- Reaksiyon puanı
- 31,729
- Puanı
- 1,059
Oo hem de ne renk geldi. Devamı da gelecek. Bekleriz seni deYarıṣmaya renk gelmiṣ
Oo hem de ne renk geldi. Devamı da gelecek. Bekleriz seni deYarıṣmaya renk gelmiṣ
🤮🤮🤮
Şimdi esas konuya gelelim aleyna yarışmaya gelmeden silikon ve dolguları çıkarır mı, çıkarmazsa yarışmada yer çekimine nasıl karşı koyar?
Şimdi diğer kadınları savunur, ama nagi queenle yan yana gelse yatakta @serhatt konumuna düşebilir @MasacRE sıvacısı ondan laf ediyor bence
Asıl bu kadını beğensem kendimden şüphe ederdim Bir de arayıp tarayıp biraz güzel görünen bir fotosunu bulmuşsun ama gerçek halinin ne olduğunu biliyoruz neyse ki
Yoo ilk tıklamada ilk görsel bu ve onu aldımAsıl bu kadını beğensem kendimden şüphe ederdim Bir de arayıp tarayıp biraz güzel görünen bir fotosunu bulmuşsun ama gerçek halinin ne olduğunu biliyoruz neyse ki
Silikonlu, silikonsuz her türlü kapımız açık kendisineŞimdi esas konuya gelelim aleyna yarışmaya gelmeden silikon ve dolguları çıkarır mı, çıkarmazsa yarışmada yer çekimine nasıl karşı koyar?
Cevapları alalım @Yakamoz-Asi @serhatt @Sherlock @12.Adam
------
Şimdi diğer kadınları savunur, ama nagi queenle yan yana gelse yatakta @serhatt konumuna düşebilir @MasacRE sıvacısı ondan laf ediyor bence
Bundan olur nagi yi görsen sana @Yakamoz-Asi @DosiSilikonlu, silikonsuz her türlü kapımız açık kendisine
Nagi ile yatakta yan yana gelsem o yataktan kalkar arkama bile bakmadan kaçarım
Katıldığı ilk sezon trans sanmıştım o kadar erkek gibi duruyordu @Dosi nin yorumu beni kalbimden vurdu acilen göz doktoruna gitmeliAsıl bu kadını beğensem kendimden şüphe ederdim Bir de arayıp tarayıp biraz güzel görünen bir fotosunu bulmuşsun ama gerçek halinin ne olduğunu biliyoruz neyse ki
Açıklamaya fotoyu koyan arayıp taramıştır o zaman Nagihan da estetikli ama estetik de kurtaramıyor kendisiniYoo ilk tıklamada ilk görsel bu ve onu aldım
Sizin ayılıp bayıldığınız güzellerden 10’da 8i estetik güzeli
Kendi hayallerini atıp durma buraya
Lafı ters anladığınız içindir. Ben burda güzellik kıyaslaması yapmıyorum. @Yakamoz-Asi hep erkek yarışmacı açıklandı dedi ve sonrasında sadece Aleyna açıklandı sandı, bende ilk açıklanan kadın yarışmacı ve performans olarak hepsinden üstün olan Nagi kraliçesini hatırlattımKatıldığı ilk sezon trans sanmıştım o kadar erkek gibi duruyordu @Dosi nin yorumu beni kalbimden vurdu acilen göz doktoruna gitmeli
>
Doğru yolu bulduysa demek ki.
Sen düş de kafan kırılsın inş.Şimdi esas konuya gelelim aleyna yarışmaya gelmeden silikon ve dolguları çıkarır mı, çıkarmazsa yarışmada yer çekimine nasıl karşı koyar?
Cevapları alalım @Yakamoz-Asi @serhatt @Sherlock @12.Adam
------
Konusunu bile açmamışsınız kraliçenizin. @Yakamoz-Asi nereden bilsin, sanki bizim gibi takip mi ediyor yarışmayı Ha aslında görmediği daha iyi olmuştu o da ayrı mesele tabii ama zorla gözüne soktun adamın maalesef @baronLafı ters anladığınız içindir. Ben burda güzellik kıyaslaması yapmıyorum. @Yakamoz-Asi hep erkek yarışmacı açıklandı dedi ve sonrasında sadece Aleyna açıklandı sandı, bende ilk açıklanan kadın yarışmacı ve performans olarak hepsinden üstün olan Nagi kraliçesini hatırlattım
Çabanı sevdim (anlarsın ne demek istediğimi, işte olması gereken )Doğru yolu bulduysa demek ki.
------
Sen düş de kafan kırılsın inş.
Sayende bir saçma huyumdan daha kurtuldum.Çabanı sevdim (anlarsın ne demek istediğimi, işte olması gereken )
Konusunu bile açmamışsınız kraliçenizin. @Yakamoz-Asi nereden bilsin, sanki bizim gibi takip mi ediyor yarışmayı Ha aslında görmediği daha iyi olmuştu o da ayrı mesele tabii ama zorla gözüne soktun adamın maalesef @baron
Kendisinin konusu yaz öncesi açıldığı için yeniden açılması forum kurallarına uygun değil çünkü patladın @Yakamoz-AsiKonusunu bile açmamışsınız kraliçenizin. @Yakamoz-Asi nereden bilsin, sanki bizim gibi takip mi ediyor yarışmayı Ha aslında görmediği daha iyi olmuştu o da ayrı mesele tabii ama zorla gözüne soktun adamın maalesef @baron
Şışşşşt ben şifreli konuşmuştum. İfşa etmene gerek yokSayende bir saçma huyumdan daha kurtuldum.
O gayriresmi açıklamaydı. Resmi açıklama yeni geldi. Resmi açıklamanın konusunun açılması caizdirKendisinin konusu yaz öncesi açıldığı için yeniden açılması forum kurallarına uygun değil çünkü patladın @Yakamoz-Asi