek istemeyecek sahiplenecek zaten Binnur kaya hemen sahiplenme diye ayar verdi. Zeliha ile ile bebek için kavgaya girecekler. Zaten senarist için önemli olan konu konserin çevirdiği firikdaklar bu komser derin devlet adamı solcu ve sagcilari birbirine düşürüyor