Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

Yalnız bu uzaylı dizisi @Harunnn60 ile izliyorduk @MasacRE- bakıyormuydu hatırlayamadım

Eski diziyi yeniden uyarlamışlardı uzaylılar var dizide
Yazın belki bakarım şimdi hiç ugraşamam. Heveslenemiyorum

files 11 sezondur devam ediyormuş aynı sizin süper portakal gibi başla yandın bitmiyor bir türlü
Bu dizi başlayıp bitmiş. Geçen sene yeniden başlamiş
24 dizisi gibi. Bizim portakal non-stop devam ediyor
Efsane olan biziz

files 11 sezondur devam ediyormuş aynı sizin süper portakal gibi başla yandın bitmiyor bir türlü

Efsane olan biziz
Eskileri izlemene gerek yok geçen yıl 1.sezon olarak yeniden uyarlandı onu izledik direk yeni versiondan başladık

Efsane olan biziz
bu diziyi izledinmi tek başıma ilk sezonu bitirmiştim vede sevmiştim ingiliz dizilerini seviyorum
Happy Valley

Yok izlemedim ama sen bu diziy bi kere daha önermiştin
Sanırım benim ara verdiğim döneme denk geldiği için başlamamiştim diye hatırlıyorum
daha öyle var izlediğim bir kaç tane netflixde aslında zamanında izlemek için değilde bir bakayım nasıl diye başlamışımdır bir bakmışım bitmiş dizi

En fazla 2 bölüm izlerim sen nasıl izleyebiliyorsun
yeterki zaman olsun vede dizi güzel olsun
birde dizi netflixde olsun? biri bitiyor biri başlıyor biri bitiyor biri başlıyor hatta bittiğini bile anlamadan diğer bölümün yarısında kendini buluyorsun

yeterki zaman olsun vede dizi güzel olsun
birde dizi netflixde olsun? biri bitiyor biri başlıyor biri bitiyor biri başlıyor hatta bittiğini bile anlamadan diğer bölümün yarısında kendini buluyorsun
Kompo teorilerini düşünüp ve seven birisi olarak acaba La Casa de Papel'i izledin mi önceden diye içimden geçmedi değil