Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

Yok benzemiyor bence
Dediğin adam esmer, şimdiki adam sarişin

Ayol adam TWD başrol oynadı bırak saygıdan izleyelim bir zahmet
@Çiğdem-

Bu dizinin konusu güzel geldi bana bende izlerim. inş başlamamışsındır ?

E sana 100 kere söyledik soğuk deyip durdun şimdi nerden esti izlemek
Yeni başlıyoruz bizde @Forumdash 1 bölüm izlemiş daha sadece

1 Bölüm izledim sadece Harun ve sevdim izle hazır bizde yeni başlamışkan @destere @Forumdash falan hepimiz yeni başladık @MasacRE- başlayacak

S01B02

Çok önemli bişey yoktu.
Takeshi dedektifçiliğe başladı ve Bancroft'un karisiyla yattı. Polis kız da boş kabinde günah çıkartıyordu

1x2. Bölüm

geldik ikinci, bölüme

daha gelmeden bişey açıklayalımda konu gelecekte geçiyor ama sanki bu zamanı oraya taşımışlar gibi
mesela kristin ortega abd deki meksikalı tipi? annesi ise hala ingilizce sökememiş bilindik bir sahne

yada denizci zenci asker elion
sanki zamanımızdaki bir film sahnesinden koparıp geçmişe taşımışlar

yine newyork şehrinin arka sokakları fahişeleri barları falan filan herşey tamam bir konu olarak gelecekte geçiyor diyorlar , o da arada bir ışık saçan cep telefonları olmasa günümüzle aynı gibi

ve o zamanda sigara içmek kapalı alanda yasakmış

bu dizideki senaristte hayal dünyası sıfır diyebiliriz? oysa bundan yüzelli yıl önce yazılan jules verne in aya yolculuk kitabı bile bundan kat kat fazla hayal dünyasına sahipti

gelelim konuya .. miriam muradına erdi sonunda ... kadın koku sürmüş orasına burasınaki takesi camışı kendisini reddetmesin diye
oysa bizim camış zaten 250 yıldır abazan, kendine fok sürseydide camış reddetmeyecekti kadını

31 kulübü ilginçti ,

eliot denen zenciyle camış tak arasındaki ve devamındaki dövüş sahneleri idare ederdi

başroldeki camışı the killing dizisinde o kadar itici bulmamıştım
burda tam bir kas yığınından oluşmuş sığır olarak geziniyor

hayır başroldeki eski bedenini öldüren değil eski bedeni ölen asker o ölen kişi 250 yıl sonra başka bir vücutta camış olarak karşımıza çıkıyor

asıl favorim dediğin kendini öldüreni bulmaya çalışan laurens bancroft u birde ikinci bölümde izle sen hogatha, adam cıbıl bir şekilde salınıyordu ortalıkta

Miriam sanat eseri gibi bir kadin giyinis tarzini cok begendim
Ilerleyen bölümlerde kirstini de begenirsin umarim
ilerleyen bölümlerde kristinde utangaç namuslu kız ayaklarını bırakıp miriam gibi kendini seyirciye adasa onuda severiz tabiki

Son düzenleme: