Alişan ile Sevcan ortaklığı tuttu.

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634829005175540731.jpg

Alişan, yeni partneri Sevcan Orhan'la birlikte görücüye çıktı...

Star'da hafta içi her gün ekrana gelen Ayşe & Alişan programından Ayşe Özyılmazel'in ayrılmasıyla programın yapımcıları bir süredir Alişan'a yeni partner arayışındaydı. Bugünden itibaren ünlü şarkıcı, adı 'Alişan & Sevcan' olarak değiştirilen programı Sevcan Orhan ile birlikte sunmaya başladı. İlk programla birlikte, ikilinin bu işi güzel yürüttüğü gözden kaçmadı..
Bugünden itibaren hafta içi her gün öğle kuşağında canlı yayınlanacak olan
'Alişan & Sevcan', iddialı dekoru, konukları ve ikilinin gerçekleştireceği düetlerle adından söz ettireceğe benziyor...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onlar studyoyu övmüşler ama çok kötü ya.Kendilerinin oldugu yer sanırsın açık havadaymiş gibi kapatmişlar çadir altına sanki.Işıklandırmalar kapkara.Dalga geçsemde Sevcan iyi sunuyormuş.4 dk içinde Flash TV 'ye bağladilar helal olsun.:Z

Not:adminler elinde mendil sallayan bi gif var bazı sitelerde burayada ekleyin.Arada halay cekesimiz gelir.

O saatlerde bir tuhaflık var :D yada ben paranoyak oldum :D illümünati simgesi arıyorum her yerde :D

O saatlerde bir tuhaflık var :D yada ben paranoyak oldum :D illümünati simgesi arıyorum her yerde :D

Ahaha aynen ya vardır o saatlerde bir iş. :D

Yalnız programın dekoru gerçekten çok kötü. Kafes koymuşlar resmen insanın içi daralıyor.

Aydınlatmanın yetersiz olması da cabası. Kapkaranlık, her yerde saat dolu bir kafes. :D Alişan da kara zaten. :D