Doğru bilgilendirme yap bari, 3.60 3.70 4 civarı alıyor hala.
Aaa kovun @batuhankaralar ı demiştim ayoll2 e az kalmış o koca kafayı kovun ?A
Doğru bilgilendirme yap bari, 3.60 3.70 4 civarı alıyor hala.
Aaa kovun @batuhankaralar ı demiştim ayoll2 e az kalmış o koca kafayı kovun ?A
Fenerbahçe alamadıkları şampiyonları alırsa batmaktan kurtuluyorAaa kovun @batuhankaralar ı demiştim ayoll2.80 civarlara düşmüş sanırım totel deDiğerlerine bakmadım ama bu malzeme yeter o koca kafayı kovmaya bence ?A@Sherlock @MasacRE
9 tane şampiyonlugu sayılmadıO ne demek cnm
Aaa niye sayılmıyor Beşiktaşın nasıl 5 şampiyonluğu sayılmadı ayoll bosunamı şapiyon oldular 😱😱😱9 tane şampiyonlugu sayılmadı
Beşiktaşın 7 vardı 2 sayıldı 5 i sayılmadı
Galatasarayın tek şampiyonluğu var
Türkiyede 16 şampiyon var
1959 öncesiAaa niye sayılmıyor Beşiktaşın nasıl 5 şampiyonluğu sayılmadı ayoll bosunamı şapiyon oldular 😱😱😱
Millet ağır dizi sevmiyor yapacak bir şey yokAaa kovun @batuhankaralar ı demiştim ayoll2.80 civarlara düşmüş sanırım totel deDiğerlerine bakmadım ama bu malzeme yeter o koca kafayı kovmaya bence ?A@Sherlock @MasacRE
Aaa bilmiyordum ama ne yanı şampiyon oldular ve birşey vermediler mi hadi gidin diye1959 öncesi
Aaa o konuda haklısın ciddi dizi sevmiyorlarMillet ağır dizi sevmiyor yapacak bir şey yok
Yıldıza saymiyorlar @ÇiğdemAaa bilmiyordum ama ne yanı şampiyon oldular ve birşey vermediler mi hadi gidin diye
Aaa o konuda haklısın ciddi dizi sevmiyorlarAma @MEnes artık gözünü açsın @batuhankaralar Osmanlı gibi çökeltti diziyiMaksat Eşkiya ya geri dönmesi ?A@Sherlock
Aaa doğru diyorsun @batuhankaralar gitti düşen dizi Eşkiya toparladı Kadını geçecek nerdeyseO gittiğinden beri EDHO toparladı, dönmesin boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?