Almanya - İtalya | Euro 2016 Çeyrek Final 3. Maçı | Yorum ve Sohbet Konusu

Bunlar kolay kolay üstünlük sağlayamazlar birbirlerine ya


@sürgünüm Almanyadan da Khedira çıktı şimdi nasıl olur durum
Khedira ısıran çok savaşçı bir futbolcu bitmek bilmeyen bir enerji ile oynuyordu. Schweinsteiger ise çok klas bir adam zamanında Bayern'de çok iyi oynuyordu. Sakatlıklarla çok geriye gitti tabii. (Gol yollarında da çok etkili onu da belirtmek lazım)
 
Ben o kadar da sıkıcı bulmuyorum savunma yaparken bir takımı izlemek zevk veriyor bazen.
 
Galler, İtalyanlar kadar iyi savunma yapamıyorlar ki ayrıca Galler'in buralara kadar gelmesinde şans ve hakem faktörü oluşu beni Galler'e karşı soğutuyor.
İki takımında ortak özelliği kontra ataktan gol aramaları. Ben sana demiştim Almanya İtalya'ya top göstermez diye. Yani İspanya karşısındaki İtalya'yı araman hayaldi. Dua et Khedira sakatlandı Schweinsteiger baskı yapamıyor.
 
İspanya maçındaki İtalya'yı beklemiyordum ki ben zaten. Top Almanya'da ancak tehlikeli atakları yok.
 
Klose'nın yeri çok belli.. adam bir harikaydı.. ilk yarı oldukça durgun geçti.. umarım ikinci yarıda bizimkiler maçı alırlar.
 
Aslında topa hep Almanya hakim. Önliberonun o kesiciliğini pek aramıyorlar gibi. Sıkıntı daha çok o defansı geçmede. Draxler niye yok abi cezalı mı?
Khedira sakatlanıp çıktıktan sonra Almanya'nın oyun planı bozuldu. Sadece kesici gözüyle bakmamak lazım, oyunun temposunu dikta eden Juventus'lu arkadaşlarından dolayı İtalyanları yakından tanıyan üst düzey bir futbolcu. Beşiktaş'taki Atiba'nın üst modeli yani. Onsuz takım düşünülemez. Melo gibi yokluğunda takım bozulur. Çünkü Toni Kross tam bir savunmacı ön libero değil. Löw çok büyük hata yapıp Kimmich'i oynatıyor, Draxler yedek maalesef.
 
İtalya'yı izlerken acayip keyif alıyorum ya, hele Buffon'u görünce maç hiç bitmesin istiyorum
 

Doğru o yönden haklısın. Khedira olunca Kroos o bölgeyi ona emanet edip daha rahat ileri de çıkabiliyordu. Schweinsteiger ile o iş yürümüyor. Draxleri oynatmaması büyük hata olmuş. İyi giden bir şeyi bozmaya ne gerek var ki adam orada gayet iyi oynuyordu.
 
Tam da bunu anlatmaya çalışıyordum işte. Ayrıca Emre Can, Liverpool'da süper bir sezon geçirdi. 22 yaşında ve inanılmaz bir temposu var. Hernandez ve Milner gibi oyuncuları kesti. Khedira çıktıktan sonra kesinlikle onun girmesi gerekiyordu. İlkay da sakat onu da belirtelim.
 


İtalyanın oynadığı futbol kalp ben
 
Mario Gomez ne pas attı be ! Mesut müthiş bitirdi.
 
Gooolll bee İtalya köyüne dön
 
Gomez asistin asisti ama golde en büyük pay ona ait.