o siteyi buldum ben
Az önce istedin hemen buldun muo siteyi buldum bentadımlığa gerek yokbu arada yüksek reytingli programlara iyi bak
şimdi sen my nin tekrar reytingini koyup yeni bölüm falan dersinAz önce istedin hemen buldun mu
Viki'de çalıkuşu 1 tek rusyada var grünüyorşimdi sen my nin tekrar reytingini koyup yeni bölüm falan dersinbu arada çalkuşunu bulmuşken fgsn yi de bul zaten rusya da ülke geneline yayın yapan kanallarda my-çalıkuşu-fgsn yayınlanmış birdiğerleri bölge bölge
o da olurViki'de çalıkuşu 1 tek rusyada var grünüyorDİzinin ingilizce sayfası bile yokMY'nin altından geçiniyor işte
Pakistani mi diyono da olurbak iffet my ile coştu my 3.sezonu yayınlayan ardından iffeti yayınladı my 4.sezonu yayınlayan çalıkuşunu yayınlayacak
ne alakası varPakistani mi diyon
Yunanistandaki adı ne ki?? İffet değil mi? reytinglerde göremiyorumne alakası varbak bosnada yayınlandı hırvatistanda yayınlandı yunanistanda yayınlandı pakistanda yayınlandı osn 22 ortadoğu ülkesinde yayınladı
ben arayayım bir deYunanistandaki adı ne ki?? İffet değil mi? reytinglerde göremiyorum
Niye MY'ye bağlıyorsun İffet'iben arayayım bir deayrıca reytingi beni ilgilendirmiyi my sayesinde yayınlanıyor mu yayınlanıyor o ka
yd derkenNiye MY'ye bağlıyorsun İffet'i: MY'de o zaman YD sayesinde yayınlanıyordur
Deniz Çakır oynadı yayd derkenyaprak dökümü ne alaka
deniz çakır ve y sayesinde my niye yayınlansı bağlantı kuramadımDeniz Çakır oynadı ya
Ben de aynı bağlantıyı MY-İffet'te yapamıyorumdeniz çakır ve y sayesinde my niye yayınlansı bağlantı kuramadım
my yayınlayan kanalların deniz çakır my den ayrılır ayrılmaz ffet yayınlamaları normal zati 2012 de biten dizi neense 2013 sonunda parliyiBen de aynı bağlantıyı MY-İffet'te yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?