'Alev Alev'de Bir Şok Ayrılık Daha! | Show TV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çukur'u sevmesi kadar doğal bir şey yok. Kariyerinin zirveye çıkmasına neden olan yapım. Ayrıca diziden kendini isteği ile ölerek çıkmamıştı. Bu proje başlarken bile aklında geri dönmek vardı.
Tamam zirvesi de, sürekli zirvesi diye Çukur'a bağımlı kalması yeni projeye başlarken bile bağımlı kalması ne kadar sağlıklı.

Tamam zirvesi de, sürekli zirvesi diye Çukur'a bağımlı kalması yeni projeye başlarken bile bağımlı kalması ne kadar sağlıklı.
Karakterin hikayesini sevdi sanırım. Bu dizi iyi gitseydi ben geri dönüp hemen ölmesini bekliyordum ama şimdi sonuna kadar kalacaktır.

Sırf Çukur'un selameti için böyle bir şey yapılıyorsa ve oyuncu da bunu kabul ediyorsa diyecek söz yok.

Çukurla alakası yok orjinalde de karakter ölüyordu burdada yazmışlar işte
------

Ömer Ozan dostluğunu çok sevmiştim ölmez diye düşünüyordum ama maalesef ölüyor zaten bir sezonluk diziydi ama yinede bir sezon daha olur diye düşünmüştüm olmadı
------

Ömer Ozan dostluğunu çok sevmiştim ölmez diye düşünüyordum ama maalesef ölüyor zaten bir sezonluk diziydi ama yinede bir sezon daha olur diye düşünmüştüm olmadı

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Çukurla alakası yok orjinalde de karakter ölüyordu burdada yazmışlar işte
------

------

Orijinaline hiçbir konuda sadık kalmıyorlar bu konuda da kaldıklarını sanmam.

• İlginç
Reactions: Angelica
Anladığım kadarıyla orijinalde de aynı olay varmış ama epey geç kalmışlar. Diziyi iyice değişik bir hale getirdiler. Normalde izlemeyi düşünüyordum ama orijinali varken buna gerek yok artık.

Orijinaline hiçbir konuda sadık kalmıyorlar bu konuda da kaldıklarını sanmam.

Ama ozan öleceğine göre bu konuda sadık kalıyorlar dimi zaten tek sezonluk diziydi 8 bölümlük bir diziden yazdıkları için uyarlamaya sadık kalmaları zor olurdu

Dizide adam akıllı iki erkek karakter vardı, ikisini de geberttiler. Senarist kıro seviyor sanırım. :A

O zaman doğru değilmiş. (b)
galiba bak
capture-20210329-223746.png

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...