Aleyna Tilki, Selena Gomez'i Listelerde Geçti

Aaa diğer konuda detaylı yazmıştım bu işiyle çok uğraşmıcam tilki kızın çünkü ciddiye alınıcak bir şey yok
Düşünün ben bile bu kadar kötü olucağını düşünmüyordum %1 bile alaka yok
Çok şükür uğraşmak zorunda kalmıcam
@turkuazz @gözlemci @MasacRE-

Sade akrabaları dinlese birinci olur zaten normal sonuç.

O çoktan doğru yolu buldu, döndüremezsin. Konuyu açan kim acaba?
Dalga geçmeye açmış ayoll

Zaten ciddi yorum yapılacak bir şey yok öyle bir şey yapmışkı uğraşmaya bil değmiyor bu çalısmasına çok laf etmem
Lafı etmek için bile bir şey olması lazım

Dalga geçmeyecek kadar çok ciddi bir durum ortaya çıkmış bu defa
Cevapsız Çınlamayıda abartılı buluyordum ama en azından dinlenebiliyordu
Sen Olsan Bari ana okul şarkısı için bile yaş düşük kaliteyi inanılmaz düşürdü . Bu şarkının klibi zaten yorum yapmaya gerek yok

Sanırım son dönemlerin en başarısız ismi tilki kız oldu ilk şarkısı dışında fiyasko

Üçünden Cevapsız çınlama daha iyiydi çıtayı gittikçe düşürdü sen olsan bari çok basitti bu son klibi onuda arattı

Üçünden Cevapsız çınlama daha iyiydi çıtayı gittikçe düşürdü sen olsan bari çok basitti bu son klibi onuda arattı
Aaa evet ilk şarkışı dışında gerçekten elle tutulan bir şey yok

Hep dediğim gibi şu forumda en ilk senin müzik zevkini beğeniyorum çünkü gerçekten anlıyorsun

Aaa evet ilk şarkışı dışında gerçekten elle tutulan bir şey yok

Hep dediğim gibi şu forumda en ilk senin müzik zevkini beğeniyorum çünkü gerçekten anlıyorsun
Cevapsız çınlamada hiç olmazsa şarkı dinlediğini anlıyor insan ancak sonrasındaki iki klibi de bir facia..fanlarına Allah sabır versin

Bu arada senin müzik zevkinde çok çok harika bunu zaten forumca biliyoruz

Cevapsız çınlamada hiç olmazsa şarkı dinlediğini anlıyor insan ancak sonrasındaki iki klibi de bir facia..fanlarına Allah sabır versin

Bu arada senin müzik zevkinde çok çok harika bunu zaten forumca biliyoruz
Ergen şarkıcılardan uzak duruyorum en sağlıklısı cnm

Biz youtubeyle büyümedik doğduktan nerdeyse 15-16 yıl sonra youtube internetle buluştuk yanı izleme sayısı benim gözümü boyayamaz biz şarkıları teripten dinleyerek her yerde sokaklarda çalarkan ortalığı inlettirelek şahit olan nesiliz daha bir sürü şey

Çok şey den anlamam ama kaliteli müzikten anlarım az çok