Hahaha Aaa sende önemlisin tabi yokluğunda forumcak özlüyoruzO da beni ilgisiz bırakıyor ama
Hahaha Aaa sende önemlisin tabi yokluğunda forumcak özlüyoruzO da beni ilgisiz bırakıyor ama
küçüçük yüreğine kimleri sığdırıyorsun öyleHahaha Aaa sende önemlisin tabi yokluğunda forumcak özlüyoruz@Harunnn60 da önemli @destere de öyle benim ilgim hepinize yeter
Aaa napayım kıyamıyorum benküçüçük yüreğine kimleri sığdırıyorsun öyle
etiket yapmamiş seni @destereAaa napayım kıyamıyorum bendestere zamanında duygu sömürüsü yapıp istediğini yaptırıyordu
100 kere adını anıyoruz aynı konuda hangi birine bakacak ayoll
Ben bildirimler sayfasını açıyorum. eğer aynı konuda birden fazla etiketlenmişsem ilkini buluyorum öyle okumaya başlıyorum100 kere adını anıyoruz aynı konuda hangi birine bakacak ayoll
Aynı konudan çok etiket gelince insanın kafası karışıyor bende o konudan gelen tüm etiketleri yeni sekmede toplayıp bakıyorum ama bu @destere Öyle yapmıyor gördüğüne bakıyor diğerleri öyle duruyorBen bildirimler sayfasını açıyorum. eğer aynı konuda birden fazla etiketlenmişsem ilkini buluyorum öyle okumaya başlıyorum
nerden biliyonAynı konudan çok etiket gelince insanın kafası karışıyor bende o konudan gelen tüm etiketleri yeni sekmede toplayıp bakıyorum ama bu @destere Öyle yapmıyor gördüğüne bakıyor diğerleri öyle duruyor
sonunda bana olmamışı attırdın ya hogatha sevinebilirsin kötüleri övmek sana yakışmıyor@Harunnn60 a İlgimi kesmem ben dost kötü günde belli olur siz oğlanı zor gününde terk ediyorsunuzBirde pişkin pişkin anlatıyon ayoll
etiket yapmasada hogathanın mesajlarını pas geçmem
ortalama verdiğin puan tamda düşündüğüm rakamın yarım puan fazlası olmuşS01 - B09-10(S.FİNAL)
9.bölümü izleyince bana bir türk dizisini hatırattıSpoi içinde yazayım(Yaşasın kötülük)
Başı Bulutlarda() adası tüm fantezileriinizi gerçekleştirebileceğiniz bi yermiş. Bana UÇURUM dizisini anımsattı. O dizide de bir çok alet fantezi amaçlı kullanıldı. Kızlar kaçirilip sex kölesi yapılıyorduBölümü izlerken hep o dizi geldi aklıma.
Rei şimdi abisi için herşeyi yapmiş olabilir. Zengin olabilmek için çok kolay yeri seçmiş. Ama abi sevgisi fazla mı abartılı olmuş? 250 yıl geçmiş üstünden bi de... Hayır diyor ki yıllar sonra Kristini unutacaksın öldürünce üzülmeyeceksin bileSenin gibi Takeshi de takıntılıysa nah unuturu? Düüünki Quell'i bile unutmamiş
Rei diziye gelince en azından aksiyon geldi. Rolü güzeldi. Bu kızı ilk Being Human US'de izlemiştim. Orada da kılıç kullanıyordu galiba ama tam hatırlamıyorum. @Çiğdem- hatırlar belki. İzliyordun yaa kız unuttun mu
Bence yaratılmış en güzel en sempatik karakterlerden birisi olan POE öldüSon anda masayı gösterdiler sonradan ilerki sezonlarda yeniden yazılır mı acaba?
Vee Final bölümü çok iyi bitti ve entrikalı doluymuş dizinin temeli
Dizinin ana konusu "katilimi bul" idi ama bilim kurguya acayip yer vermişlerdi. Neyse atlayalım orayı. Herşeyi Rei yapmiş tamam. Karisi da ortak olmuş. Zaten karısı Takeshiye bir sürü seçenkeler sundu servetler döktü önüne... Bütün mal varliği gay oğlana kaldı. Kız nerdeydi bilmiyoruz tabi.
Takeshi, kız kardeşini öldürdü. Çok üzüldük. O ağladıkça biz ağladık. öyle üzüldük yani. Sonra kendinilerini patlattılar(?) Takeshinin belliğine bi b*k olmamiş. Çift beden sayesinde yine ortalıkta dolaşıyorKardeşinin son anda itraf ettiği Quell yaşiyor itirafıyla hayatını sürdürüyor.
Beni çok tatmin etmedi finali yalan söyleyemem.
Genel olarak yorumum ise şöle; Bitseydi keşke dizi dedirtti. Seneye yeni bir aktörle devam ederler ama. Nasılsa beden değiştiriliyorDizi yepeni dava ve oyuncularla yolunu devam eder. Alternatif Black Mirorr gibi düşünün. Zaman ve mekan değişmez ama hikaye ve oyuncu kadrosu değişebilen türden
Diziye başlama sebebim kesinlikle Joel Kinnaman (The Killing) ve James Purefoy (The Following) yüzünden oldu. Bilim-Kurgu oldugunu öğrendim an kaymaklı kadayıf gibi bişey diye seviniyordum ama dizi sadece kadayıflı çıktı.
Dizinin atmosferi bi harikaydı. Blade Runner 2 izleyenler göz yorgunluğu hissetmezler.Oyunculardan istediğim performansı alamadım. Joel Kinnaman'a asi roller daha çok yakışıyor anladık. James Purefoy ise toplasan sezon boyunca 30 dk oynamiştirBilim-Kurgu tarafı ise güçlü olsa da tuhaf tuhaf kelimeler türetilmiş ama seyirciye açıklanmıyor. Sanki yılların dizisi yada hep günlük hayatta duydugumuz kelimelermiş gibi çok sık kullanılmış.Ancak bölümleri ve olayları izledikçe anlıyorsun neyin ne oldugunu. Bu yönden zayıftı benim için. Hee kitabı okuyan varsa dizi onlar için perfectto olabilir bilemem.
Genel olarak kendini izlettiriyor dizi. Boş bi vakitte aradan çıkarın. Teşekkürler ki @destere ve @Çiğdem- yoldaş olunca 5 günde bitirdim diziyiYukarda dediğim gibi dizinin atmasferi çok güzeldi. Bu yuzden imdb puanı bence abartili. Genel ortalaması 7.8 filan olmalı. Ama ben kendi puanımı vereceksem 7.5/10 veririm.
Şunu da bırakmadan olmaz
Niye söylüyorsun spoileri sen de izemişmiydin fatmayıortalama verdiğin puan tamda düşündüğüm rakamın yarım puan fazlası olmuş
giriş müziği harikaydı onu paylaşman güzel olmuş ben unutuyordum devamlı söylemeyi
ayrıca @Forumdash ın bir türk dizisine benzettim diyip dizinin ismini spoiler içine alması sizi üzmesin @Çiğdem- @Harunnn60 @masacreben spoiler a baktım nede olsa size söyleyebilirim diznin isminifatmagülün suçu ne dizisine benzetmiş bu diziyi
bu dizi bittiğine göre kazasız belasız başka limanlara yelken açabilirizaklımda bir dizi var ve başlamak istiyorum bana eşlik edermisiniz bilemem ama dizi konusu tam benlik western gibi duruyor Godless dizinin ilk bölümünü bir kurcalayayım diyorum
harika bir karar @Çiğdem- de mecburen bize katılmak zorunda kalır hem dizinin konusunuda açmak zorunda olduğu için hogatha bizi dışlayamazNiye söylüyorsun spoileri sen de izemişmiydin fatmayıÖzellikle son sezon bölümleri çok benziyordu
Eşlik ederim her zaman da western dedin bi adım geri kaçtımBaktim şimdi 7 bölümcükmüş hem de westernAma pazartesi başlayalım zaar hafta içi yayınlanan dizileri ve şu gömdüğünüz filmi aradan cıkarmam gerek
Bi kere daha Western türü izliyorduk senle AMC'de yayınlanan. Wheel bilmem neydi adı. O dizide hep uyuya kalıyordumharika bir karar @Çiğdem- de mecburen bize katılmak zorunda kalır hem dizinin konusunuda açmak zorunda olduğu için hogatha bizi dışlayamaz
pazartesiye kadar bekliyorum seni
western sevilmezmi western olsun çamurdan olsun diyenlerdenim
ayrıca bu dizide ( Godless ) başrolü downton abbey dizisinden michelle dockery (downtonun mary si ) kapmış o yüzden tosbağa @xemrexxx de bize katılabilir gerçi onun katılıp katılmaması bir anlam ifade etmiyor neresiyle izliyor dizileri anlamadım yorum kabızı vatandaş
işte burda hiç anlaşamadıkBi kere daha Western türü izliyorduk senle AMC'de yayınlanan. Wheel bilmem neydi adı. O dizide hep uyuya kalıyordum
@Çiğdem- de bu diziyi bitirir pazartesiye heralde... Kaçmak için bahane bulamaz
ve ilk bölümü izledim godless ın tam bana göre muhteşem bir western bu dizi için konu başlığı açılmasına gerek yokmuş @Forumdash forum geneline hitap etmiyor o yüzden konusu açılmasa daha iyi olurBi kere daha Western türü izliyorduk senle AMC'de yayınlanan. Wheel bilmem neydi adı. O dizide hep uyuya kalıyordum
ve ilk bölümü ziledim godless ın tam bana göre muhteşem bir western bu dizi için konu başlığı açılmasına gerek yokmuş @Forumdash forum geneline hitap etmiyor o yüzden konusu açılmasa daha iyi olurseninde zaten westernle aran yok biz pazartesi başka bir dizi buruz ben sen @Çiğdem- lik şöyle fantazik bişeygodless ı bana emanet edinpazartesiye kadar ben bunu bitiririm
Bi kere daha Western türü izliyorduk senle AMC'de yayınlanan. Wheel bilmem neydi adı. O dizide hep uyuya kalıyordum
Aynı konudan çok etiket gelince insanın kafası karışıyor bende o konudan gelen tüm etiketleri yeni sekmede toplayıp bakıyorum ama bu @destere Öyle yapmıyor gördüğüne bakıyor diğerleri öyle duruyor
harika bir karar @Çiğdem- de mecburen bize katılmak zorunda kalır hem dizinin konusunuda açmak zorunda olduğu için hogatha bizi dışlayamaz
pazartesiye kadar bekliyorum seni
western sevilmezmi western olsun çamurdan olsun diyenlerdenim
ayrıca bu dizide ( Godless ) başrolü downton abbey dizisinden michelle dockery (downtonun mary si ) kapmış o yüzden tosbağa @xemrexxx de bize katılabilir gerçi onun katılıp katılmaması bir anlam ifade etmiyor neresiyle izliyor dizileri anlamadım yorum kabızı vatandaş
Bi kere daha Western türü izliyorduk senle AMC'de yayınlanan. Wheel bilmem neydi adı. O dizide hep uyuya kalıyordum
Diziyi izledim sonunda.Şimdi ilk 2 bölüm ile evet iyi bir dizi gibi ama potansiyalinin
üstüne çıkabilirdi ama çıkamamışlar gibi geldi bana.Bir kez daha fazla hayal gücü olabilirdi bazı şeyler bu ekranlar , sanal dünya , beden değişimi filan bunlar iiyi konular ama hani insan gelecek deyince daha ilginç şeyler bekliyor. Kıyafetler, bazı mekanlar @destere 'nin dediği gibi günümüzde geçiyor sanki.
Şimdi diziyi izlemeden benim merak ettiğim bir şey vardı @destere malum bilimkurgu filan sevmiyor ya hani hep derdi ben sevmem çünkü gelecek olunca insanlar saçmalıyorUçan arabalar, havada çiftleşen çiftler filan hep derdiİlk 2 bölümü izleyince anladım maşallah GOT'u geçmiş dizi.Görmediğimiz ne varsa kalmadı.Az değilsin destere.
Konuya gelirsek anlayamadığım bir yer var.
1x1 - 1x2
Başrolde ki adam beden değiştirmiş 250 yıl sonra geri dönüyor bir cinayeti çözmek için. Peki bu adam önce ki bedeninde çinli abimiz miydi?
Şu ölen sarı genç kızı da merak ediyorum onu bu zengin adamın cinayeti ile ne ilgisi var.
8.0 diyelim
@MasacRE-
Kız 2 bölümde vardı baya şey Got gibiydiAaa evet Pazartesiye bitiririz @Harunnn60 ile bunu ve Punisheri izliyoruz yeni diziye Pazartesi bakarızO adam evet @Harunnn60
Aaa bu arada Taht Oyunları gibi değil bu dizi , orada sadece çıplak kalmakla yetinmiyorlar o ayrıntıyı unutmamak lazım şey filmi gibi
Ama senle mazimiz eski yani 2013-2014 gibi dizi tavsiyeleri filan. Harun unutmazO da beni ilgisiz bırakıyor ama
Ben de onu dedim @Çiğdem- e sen yokken ben vardım diyeKız 2 bölümde vardı baya şey Got gibiydiBaldıra çıplağa doyduk yani
Ama senle mazimiz eski yani 2013-2014 gibi dizi tavsiyeleri filan. Harun unutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?