bu taş o pespayeye bakmaz
Tilki Kızın eline tutan birine ben olsam yüz vermezdimSen hiç güzel değilsin, kurtaramıyorsun bacım.
bu taş o pespayeye bakmaz
Tilki Kızın eline tutan birine ben olsam yüz vermezdimSen hiç güzel değilsin, kurtaramıyorsun bacım.
Benim bi itirazım yok,yiğitte tamam derse oluruz biz
Herkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana.
Dünden beri biriken bir süru bildirim var. Sonra sakin kafayla konuyu okurum
yetismek kelimesini baska bisi okudum o ka isim sayingHerkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana.Hangisine yetişeceğime şaşaırdım, şimdi de @Billy Kane ve @MasacRE- çıktı.
Baya etiket olmuş bakınca, bu demek ki baya hayranım var. Ben hepsine yeterim.
Sen hepsini bi kenara bırak hepsi çürük onların direk bana koşHerkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana.Hangisine yetişeceğime şaşaırdım, şimdi de @Billy Kane ve @MasacRE- çıktı.
Hepside işsiz güçsüzHerkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana.Hangisine yetişeceğime şaşaırdım, şimdi de @Billy Kane ve @MasacRE- çıktı.
Iyy sevmem bu çocugu.
Kiz o zaman Sundan taktir kendine ne olur nolmazHerkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana.Hangisine yetişeceğime şaşaırdım, şimdi de @Billy Kane ve @MasacRE- çıktı.
2 kız napacaz ayoll benle hiç olmazOnların için de sende varsın, kendine laf söyletme bari.
Yalanladı bacım ya hala çirkin Emrah’la
Cukurdaki selim de gay ama 2 cocuk yapmi ksrisiyla
Sende hepimize göster ama elletme hepHerkes beni istiyor zaten. @S.G.A.T. ve @XanTier belli etmeden yürüyor bana. @Çiğdem- ve @destere naz yaparak yürüyor, @Ahmed ve @Thequeer da koşuyor bana.Hangisine yetişeceğime şaşaırdım, şimdi de @Billy Kane ve @MasacRE- çıktı.
aa yiğit kız demeyin bana
Ay kanka biz 2mizde evliyiz artık, namusumuzla evimizin adamı olacağız.Sende hepimize göster ama elletme hep@Ahmed
Kanka seninki Kadir gecesinde doğmuş zaten seni kaptığına göre ölse bırakmazAy kanka biz 2mizde evliyiz artık, namusumuzla evimizin adamı olacağız.
Bakma Yiğitolara, hep baştan çıkartıyor bizi ama tık yok.s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?