Yeme-İçme Alkolsüz Bira

Çok tiksinmistim hatta kustum yani birde bira harici vodkada içmiştim ama o bir yudum çok azdı kimsede karıştırma demedi sonra birbirine girdi herşey ve keyfini yaşayamıyorsun öyle olunca

Ben genelde az içerim yani 1 veya 2 kadeh neyse. Sonra iṣler karıṣır yani doğal.

Reactions: RüzgarGülü
Hey gözünü seveyim işin piri

Eskidendi değil mi onlar

Şimdilerde çok şey isterler
kızlar her zaman masumdu her kötülük bizden çıktı
onların her hareketinden bir tiyo almak için çırpınıyorduk en masumca hareketlerini nerelere çekiyorduk
kısaca bizim içimiz pisti eskidende öyleydi şimdide değişen bişey yok

Bilmem ama bir söz var tamam temiz değiliz günahımız çok katılıyorum ama söz der ki kişi kendinden bilir işi

Biraz genel kültürümüz artsın

Reactions: 12.Adam and tekin
Bilmem ama bir söz var tamam temiz değiliz günahımız çok katılıyorum ama söz der ki kişi kendinden bilir işi

Biraz genel kültürümüz artsın

içmeye giden için bardakta çok bira olması önemli gazı sazı önemli değil onun için barmene kızıyoruz niye yarısı boş diye

ilk dediğinde haklısın ama bir yere kadar kendinden ve çevrenden bilirsin kendi cinsini
mesela bir kız yanaşıp sana bişey sordu çok samimi olduğun hemcinsin koşturup yanına geliyorsa oooo işin iş kızla ne kaynatıyorsunuz diyorsa demekki yamukluk sırf bende değil bizde bizim türden kaynaklı
kız tuvaleti sormuştur kapıyı sormuştur bacayı sormuştur illa orda gel şu köşede halvetleşelim dememiştir ama gelde bunu anlat denyoya

Yani biz neysek çevremizde öyle. Tabiki çevremizde olan herkes bizle aynı değil

Senin de vardır anıların Tekirdağ köfteci çok vardır yanına aslan sütü ile kızla

Reactions: tekin
Yani biz neysek çevremizde öyle. Tabiki çevremizde olan herkes bizle aynı değil

Senin de vardır anıların Tekirdağ köfteci çok vardır yanına aslan sütü ile kızla
tekirdağ ve köfteci ? anılarım daha çok tekirdağla ilgili köfteciye nadir işim düşer