Aleyna Tilki, Selena Gomez'i Listelerde Geçti

Aaa diğer konuda detaylı yazmıştım bu işiyle çok uğraşmıcam tilki kızın çünkü ciddiye alınıcak bir şey yok :F Düşünün ben bile bu kadar kötü olucağını düşünmüyordum %1 bile alaka yok :F Çok şükür uğraşmak zorunda kalmıcam :A :A :A @turkuazz @gözlemci @MasacRE-

Ha gayret Maroon 5'i de geçecek az kalmış :A

Birinci de zaten maşallah, bunlarla takım çıkarır turnuvalarda oynatırsın bu kadar kişi ne şarkısı söylemiş bunlar :A

Te Bote Remix - Casper, Nio García, Darell, Nicky Jam, Bad Bunny, Ozuna | Video Oficial
Sade akrabaları dinlese birinci olur zaten normal sonuç. :A

O çoktan doğru yolu buldu, döndüremezsin. Konuyu açan kim acaba? :A :A
Dalga geçmeye açmış ayoll :A :A :A

Zaten ciddi yorum yapılacak bir şey yok öyle bir şey yapmışkı uğraşmaya bil değmiyor bu çalısmasına çok laf etmem :A Lafı etmek için bile bir şey olması lazım :A :A :A

Dalga geçmeyecek kadar çok ciddi bir durum ortaya çıkmış bu defa:A:A:A
Cevapsız Çınlamayıda abartılı buluyordum ama en azından dinlenebiliyordu :A Sen Olsan Bari ana okul şarkısı için bile yaş düşük kaliteyi inanılmaz düşürdü . Bu şarkının klibi zaten yorum yapmaya gerek yok :A

Sanırım son dönemlerin en başarısız ismi tilki kız oldu ilk şarkısı dışında fiyasko :A

Cevapsız Çınlamayıda abartılı buluyordum ama en azından dinlenebiliyordu :A Sen Olsan Bari ana okul şarkısı için bile yaş düşük kaliteyi inanılmaz düşürdü . Bu şarkının klibi zaten yorum yapmaya gerek yok :A

Sanırım son dönemlerin en başarısız ismi tilki kız oldu ilk şarkısı dışında fiyasko :A
Üçünden Cevapsız çınlama daha iyiydi çıtayı gittikçe düşürdü sen olsan bari çok basitti bu son klibi onuda arattı:A:A:A

Üçünden Cevapsız çınlama daha iyiydi çıtayı gittikçe düşürdü sen olsan bari çok basitti bu son klibi onuda arattı:A:A:A
Aaa evet ilk şarkışı dışında gerçekten elle tutulan bir şey yok :A

Hep dediğim gibi şu forumda en ilk senin müzik zevkini beğeniyorum çünkü gerçekten anlıyorsun :Z

Aaa evet ilk şarkışı dışında gerçekten elle tutulan bir şey yok :A

Hep dediğim gibi şu forumda en ilk senin müzik zevkini beğeniyorum çünkü gerçekten anlıyorsun :Z
Cevapsız çınlamada hiç olmazsa şarkı dinlediğini anlıyor insan ancak sonrasındaki iki klibi de bir facia..fanlarına Allah sabır versin:A:A:A
Bu arada senin müzik zevkinde çok çok harika bunu zaten forumca biliyoruz:Z:Z:Z

Cevapsız çınlamada hiç olmazsa şarkı dinlediğini anlıyor insan ancak sonrasındaki iki klibi de bir facia..fanlarına Allah sabır versin:A:A:A
Bu arada senin müzik zevkinde çok çok harika bunu zaten forumca biliyoruz:Z:Z:Z
Ergen şarkıcılardan uzak duruyorum en sağlıklısı cnm :A

Biz youtubeyle büyümedik doğduktan nerdeyse 15-16 yıl sonra youtube internetle buluştuk yanı izleme sayısı benim gözümü boyayamaz biz şarkıları teripten dinleyerek her yerde sokaklarda çalarkan ortalığı inlettirelek şahit olan nesiliz daha bir sürü şey :A

Çok şey den anlamam ama kaliteli müzikten anlarım az çok :A :A :A