Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

Yalnız bu uzaylı dizisi @Harunnn60 ile izliyorduk @MasacRE- bakıyormuydu hatırlayamadım :A

Eski diziyi yeniden uyarlamışlardı uzaylılar var dizide :A
Yazın belki bakarım şimdi hiç ugraşamam. Heveslenemiyorum:X

files 11 sezondur devam ediyormuş aynı sizin süper portakal gibi başla yandın bitmiyor bir türlü :)
Bu dizi başlayıp bitmiş. Geçen sene yeniden başlamiş:A 24 dizisi gibi. Bizim portakal non-stop devam ediyor:A Efsane olan biziz:A

files 11 sezondur devam ediyormuş aynı sizin süper portakal gibi başla yandın bitmiyor bir türlü :)
Yazın belki bakarım şimdi hiç ugraşamam. Heveslenemiyorum:X

Bu dizi başlayıp bitmiş. Geçen sene yeniden başlamiş:A 24 dizisi gibi. Bizim portakal non-stop devam ediyor:A Efsane olan biziz:A
Eskileri izlemene gerek yok geçen yıl 1.sezon olarak yeniden uyarlandı onu izledik direk yeni versiondan başladık :A :A :A

Yok izlemedim ama sen bu diziy bi kere daha önermiştin:X Sanırım benim ara verdiğim döneme denk geldiği için başlamamiştim diye hatırlıyorum(b)
daha öyle var izlediğim bir kaç tane netflixde aslında zamanında izlemek için değilde bir bakayım nasıl diye başlamışımdır bir bakmışım bitmiş dizi :)

En fazla 2 bölüm izlerim sen nasıl izleyebiliyorsun :F
yeterki zaman olsun vede dizi güzel olsun :) birde dizi netflixde olsun? biri bitiyor biri başlıyor biri bitiyor biri başlıyor hatta bittiğini bile anlamadan diğer bölümün yarısında kendini buluyorsun :)

yeterki zaman olsun vede dizi güzel olsun :) birde dizi netflixde olsun? biri bitiyor biri başlıyor biri bitiyor biri başlıyor hatta bittiğini bile anlamadan diğer bölümün yarısında kendini buluyorsun :)
Kompo teorilerini düşünüp ve seven birisi olarak acaba La Casa de Papel'i izledin mi önceden diye içimden geçmedi değil :F:F