Aleyna Kalaycıoğlu ‘Survivor All Star 2024’ Kadrosunda!

Şimdi esas konuya gelelim aleyna yarışmaya gelmeden silikon ve dolguları çıkarır mı, çıkarmazsa yarışmada yer çekimine nasıl karşı koyar?

Cevapları alalım @Yakamoz-Asi @serhatt @Sherlock @12.Adam

------

İçine @serhatt mı kaçtı
ne oluyor sana
@xemrexxx
Şimdi diğer kadınları savunur, ama nagi queenle yan yana gelse yatakta @serhatt konumuna düşebilir @MasacRE sıvacısı ondan laf ediyor bence

Asıl bu kadını beğensem kendimden şüphe ederdim
Bir de arayıp tarayıp biraz güzel görünen bir fotosunu bulmuşsun ama gerçek halinin ne olduğunu biliyoruz neyse ki
Yoo ilk tıklamada ilk görsel bu ve onu aldım

Sizin ayılıp bayıldığınız güzellerden 10’da 8i estetik güzeli

Silikonlu, silikonsuz her türlü kapımız açık kendisine

Nagi ile yatakta yan yana gelsem o yataktan kalkar arkama bile bakmadan kaçarım

Asıl bu kadını beğensem kendimden şüphe ederdim
Bir de arayıp tarayıp biraz güzel görünen bir fotosunu bulmuşsun ama gerçek halinin ne olduğunu biliyoruz neyse ki
Katıldığı ilk sezon trans sanmıştım o kadar erkek gibi duruyordu @Dosi nin yorumu beni kalbimden vurdu acilen göz doktoruna gitmeli

Katıldığı ilk sezon trans sanmıştım o kadar erkek gibi duruyordu @Dosi nin yorumu beni kalbimden vurdu acilen göz doktoruna gitmeli
Lafı ters anladığınız içindir. Ben burda güzellik kıyaslaması yapmıyorum. @Yakamoz-Asi hep erkek yarışmacı açıklandı dedi ve sonrasında sadece Aleyna açıklandı sandı, bende ilk açıklanan kadın yarışmacı ve performans olarak hepsinden üstün olan Nagi kraliçesini hatırlattım

İçine @serhatt mı kaçtı
ne oluyor sana
@xemrexxx
Doğru yolu bulduysa demek ki.

------

Sen düş de kafan kırılsın inş.

Konusunu bile açmamışsınız kraliçenizin. @Yakamoz-Asi nereden bilsin, sanki bizim gibi takip mi ediyor yarışmayı
Ha aslında görmediği daha iyi olmuştu o da ayrı mesele tabii ama zorla gözüne soktun adamın maalesef
@baron

Valla yorum dahi yazamadım gördükten sonra. Resmen tüm yarıṣma gözümde yerin dibine girdi. Ama eyvallah @Dosi Nagihan'ın olduğunu unutmuṣtum. Tek Aleyna değil demek.

Kendisinin konusu yaz öncesi açıldığı için yeniden açılması forum kurallarına uygun değil çünkü
patladın @Yakamoz-Asi
------

Sayende bir saçma huyumdan daha kurtuldum.
Şışşşşt ben şifreli konuşmuştum. İfşa etmene gerek yok