Alex mi, Elano mu ?

Alex mi Elano mu ?

• Alex

Oy: 9 52.9%
  • Elano

Oy: 8 47.1%

• Kullanılan toplam oy
    17
Burada kimin iyi olduğuna önem veren yok ki, herkes kendi tuttuğu takımın futbolcusuna verecek oyu doğal olarak. Şahsen ben de öyle yaptım. 🙂

Alex'in yaşı itibariyle Brezilya milli takımında oynamaması normal. 2 sene sonra Elano'da oynamayacak.
Ona bakarsanız İspanya'da Raul milli takımda değil şuan ama bu onun Llorente veya Güiza'dan daha kötü bir oyuncu olduğu anlamına gelmez.

Oyuncu kaliteli olursa,35 yaşında bile milli takıma çağrılır.Nitekim Gilberto Silva 33 yaşında,ama milli takımda oynuyor,hemde Brezilya milli takımında.Raul Gonzalez'e ihtiyaç duyulmuyor demek ki.Bence de gerek yok.O milli Takım Raulsüz 35 maçı aşkın yenilmemiştir.Tabii ki Raul iyi bir futbolcudur,ama ihtiyaç duyulmuyor demek ki çağırılmıyor.

Olum filmi gelene kadar bi süre böyle :D Kanını içmek için gelicem Jasper :D

Bilmeyene not: Jasper,insan kanına karşı en fazla zayıflık gösteren Cullen üyesidir.Yani kendisini vampir kılığına girip "kanını içmek için geldim" diyerek çok güzel gıcık edebilirsiniz.

Elano sadece bir fos çıktı :D. Lincoln gibi geldi. Hala bir icraatını göremedik. Sadece kulübede uyuyor

Galatasaraylı olarak Alex diyorum.Ama şu da kabul edilmeli Elano gerçekten takıma kendini verirse uzun vadede Alex hatta belki Hagi'yi gölgede bırakabilir.

Burada bir ara Elano kız ismi gibi bir şeyler denmişti nerelerde şimdi tam bulamadım,belki çok eski bi polemik ama söylemeden geçemeyeceğim: GTA IV oynayanlar belki biliyordur,oyunda 5 farklı kız arkadaşımız var.İsimler şöyle: Michelle,Kate,Carmen,Kiki,Alex.Yani kısacası; futbolcularımıza kız isimli diyen taraftarın takımının kaptanının ismi oyunda da olsa bir kıza veriliyor.Ben ne oyunda ne filmde ne gerçek hayatta Elano diye kız görmedim.