Analar ve Anneler ve Kara Sevda Ay Yapım dizileri, annen Ay Yapım fanı herhal?Geçen hafta o izledi Kara Sevda yüksekti bana verdi düştü azda olsa.![]()
Analar ve Anneler ve Kara Sevda Ay Yapım dizileri, annen Ay Yapım fanı herhal?Geçen hafta o izledi Kara Sevda yüksekti bana verdi düştü azda olsa.![]()
Paramparçada izliyor.Analar ve Anneler ve Kara Sevda Ay Yapım dizileri, annen Ay Yapım fanı herhal?![]()
Twitter'da iki saattir geri sayım yapıyordun #analarveanneler diye niye izlemedin?İzleyemedim bu hafta spoiler vermeyin gençler![]()
Aslında izliyordum sonra arkadaşım telefon etti azıcık onunla konuştum sonra kız kardeşim gitmiş İnadına Aşk'ı açmış daha da almadım elinden al izle dedim netten devam ederim sanırım ders çalıştım sonra şimdi bıraktım buraya geldimTwitter'da iki saattir geri sayım yapıyordun #analarveanneler diye niye izlemedin?![]()
Ne kadar aksiyonlu bir hayatAslında izliyordum sonra arkadaşım telefon etti azıcık onunla konuştum sonra kız kardeşim gitmiş İnadına Aşk'ı açmış daha da almadım elinden al izle dedim netten devam ederim sanırım ders çalıştım sonra şimdi bıraktım buraya geldim![]()
Hahaha aynen hayatım film gibiNe kadar aksiyonlu bir hayat![]()
Emin kim lan
Yarın 7,8 gelecek.Mustafa evden kaçtı, babasına oh olsun.![]()
![]()
Emin kim lan![]()
aynı diziyi mi izliyonuzEmin öldü 😱
Konuk olarak katılan Emin ayrılıyor diziden..Yarın 7,8 gelecek.![]()
Ayrılsın.Konuk olarak katılan Emin ayrılıyor diziden..![]()
Ahahahaynı diziyi mi izliyonuz![]()
köydeki sahneler çok olursa dizi çöker bence tüm yetenek şehirde okan yalabık-binnur kaya-nazan kesal(ne ka gözükmese de)-hazar ergüçlüHee o deli Emin mi![]()