Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,956
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Celda 211 gibi bu da ilginç bir filmdi. Şuan izleyeli çok olmadığı için filmden çok etkilendiğim söylenemez. Ama çoğu filmi de izledikten belli zaman sonra yavaş yavaş beğenim artmıştı.
Filmde ilk hikayeyi güzel ve akıcı buldum. Ama ondan sonrası gayet durgundu. Sıkıcı olmasa da ne bileyim biraz değişik geldi.
Olay örgüsünden çok diyalogları çok iyiydi. Güzel replikleri vardı şunun gibi
-Neden gözlük takmıyorsun?
- Tanrı bozuk görmemi istiyor.
Eğer filmin sonu adam gibi bitseydi etkinlikteki en iyi film dalında favorim olurdu. Ama o hayal kırıklığı oluşturan bomboş bir son ile bitmesi, ilk 5'ime bile girememesine neden oldu.
Velhasılkelam Celda 211'in yarattığı etkiyi bende uyandıramadı. Belki zaman geçtikçe filme karşı daha olumlu bakabilirim. Keşke filmin bir sonu olsaydı. ..
Son olarak genç çocuğun abisini ben de Felipe Melo'ya benzettim.
6.5/10
Filmde ilk hikayeyi güzel ve akıcı buldum. Ama ondan sonrası gayet durgundu. Sıkıcı olmasa da ne bileyim biraz değişik geldi.
Olay örgüsünden çok diyalogları çok iyiydi. Güzel replikleri vardı şunun gibi
-Neden gözlük takmıyorsun?
- Tanrı bozuk görmemi istiyor.
Ayrıca sakallı adamın kaza geçiren adamdan aldığı paradan sonra yolda terkettikleri köpeği alıp iyileştirmesi ve o köpeğin tek tek sakallı adamın bütün köpeklerini öldürmesi iyi bir dersti.
Eğer filmin sonu adam gibi bitseydi etkinlikteki en iyi film dalında favorim olurdu. Ama o hayal kırıklığı oluşturan bomboş bir son ile bitmesi, ilk 5'ime bile girememesine neden oldu.
Niçin sonunda ne oldu göstermediler? O mankene ne oldu? Sakallı adam kızıyla tanıştı mı? Genç çocuk ile yengesi arasında neler geçti? Hep soru işareti???
Velhasılkelam Celda 211'in yarattığı etkiyi bende uyandıramadı. Belki zaman geçtikçe filme karşı daha olumlu bakabilirim. Keşke filmin bir sonu olsaydı. ..
Son olarak genç çocuğun abisini ben de Felipe Melo'ya benzettim.
6.5/10