Alem Buysa Kral Muhteşem Yüzyıl

Sırbistan 2.tabloda pembe olan pink'te mi yayınlanıyor Karadayı???? ayrıca Karadayı 2 kanalda birden yayınlanıyor. Bosna da birisi @tv olanı diğeride Hayat TV'de. Karadayıı Sırbistan PRVA1'den pink'e mi transfer olmuş??? Eyy ahali?
@tv ne lo :F kırmızılar sıla işte :F karadayıda düzeltirim şimdi ufakalrdan biri buluruz:F

@tv ne lo :F kırmızılar sıla işte :F karadayıda düzeltirim şimdi ufakalrdan biri buluruz:F
Kanalın logosu öyle bizdeki "aytaç" gibi :F De get Karadayı'ma çamur atmak için ugraş öyle sen. Ne zamandan beiridir kanalın Toplam reytingiyle bir dizinin reytingi ölçülür oldu? Tek tek açıklama yapmıyorlar artık😕 Günlük yapan bir tek pink var o da Sıla yuksek alıyor diye.

Mesela Kanal D bütün dizileri 4-5 alıyor ama haftlıkta yada günlük olarak zirvede bu demek değildir ki Arka Sokaklar hep 1.cıkıyor:T:

Neyse Arkadaşim Hoşgeldin indi ben onu izlemeye:X

Kanalın logosu öyle bizdeki "aytaç" gibi :F De get Karadayı'ma çamur atmak için ugraş öyle sen. Ne zamandan beiridir kanalın Toplam reytingiyle bir dizinin reytingi ölçülür oldu? Tek tek açıklama yapmıyorlar artık😕 Günlük yapan bir tek pink var o da Sıla yuksek alıyor diye.

Mesela Kanal D bütün dizileri 4-5 alıyor ama haftlıkta yada günlük olarak zirvede bu demek değildir ki Arka Sokaklar hep 1.cıkıyor:T:

Neyse Arkadaşim Hoşgeldin indi ben onu izlemeye:X
bunlar hayat tv nin sitesinden.ss

Muhteşem yüzyıl tüm dünyada süper reytingler almış:)
En büyük rakibi ise Fatmagül ün suçu ne?

o da resimde var.ss

bu hırvatla da mns ci çıktı :F @destere 2013 ortalama reytinglerTOP 10 serija
1. Sila 17.7%------------------------bildiğimiz sıla dizisi @Yakamoz-Asi @Forumdash
2. Stella 17.3%
3. Djevojka imena Feriha 13.5%---------------------afk @dizi kolik @denizz19
4. Zora dubrovačka 13.0%
5. LZN 12.9%
6. Parada 11.6%
7. Dva smo svijeta različita 11.4%
8. Da sam oblak 11.2%------------------------------bir bulut olsam
9. Milost 11.1%---------------------------merhamet @yakup09
10. Sulejman Veličanstveni 11.0%r--------------------muhteşem yüzyıl @Bully @Ahmad @mrt-06

merhamet çarşambanın gizemli kralı diyorum inanmıyodunuz :A

benim beklediğim kelimeyi bir türlü söylememişsin :)) napim doğasını havasını:))

hanna gibisi varmı oralarda ? :))
insanlarıda dedimya :kiki: karadeniz kızları evet çok güzel olurlar kendimde varım diye söylemiyorum öyle gerçekten çünkü burada doğmuş kişilerin yanı ayrı bir doğallığı güzelliği olur
geldiğine pişman olmassın :kiki::kiki:

insanlarıda dedimya :kiki: karadeniz kızları evet çok güzel olurlar kendimde varım diye söylemiyorum öyle gerçekten çünkü burada doğmuş kişilerin yanı ayrı bir doğallığı güzelliği olur
geldiğine pişman olmassın :kiki::kiki:

geliyorum

zaten doğaya aşık bir insanım doğa dediğin an aklım gitti :)))

1517608_644734152253294_1343233226_n.jpg

bunlar da pakistandan :) adamlarda 271.bölüm yayınlanmış my nin maşallah ne sabır :F kanalın priömetime ortalaması olduğu için hepsini my ye mal etmiyorum :A

@destere @HachiKo @Forumdash @Bully @sokak sanati @Ahmad @gözlemci @mrt-06 @yatutarsa @Harunnn60 @*YıldırıM*