@tv ne loSırbistan 2.tabloda pembe olan pink'te mi yayınlanıyor Karadayı???? ayrıca Karadayı 2 kanalda birden yayınlanıyor. Bosna da birisi @tv olanı diğeride Hayat TV'de. Karadayıı Sırbistan PRVA1'den pink'e mi transfer olmuş??? Eyy ahali?
@tv ne loSırbistan 2.tabloda pembe olan pink'te mi yayınlanıyor Karadayı???? ayrıca Karadayı 2 kanalda birden yayınlanıyor. Bosna da birisi @tv olanı diğeride Hayat TV'de. Karadayıı Sırbistan PRVA1'den pink'e mi transfer olmuş??? Eyy ahali?
Kanalın logosu öyle bizdeki "aytaç" gibi@tv ne lokırmızılar sıla işte
karadayıda düzeltirim şimdi ufakalrdan biri buluruz
![]()
bunlar hayat tv nin sitesinden.ssKanalın logosu öyle bizdeki "aytaç" gibiDe get Karadayı'ma çamur atmak için ugraş öyle sen. Ne zamandan beiridir kanalın Toplam reytingiyle bir dizinin reytingi ölçülür oldu? Tek tek açıklama yapmıyorlar artık😕 Günlük yapan bir tek pink var o da Sıla yuksek alıyor diye.
Mesela Kanal D bütün dizileri 4-5 alıyor ama haftlıkta yada günlük olarak zirvede bu demek değildir ki Arka Sokaklar hep 1.cıkıyor
Neyse Arkadaşim Hoşgeldin indi ben onu izlemeye![]()
o da resimde var.ss
bu hırvatla da mns ci çıktı@destere 2013 ortalama reytinglerTOP 10 serija
1. Sila 17.7%------------------------bildiğimiz sıla dizisi @Yakamoz-Asi @Forumdash
2. Stella 17.3%
3. Djevojka imena Feriha 13.5%---------------------afk @dizi kolik @denizz19
4. Zora dubrovačka 13.0%
5. LZN 12.9%
6. Parada 11.6%
7. Dva smo svijeta različita 11.4%
8. Da sam oblak 11.2%------------------------------bir bulut olsam
9. Milost 11.1%---------------------------merhamet @yakup09
10. Sulejman Veličanstveni 11.0%r--------------------muhteşem yüzyıl @Bully @Ahmad @mrt-06
@destere yi karadenize bekleriz buraların doğası havası ve insanları başka yerde eşi benzeri yoktur![]()
insanlarıda dedimyabenim beklediğim kelimeyi bir türlü söylememişsin) napim doğasını havasını
)
hanna gibisi varmı oralarda ?)
insanlarıda dedimyakaradeniz kızları evet çok güzel olurlar kendimde varım diye söylemiyorum öyle gerçekten çünkü burada doğmuş kişilerin yanı ayrı bir doğallığı güzelliği olur
geldiğine pişman olmassın![]()
hahahah öyle bende doğallıktan yanayımgeliyorum
zaten doğaya aşık bir insanım doğa dediğin an aklım gitti))
hahahah öyle bende doğallıktan yanayımama sen burda çok dayak yersin
![]()
konuda adı bile yok ışşhh 😱Karadayı gine muhteşem gitmiş
Ekli dosyayı görüntüle 32409
bunlar da pakistandanadamlarda 271.bölüm yayınlanmış my nin maşallah ne sabır
kanalın priömetime ortalaması olduğu için hepsini my ye mal etmiyorum
@destere @HachiKo @Forumdash @Bully @sokak sanati @Ahmad @gözlemci @mrt-06 @yatutarsa
onkar daha bizdeki 94-95.bölmü izliyilerpakistanlılar meryeme aşıkmış bizim gbi sürpriz yok ?
yada sülo moruğuna aşıklar ikisinden biri![]()
onkar daha bizdeki 94-95.bölmü izliyilerhatçeye de aşık olabilirler