Hahahah @Harunnn60 a kim sansur koymuşgeç uyarıda bulundun gaga çoktan tumanı çıkarmış sokaklarda oynaşıyor
Hahahah @Harunnn60 a kim sansur koymuşgeç uyarıda bulundun gaga çoktan tumanı çıkarmış sokaklarda oynaşıyor
Kıskandığınızı belli ettirmeyin bu kadar yeterrrgeç uyarıda bulundun gaga çoktan tumanı çıkarmış sokaklarda oynaşıyor
hogathada harikayı atmış ya insanın forumu içinde hogatha varken yakası geliyor
Sapıksansürü ben koydumresmen görüntü kirliliği olduğu gibi yayınlamam imkansızdı
Nee bee seni düşünene bak
Soyundum da sana yaklaşmam kaldı haklısın büyük dertNee bee seni düşünene bakKız ne diyor soyuncak diyor, kim sansür koymuş diyor... Ben ne diyorum? Soyuna diyorum. Seni koruyorum.
Hee dersin ki "ben soyunmaya meraklıyım" bişey diyemem tabi. Ama yanıma yöreme yaklaşma çıplakken
SapıkBana mı bakıyorsun sen
Bak hem sövüyor hem ben düşünüyor fark ettiniz miforum yine istop etti ben çıkıyorumgeldiğimde kendini imha etmiş olursun umarımbu arada üçüncü ve dördüncü bölüm yorumlarını ihmal etme dizi gittikçe çiçek açıyor
forum yine istop etti ben çıkıyorumgeldiğimde kendini imha etmiş olursun umarımbu arada üçüncü ve dördüncü bölüm yorumlarını ihmal etme dizi gittikçe çiçek açıyor
Soyundum da sana yaklaşmam kaldı haklısın büyük dert
Bugün Harunu bekledim yarın kaldığım yerden devam edecem oyüzden Harun bu gece yorum yapsa iyi olurNee bee seni düşünene bakKız ne diyor soyuncak diyor, kim sansür koymuş diyor... Ben ne diyorum? Soyuna diyorum. Seni koruyorum.
Hee dersin ki "ben soyunmaya meraklıyım" bişey diyemem tabi. Ama yanıma yöreme yaklaşma çıplakken
İçinde var yani? 😕 @Çiğdem- oğlanı tedavi ediceğine iyice bozmuşsunSoyundum da sana yaklaşmam kaldı haklısın büyük dert
Çiğdem iyi bakıyor banaİçinde var yani? 😕 @Çiğdem- oğlanı tedavi ediceğine iyice bozmuşsun
Zehirliyor o hogatha herkesiÇiğdem iyi bakıyor bana
3.Bölümü izleyeyim ben
Avatarında her dakıka yanındayım artık @Harunnn60 ın Kayış koparmak yokÇiğdem iyi bakıyor bana
3.Bölümü izleyeyim ben
Kayış kopmuş da yama yapıyorsun habireAvatarında her dakıka yanındayım artık @Harunnn60 ın Kayış koparmak yok
Benim için her bölüme 1 kavga sahnesi koymuşlar öyle kandırıyorlar beniŞuan 3 bölümdeyim ama dizi çok ciddisiz ilerliyor. karakterlerin derinliği yok sanki her oyuncu bitse de gitsek modun da? Bir laubalilik var böyle..
@destere seni tanıyorum bu diziyi ben önersem bu kadar izlemezdin daredevil'de bile ne zorluk çıkardın. senin hiç tarzın değil ve eminim ki @Forumdash ve @Çiğdem- 'de ilk bölümleri ayıla bayıla izlememiştir. Sanırım sizde cinayeti merak ettiğiniz için izliyorsunuz
teknoloji uzay çağı filan var ama dedektif gibi bir dizi olmuş..
katilinin bulunmasını isteyen adam çok ciddiyetsiz. karısı apayrı zaten sürekli radarları açık halde geziyorDedektif benim burada ne işim var tarzı suratı hiç değişmediBir zenci var 3 bölümdür hikayesi ilerlemedi. Öff saymakla bitmedi...
Şu polis rolünde ki kadın ciddi oynuyor sadece.
Neyse 10 bölüm olduğu için bakacağım diziye.. Umarım heyecan artar.
Karakter derinliği aradiğin utc'de mesela nasıl derinŞuan 3 bölümdeyim ama dizi çok ciddisiz ilerliyor. karakterlerin derinliği yok sanki her oyuncu bitse de gitsek modun da? Bir laubalilik var böyle..
@destere seni tanıyorum bu diziyi ben önersem bu kadar izlemezdin daredevil'de bile ne zorluk çıkardın. senin hiç tarzın değil ve eminim ki @Forumdash ve @Çiğdem- 'de ilk bölümleri ayıla bayıla izlememiştir. Sanırım sizde cinayeti merak ettiğiniz için izliyorsunuz
teknoloji uzay çağı filan var ama dedektif gibi bir dizi olmuş..
katilinin bulunmasını isteyen adam çok ciddiyetsiz. karısı apayrı zaten sürekli radarları açık halde geziyorDedektif benim burada ne işim var tarzı suratı hiç değişmediBir zenci var 3 bölümdür hikayesi ilerlemedi. Öff saymakla bitmedi...
Şu polis rolünde ki kadın ciddi oynuyor sadece.
Neyse 10 bölüm olduğu için bakacağım diziye.. Umarım heyecan artar.
Netflix olunca insan derin bir şey bekliyorKarakter derinliği aradiğin utc'de mesela nasıl derinMadem bu kada derin bi yorum yaptın bilim-kurgu gibi bi dizide karakter derinliği aradın soyle nasıl bişey aradın@Çiğdem-
Ne zaman hayır geldi ki bunlardan cnm banaBenim için her bölüme 1 kavga sahnesi koymuşlar öyle kandırıyorlar beni
@destere @Forumdash Dahada dizi önermezler sana
Punisher ile bunu bitirip Soyguna başlaNetflix olunca insan derin bir şey bekliyorDaredevil ve Jessisa Jones gayet derin karaketerleri ? yani insan isteyince yapıyormuş.
UTC bu diziye bin çeker.@Çiğdem- in hiç tarzı olmamasına rağmen 3 bölüm izledi düşün yani
Ne zaman hayır geldi ki bunlardan cnm bana
Dark'ı da izlemeyi düşünüyorumPunisher ile bunu bitirip Soyguna başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?