Hımmm mantıklı bir tez.birde vucut çalısıyorsun ayoll vucudunu birisi sansurlese hosuna gidermi
Hımmm mantıklı bir tez.birde vucut çalısıyorsun ayoll vucudunu birisi sansurlese hosuna gidermi
kız iyice sapıklaştı.peki bir öneri sunabilirmiyim kadınların belden yukarısı bu konudakı gibi çok detaylı olmasın erkeklerinde alt kısmı @Billy Kane @MasacRE- @S.G.A.T. @Yiğitt
sonucta biz barışın vucudunu koymamısta bence bir şeylik yok üst kısmını
spor salonunda vucudunu açıyorsun @S.G.A.T. @MasacRE- @Billy Kane ecünnü tayfası gelip çarşafla vucudunu önüne koyuyor çevrene sansur uyguluyor kendinden düşünHımmm mantıklı bir tez.
sapıklıkta yeni yol çizdin şu an resmen. Bir devir kapandı gözlerimin önündespor salonunda vucudunu açıyorsun @S.G.A.T. @MasacRE- @Billy Kane ecünnü tayfası gelip çarşafla vucudunu önüne koyuyor çevrene sansur uyguluyor kendinden düşün
Hhaha ne sapıklığı beee çözüm üretiyorum güzel yerden girdim konuyasapıklıkta yeni yol çizdin şu an resmen. Bir devir kapandı gözlerimin önünde
Mükemmel bir yerden girdin vallaHhaha ne sapıklığı beee çözüm üretiyorum güzel yerden girdim konuya
İnsanların eline geçmeyen şeylere laf atma çabası ne komik oluyorBöyle hatunların böylesi pozlarını görünce Aseksüel olmanın aslında nimet olduğunu anlıyorum. Keşke Aseksüel olsaydım demem çünkü ben böyle gelmiş böyle geçmiş artık zevkine bakmaktan başka çare yok, ama Aseksüe olsaydım da gocunmazdım.
Çünkü gerçekten çok saçan bir et parçasına şehvet duymak, tahrik olmak, göğsüne kalçasına odaklanmak, cinsel güdülere bağımlı olmak. Tamam bunlar doğal gerekçeleri, nedenleri filan var ama mantıklı gerekçeleri olması saçma olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Her şeyden önce vakit kaybı. Cinsel güdü olmasa belki de zihnimiz ömrü hayatımız boyunca yüz kat bin kat daha verimli çalışacak. Hayır yani ben anlamıyorum, afedersiniz çok özür dileyerek soruyorum penis denen şey vajina denen şeyin içine girince elinize ne geçiyor? O zevk hissini alın o eylem sırasında, ne kadar saçma ve komik bir duruma dünyalar kadar anlam yükseldiğimizi ve ömürler kadar vakit harcadığımızı görebiliriz.
Bu kadın sanatsal pozlar vermiş, yani dişi sanatını çok geliştirmiş ve göze harika gelecek hale gelmiş. Ancak yine de bu denli değeri görülmesinin sebebi insanın üreme şehvetinden başka bir şey değil. Eğer bilincimizi makineye bağlamayı başarırsak sanıyorum ki bu tarz hayvansı güdülerimiz yok olacak ve kendimize daha çok, dolu dolu vakit kalacak.
Konuyu deştikçe kızdan değişik fanteziler çıkıyor.spor salonunda vucudunu açıyorsun @S.G.A.T. @MasacRE- @Billy Kane ecünnü tayfası gelip çarşafla vucudunu önüne koyuyor çevrene sansur uyguluyor kendinden düşün
Konuyu deştikçe kızdan değişik fanteziler çıkıyor.spor salonunda vucudunu açıyorsun @S.G.A.T. @MasacRE- @Billy Kane ecünnü tayfası gelip çarşafla vucudunu önüne koyuyor çevrene sansur uyguluyor kendinden düşün
Lan bırak bu işleri Bu paragrafları tek elle yazdığını biliyoruz yeme biziBöyle hatunların böylesi pozlarını görünce Aseksüel olmanın aslında nimet olduğunu anlıyorum. Keşke Aseksüel olsaydım demem çünkü ben böyle gelmiş böyle geçmiş artık zevkine bakmaktan başka çare yok, ama Aseksüe olsaydım da gocunmazdım.
Çünkü gerçekten çok saçan bir et parçasına şehvet duymak, tahrik olmak, göğsüne kalçasına odaklanmak, cinsel güdülere bağımlı olmak. Tamam bunlar doğal gerekçeleri, nedenleri filan var ama mantıklı gerekçeleri olması saçma olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Her şeyden önce vakit kaybı. Cinsel güdü olmasa belki de zihnimiz ömrü hayatımız boyunca yüz kat bin kat daha verimli çalışacak. Hayır yani ben anlamıyorum, afedersiniz çok özür dileyerek soruyorum penis denen şey vajina denen şeyin içine girince elinize ne geçiyor? O zevk hissini alın o eylem sırasında, ne kadar saçma ve komik bir duruma dünyalar kadar anlam yükseldiğimizi ve ömürler kadar vakit harcadığımızı görebiliriz.
Bu kadın sanatsal pozlar vermiş, yani dişi sanatını çok geliştirmiş ve göze harika gelecek hale gelmiş. Ancak yine de bu denli değeri görülmesinin sebebi insanın üreme şehvetinden başka bir şey değil. Eğer bilincimizi makineye bağlamayı başarırsak sanıyorum ki bu tarz hayvansı güdülerimiz yok olacak ve kendimize daha çok, dolu dolu vakit kalacak.
Sansüre hayır 2017 dünyasında sansür ve yasaklara karşıyızOlmaz tamamen buzlanacak.
Bu fikrime eminim ki muhafazakar kimliğiyle ön plana çıkan @Doğu da destek olacaktır.