Aleyna Tilki, Demet Akalın'a Şarkı Verdi!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,775
Puanı
1,061
images.jpeg

Çıkardığı 'Cevapsız Çınlama' ve 'Sen Olsan Bari' şarkılarıyla müzik dünyasını alt üst eden genç star Aleyna Tilki, Demet Akalın'a yeni albümü için şarkı verdi.

Demet Akalın, kendi şarkısı 'Çalkala'yı yorumlayan Aleyna Tilki'ye övgüler yağdırdı. "Bana mesaj attı, seyrettiniz mi, dinlediniz mi? diye, muhteşem okumuş gerçekten. 18'inden sonra onu tutamayacakmışız gibi bir his var içimde. Ne halt edeceğiz bilmiyorum. Geleceğin Ajda Pekkan'ı da olabilir, Sezen Aksu'su da olabilir. Çünkü şarkıda yapıyor. Bir şarkı hediye etti bana yeni albümüm için. Beni düşünerek yaptığı çok belli. Çatlak güzel bir şarkı. Aleyna'da müthiş gelecek görüyorum." ifadelerini kullandı.

Demet Akalın niye her yıl albüm çıkarıyor, biraz ara versin ya. :D Hande Yener de öyle. Bak Gülşen'e Sıla'ya 2-3 yıla yayıyorlar. Gülşen taa 2015'te Bangır Bangır ile tanıttı. Özledik...

Vay be görüyor musun Aleyna Tilki'yi, ustaya şarkı vermiş. :D

Demet Akalın niye her yıl albüm çıkarıyor, biraz ara versin ya. :D Hande Yener de öyle. Bak Gülşen'e Sıla'ya 2-3 yıla yayıyorlar. Gülşen taa 2015'te Bangır Bangır ile tanıttı. Özledik...

Vay be görüyor musun Aleyna Tilki'yi, ustaya şarkı vermiş. :D

Rakipsiz 2016 da çıktı yeni albüm de 2018 de çıkacak, özledim :A

demet akalını zaten sevmem dahada sevmemezliğim artacak oşarkı tutmamalı :A :A :A @tolgab

Yılın şarkısı geliyor :A

Yine klasik Demet şarkıları ayarında hızla yükselip bir anda tüketilecek şarkılar. :F

“Biraz da siz hit kasın” demiş tevazu ehli dünya starımız :bhr: :A

Harika be. Tek tek kabul edecekler darısı Hadise'ye :A