Alemin Kralı Dizisi Saat Değiştirdi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

atv`nin geçen sene iyi oranlar alan ama bu sene bir türlü toparlanamayan dizisi Alemin Kralı`nın yayın saati değişti!

Alemin Kralı Yeni Bölümüyle Cumartesi 22.00`de a
tv
`de !

RevaN / ÖzeL HabeR

aleminkirali.jpg

Artış yaşayacağını düşünmüyorum. Yine aynı oranlar alır. Bu dizi Çarşamba olmalıydı kesinlikle.

Bu hafta Son Yaz'ın 1. bölüm tekrarı yayınlanır bence. :)

Gelecek haftalarda ise Benim İçin Üzülme PT-1'e geçebilir. :)

Bence oranları yükselir mesela benim gibi şefkat tepeden dolayı izleyemeyenler varsa şimdi izleyebilicekler

Bencede günü değişmeliydi , Çarşamba günü Cumartesiden 1-2 reyting fazla alırdı , ama şimdi 2 reytinglerde dolaşır.

Bence 4 reyting civarı alır bide önündeki program iyi giderse geçebilir bile ama bencede çarşamba yayınlanmalıydı

Bence atv diziyi bitirsin...İlla bi komedi olcaksa Avrupa Yakası gibi efsane dogurtması lazım.

20:00 da ne olacak acaba bşs olursa programa yazık olur

büyük ihtimal 20 ye bir şarkısın seni koyacaktır. ama bence dizinin yayından kakması lazım . atv dizinin tekrarı çok iyi reyting aldıgını düşündüğü için kaldırmıyacaktır. atv bunun yeri daha kaliteli bir komedi çekebilir. mesele ezgi asaroglunun oynacagı babasıyla aynı üniversite okuyan kız projesi vardı iptal etti atv bunu kaldırıp onu yayıyına sokabilirdi

yayından çoktan kaldırılması gereken atv nin içi boş dizilerinden biri alemin karğası... pili bitmiş bir diziyi zorlamaya gerek yok kaldırılmalı ..

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU