Ali Ece Yeni Sezonda NTV Spor'da!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Geçtiğimiz sezon Trt Spor ekranlarında izleyicisiyle buluşan Ali Ece yeni sezon için sürpriz bir kanalla anlaşma sağladı.

Buna göre başarılı spor yorumcusu Ali Ece'nin yeni sezon yayın kanalı NTV spor olarak belirlendi.

Bu haberi takipçileriyle twitter hesabından paylaşan Ali Ece ''Arkadaşlar, yeni sezonda sadece NTV Spor'dayım'' diyerek açıkladı.

Böylece Trt Spor'dan, NTV spor'a transfer gerçekleşmiş oldu.

thumbnail_1407338002.jpg

Türkiyenin bana göre tartismasiz en iyi spor yorumcusu, TRTSpordaki programi begenmiyordum harcaniyordu orada NTVSpora gectigi iyi olmus Spor Programlarin kalitesi orada sanki bir tik daha üstte.

En sevdiğim yorumcu TRT'de saçma sapan yorumcularla çalışıyordu.Bu süper oldu.Mehmet Demirkol'la aynı programlarda olursa mükemmel olur.

Beşiktaş'ın olaylı Kasımpaşa maçındaki en iyi savunucusu olmuştu.:) Çok iyi biridir.:) İyi transfer NTV Spor için.:D

bir futbol profösörü müthiş bir yorumcu ntvspor için çok iyi transfer

ali ece'in yorumlarina bayiliyorum ben, NTVsporda FIFA 2014 ingiltere takimi için soyledigi yorumlar çok fenaydi, kirdi geçirdi.

Çok iyi bir yorumcu Trtspor'da iziliyodum arada güzel transfer Ntvspor adına

futbol konusunda ayaklı kütüphane gibidir müzik kültürü de vardır espri yeteneği oldukça iyidir yani ez cümle ali ece futbolu güzelleştirir ve insana sevdirir cooldur blrde best hayranıdır

bu adam lig tvde sunuculuk yapıyordu ne ara trt kanalına gelmişte şimdi ntv spora geçiyor:kiki:
ntv spor kaloıteli bir spor kanalı ama lig tvden ayrılması yinede kötü olmuş bence 🙂

NTV Spor en hep en iyilerle çalışıyor.Ali Ece çok kaliteli bir futbol yorumcusu.NTV Spor`a gelmesine sevindim.