2014 American Sniper / Keskin Nişancı | Film Bilgileri & Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
muhteşemdi ya hele o başroldeki chris mi nedir onun oyunculuğuna hayran kaldım konu zaten bir içim su muhteşem bir konu ilk defa böyle tarafsız bir film izliyorum, chris kendi halinde kabına sığmayan haşin bir oğlandı bir baktı tv de amerikanın özgür vatandaşlarını bombalamışlar haşin oğlan bilendi tabi, kabına sığmadı, üstüne birde 11 eylül olayları falan tuz biiber ekti.. chris tam celallendi sonra zaptetmek imkansız koptu chris daldı ortadoğuya... bir on onbeş tane barbar öldürdü, arada bir kaç tanesinide duygulanarak hislenerek öldürdü .. çünkü karpuz gibi kalp taşıyordu chris, öyle bir yufka yüreği vardıki tek başına hislene hislene yüreği parçalana parçalana 160 kişiyi öldürdü ? ama napsın mecburdu? karşıdaki özgürlük düşmanı barbarlar vatanına nadide vatanına tecavüz etmişti... chris in dayanılmaz ıstırabına son vermesi anca karşı taraftaki yediden yetmişe tüm hainleri öldürerek geçebilirdi, çaresiz chris öyle yaptı , bir kaç arkadaşı yaralandı bir kaçıda öldürüldü hainler tarafından... oysa chris ve arkadaşları insanlık için gözlerini karartmış özgürlük savaşı veriyorlardı, barbarların yaptığı kabul edilemezdi bu arada her eve dönüşte karısı tayayla çiftleşen haşin oğlanın bir iki özgür yavrusu oldu neyse o kısımlar önemli değil sadece chris in sadece cephede değil yataktada çalıştığını anlatmak istedim ve sonunda eve dönen chris talihsiz bir kazaya kurban gitti.. kazada sayılmaz... yine iyilik yapıyordu (boşuna dememişler acıma yetime diye :) ) chris bir gaziye acıdı kaybetti totoyu o kadar üzüldümki filmi gözyaşları arasında tamamladım ..

puanım = 4

Son düzenleme:
muhteşemdi ya hele o başroldeki chris mi nedir onun oyunculuğuna hayran kaldım konu zaten bir içim su muhteşem bir konu ilk defa böyle tarafsız bir film izliyorum, chris kendi halinde kabına sığmayan haşin bir oğlandı bir baktı tv de amerikanın özgür vatandaşlarını bombalamışlar haşin oğlan bilendi tabi, kabına sığmadı, üstüne birde 11 eylül olayları falan tuz biiber ekti.. chris tam celallendi sonra zaptetmek imkansız koptu chris daldı ortadoğuya... bir on onbeş tane barbar öldürdü, arada bir kaç tanesinide duygulanarak hislenerek öldürdü .. çünkü karpuz gibi kalp taşıyordu chris, öyle bir yufka yüreği vardıki tek başına hislene hislene yüreği parçalana parçalana 160 kişiyi öldürdü ? ama napsın mecburdu? karşıdaki özgürlük düşmanı barbarlar vatanına nadide vatanına tecavüz etmişti chris in dayanılmaz ıstırabına son vermesi anca karşı taraftaki yediden yetmişe tüm hainleri öldürerek geçebilirdi çaresiz chris öyle yaptı , bir kaç arkadaşı yaralandı bir kaçıda öldürüldü hainler tarafından oysa chris ve arkadaşalrı insanlık için gözlerini karartmış özgürlük savaşı veriyorlardı barbarların yaptığı kabul edilemezdi bu arada her eve dönüşte karısı tayayla çiftleşen haşin oğlanın bir iki özgür yavrusu oldu neyse o kısımlar önemli değil sadece chris in sadece cephede değil yataktada çalıştığını anlatmak istedim ve sonunda eve dönen chris talihsiz bir kazaya kurban gitti.. kazada sayılmaz... yine iyilik yapıyordu (boşuna dememişler acıma yetime diye :) ) chris bir gaziye acıdı kaybetti totoyu o kadar üzüldümki filmi gözyaşları arasında tamamladım ..

puanım = 4
Ben de sonda çalan cenaze marşıyla beraber vatansever kahraman Chris için gözyaşları döktüğümü hatırlıyorum.:D