18 olunca vites değişirBazıları sesiyle bazıları da Aleynanin yaptığı şekilde skandalla gündemdeAleyna kalıcı olurmu bilmiyorum ama sesinden çok medyatik tavırlarıyla gündemde buda başarılı olduğu anlamı taşımıyor
18 olunca vites değişirBazıları sesiyle bazıları da Aleynanin yaptığı şekilde skandalla gündemdeAleyna kalıcı olurmu bilmiyorum ama sesinden çok medyatik tavırlarıyla gündemde buda başarılı olduğu anlamı taşımıyor
Öğlen okumuştum mesajlarınızı zaten de ses etmedimAleynacıları çağırma
Biraz zor sanki ama bilmiyorum;A18 olunca vites değişirDaha başka haberlerle gündemde olabilir
Fan kulüp tuzaklarıÖğlen okumuştum mesajlarınızı zaten de ses etmedimStarımızı çekemeyenlere karşı çok güzel savunmuşsun tebrik ediyorum seni, fan kulübümüze katılmak ister misin Dosi?
Ee tebrik ediyorsunda harikamı vermişmiydin?Öğlen okumuştum mesajlarınızı zaten de ses etmedimStarımızı çekemeyenlere karşı çok güzel savunmuşsun tebrik ediyorum seni, fan kulübümüze katılmak ister misin Dosi?
Ben hani reşit oluyor ya o manada dedim. Yakında anlarsınBiraz zor sanki ama bilmiyorum;A
Daha beter olacakBen hani reşit oluyor ya o manada dedim. Yakında anlarsın
Sanki düşmanınYok artık 😱
Kararsız birazSanki düşmanın
Senin gibi kibar birine yakışmaz kutlamamak
Bir sürü mesajın var hangi birine harika atacağım, beni etiketledin mesaja attım işte hepsinin adınaEe tebrik ediyorsunda harikamı vermişmiydin?
Kutlama konusunuda açtım. Starınız artık 18 yaşında
Takdir edilen mesaja atılır ve konuya 😱Bir sürü mesajın var hangi birine harika atacağım, beni etiketledin mesaja attım işte hepsinin adına
Takdir ettiğim çok mesaj var işte uzun uzun savunmuşsunTakdir edilen mesaja atılır ve konuya 😱
Neyse Starınızın hatrına uzatmayacam mevzuyuTakdir ettiğim çok mesaj var işte uzun uzun savunmuşsunBu konuda bir şey yok, diğer konuya attım harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?