Amera - 3. Bölüm (Yeni Bölüm)

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,277
Reaksiyon puanı
13,335
Puanı
1,060
4444444444.jpg


AMERA

3. BÖLÜM


Dördüncü olarak ölümümden karşı komşumuz Döndü Teyze sorumlu. Döndü Teyze gülümseyerek oğluna ''İyi ol sen Amera da öyle isterdi'' der..
Döndü Teyze beni hırsızlıkla suçlamıştı. Bir gün onların evindeydim. Oğlu ile ödev yapıyorduk. Telefonu kaybolmuştu Döndü Teyze'nin. Telaşlıydı, sinirliydi, tuhaftı yani! Oğlunu yanına çağırdı ona telefonum kayıp dedi! Oğlu gülümseyerek ona bilmem anne iyi bak koyduğun yerlere demişti. Annesi ona sinirli bir şekilde son model bir telefon o, bu kız çaldı bence demişti! Sinirle yanıma geldi annesi! Bağırdı bana hırsız dedi! Şok oldum zaten onca kötü şey yaşadım bir de bu üstüne geldi! Bu olayı annemlere söylemiştim ama!
Annem babam hemen onların evine gitmişti kavga etmişlerdi onlarla! Oğlu annesine hiçbir şey diyememişti o an ondan soğudum ondan, insan bir der Amera öyle biri değil der susturur annesini! Döndü Teyze'nin birden başı dönmeye başlar! Oğlu bunu fark eder! Gözyaşları içerisinde ona ''Annem iyi misin sen?'' diye sorarken başını yere çok hızla çarpar annesi! Aradan saatler geçer!
Annesine çok üzülmüştü oğlu Sinan! Sinan gözyaşları içerisinde içinden ''Annem tek kaldım ben? Sana ihtiyacım var çok?'' derken doktor yanına gelir! Bir kez daha şok olur! Annesi artık yatağa bağımlı biriydi! Sinan gözyaşları içerisinde içinden ''Amera'ya yaptıklarımızı çekiyoruz kesin?'' der..
Bana sizler de çok yaptınız halbuki ben sizi çok seviyordum. Merhametliydiniz, iyiydiniz ama eskidenmiş o! Beltum Hanım gözyaşları içerisinde kocasına ''Bu bahsettiği günlükte kızımızın, kesin Sinan ve annesi Döndü Hanım'' derken kapıları çalar. Açarlar üçüncü kattaki komşuları Lale Hanım'dır! Lale Hanım gözleri dolu bir halde onlara ''Size, Amera'ya çok yaptılar şimdi Döndü Hanım yatağa bağımlıymış artık, çok acınacak haldeymiş Allah büyük işte'' derken Ahmet Bey gözyaşları içerisinde karısına ''Kızımın ruhu şu an çok iyiye gidiyordur karıcığım'' der ve ellerini tutar sıkıca..
Beşinci olarak ölümümden kuzenim Dünya sorumlu. Kapı yine çalar Ahmet Bey açar şaşırırlar çok! Kapıdaki kişi Dünya'dır! Dünya onlara sarılır. Dünya gözyaşları içerisinde Beltum Hanım'a ''Size bir şey söylemem gerek?'' der..

4. BÖLÜM ÇARŞAMBA BURADA!
 

The_Erinch

Favori Üye
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
21,294
Reaksiyon puanı
31,210
Puanı
1,060
Konum
Manisa
Karma İs B...

Diye buraya tam yazamam ama bu yazdığın gerçek hayattada her zaman olur
Buna sonsuz inanıyorum.

Eden Daima Bulur.

Teşekkürler, daha kısa ama etkili olmuş bu bölüm.
 

Felon

Favori Üye
Katılım
22 Haziran 2012
Mesajlar
10,125
Reaksiyon puanı
3,120
Puanı
560
Kısa olması güzel sıkmıyor emeğine sağlık :bhr: hemen 4.bölüme başlıyorum