Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.Bölüm evet bu diziyi @MasacRE- değil @Forumdash önermiş bölümü izleyince anladım dizi aksiyonlu güzel gerçi türk dizilerinde aksiyon bağımlısı olarak yabancı dizide fantastik barındırmayan aksiyon dizilerni nedense pek bakmıyordum ama bu dizi aksiyonu diğer bölümlerde sürdürsün sıkılmadan izlerim
Bölümde anlamadım bir şey oldu onuda spoiye yazayım
Şimdi bu başrolde olan adam şeye benzemiyormu onun eski bedenini öldüren askere o adamınmı vucudunu vermişler ona onu anlamadım
Bar kavgası güzeldi orada çalışan bıyıklı adamı düşman sanmıstım ama iyi taraftan çıktı Ayrıca beni öldüreni bul diyen adamda bu dizideki asıl favorim olucağa benziyor daha fazla rol alırsa diğer bölümler
Bi zahmet buna da başla Killing'ten Holder var. Saygı duruşuna geç!!!
EE hani sen izlememişsin? @destere dün izlerim demişti. @Çiğdem- zaten @destere ayak basmadan foruma adım atmaz olmuş Neyse ağirdan alıyorum dizi sizi beklemek için. Sali günü çifter çifter zlerim cuma bitiririm haberiniz olsun uşaklar
daha gelmeden bişey açıklayalımda konu gelecekte geçiyor ama sanki bu zamanı oraya taşımışlar gibi
mesela kristin ortega abd deki meksikalı tipi? annesi ise hala ingilizce sökememiş bilindik bir sahne
yada denizci zenci asker elion sanki zamanımızdaki bir film sahnesinden koparıp geçmişe taşımışlar
yine newyork şehrinin arka sokakları fahişeleri barları falan filan herşey tamam bir konu olarak gelecekte geçiyor diyorlar , o da arada bir ışık saçan cep telefonları olmasa günümüzle aynı gibi
ve o zamanda sigara içmek kapalı alanda yasakmış
bu dizideki senaristte hayal dünyası sıfır diyebiliriz? oysa bundan yüzelli yıl önce yazılan jules verne in aya yolculuk kitabı bile bundan kat kat fazla hayal dünyasına sahipti
gelelim konuya .. miriam muradına erdi sonunda ... kadın koku sürmüş orasına burasınaki takesi camışı kendisini reddetmesin diye oysa bizim camış zaten 250 yıldır abazan, kendine fok sürseydide camış reddetmeyecekti kadını
31 kulübü ilginçti ,
eliot denen zenciyle camış tak arasındaki ve devamındaki dövüş sahneleri idare ederdi
7 yaşındaki kıza yaşlı vucut verilmesi gerçekten tuhaftı Hayır adama 250 yıl ceza verilip payına cillop gibi beden düşüş Polis kadında o sahnelerde bişeyler diyordu. İyi vucutları polis servisi kullanıyormuş filan
Evet oyunculuklar düşük. Takeshi'nin gerçek versiyonları hele Bencoft beyfendi ve karısı bi de yeni bedenli Takeshi'den oyunculuk anlamında bişey beklemiyorum zaten. Bencoft umarım kendini öldürmüştür de deli hallerini izleriz filan
Şimdi 2.bölümü izlicem. Pazartesiden sonra çifter gitmeyi düşünüyorum.
1.Bölüm evet bu diziyi @MasacRE- değil @Forumdash önermiş bölümü izleyince anladım dizi aksiyonlu güzel gerçi türk dizilerinde aksiyon bağımlısı olarak yabancı dizide fantastik barındırmayan aksiyon dizilerni nedense pek bakmıyordum ama bu dizi aksiyonu diğer bölümlerde sürdürsün sıkılmadan izlerim
Bölümde anlamadım bir şey oldu onuda spoiye yazayım
Şimdi bu başrolde olan adam şeye benzemiyormu onun eski bedenini öldüren askere o adamınmı vucudunu vermişler ona onu anlamadım
Bar kavgası güzeldi orada çalışan bıyıklı adamı düşman sanmıstım ama iyi taraftan çıktı Ayrıca beni öldüreni bul diyen adamda bu dizideki asıl favorim olucağa benziyor daha fazla rol alırsa diğer bölümler
hayır başroldeki eski bedenini öldüren değil eski bedeni ölen asker o ölen kişi 250 yıl sonra başka bir vücutta camış olarak karşımıza çıkıyor
asıl favorim dediğin kendini öldüreni bulmaya çalışan laurens bancroft u birde ikinci bölümde izle sen hogatha, adam cıbıl bir şekilde salınıyordu ortalıkta
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.