Aleyna Tilki, Selena Gomez'i Listelerde Geçti

Ergen şarkıcılardan uzak duruyorum en sağlıklısı cnm :A

Biz youtubeyle büyümedik doğduktan nerdeyse 15-16 yıl sonra youtube internetle buluştuk yanı izleme sayısı benim gözümü boyayamaz biz şarkıları teripten dinleyerek her yerde sokaklarda çalarkan ortalığı inlettirelek şahit olan nesiliz daha bir sürü şey :A

Çok şey den anlamam ama kaliteli müzikten anlarım az çok :A :A :A
Youtubede istediği kadar tıklansın bu tıklanma oranı başarılı olduğu anlamı taşımıyor,ayrıca dediğin şekilde o tıklanma göz boyayamaz şarkının yorumu ortada:A:A:A

Youtubede istediği kadar tıklansın bu tıklanma oranı başarılı olduğu anlamı taşımıyor,ayrıca dediğin şekilde o tıklanma göz boyayamaz şarkının yorumu ortada:A:A:A
Tıklanma olayı mesala bizde tıklıyoruz yanı sadece sevenler izlemiyor oyüzden sağlıklı değil :A :A :A

Şimdi albüm satışı diye bir şey yok eskiden net yok illet kaset satışı yapıyordu yanı şarkıyı dinlemek için para veriyorduk inanılma z satış rakamlarına oynuyordu şimdi youtubeden izlenmeyle oluyor :A Bu kızın albümü çıksa kimse 3 lira bile verip almaz şuankı sistemi ciddiye almıyorum :A :A :A

Tıklanma olayı mesala bizde tıklıyoruz yanı sadece sevenler izlemiyor oyüzden sağlıklı değil :A :A :A

Şimdi albüm satışı diye bir şey yok eskiden net yok illet kaset satışı yapıyordu yanı şarkıyı dinlemek için para veriyorduk inanılma z satış rakamlarına oynuyordu şimdi youtubeden izlenmeyle oluyor :A Bu kızın albümü çıksa kimse 3 lira bile verip almaz şuankı sistemi ciddiye almıyorum :A :A :A
Tıklanma da sevmeyen de tıklıyor haklısın bu açıdan bu oranlara bakıp yorum yapmak yanlış kaset satışı daha iyi tespitti şimdi TIKLANMA peşindeler:A:A:A

Tıklanma da sevmeyen de tıklıyor haklısın bu açıdan bu oranlara bakıp yorum yapmak yanlış kaset satışı daha iyi tespitti şimdi TIKLANMA peşindeler:A:A:A
Tıklanıyor diye seviliyor manası çıkmıyor o kesinlikle ölçü değil :A

Kaset devri çok iyi şekilde herşeyi ortaya döküyordu ne satış rakamlarına oynayan şarkıcılar oldu :A 2000 li değilizki bunlara kanalım :A :A :A

Tıklanıyor diye seviliyor manası çıkmıyor o kesinlikle ölçü değil :A

Kaset devri çok iyi şekilde herşeyi ortaya döküyordu ne satış rakamlarına oynayan şarkıcılar oldu :A 2000 li değilizki bunlara kanalım :A :A :A
Kaset daha iyiydi isteyen istediği albümü alıyordu bu şekilde Youtubede rasgele tıklayan dahi bulunuyordur:A:A:A

Ha gayret Maroon 5'i de geçecek az kalmış :A

Birinci de zaten maşallah, bunlarla takım çıkarır turnuvalarda oynatırsın bu kadar kişi ne şarkısı söylemiş bunlar :A

Te Bote Remix - Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna | Video Oficial
Aleynamız tek başına o orduyu yer :A:A