Maskeli Fedai
Favori Üye
Trabzon'dan fırsat bulabilirsek.. @mesmesoSeneye gümbür gümbür geleceğiz kütük dostum (gelemediler)
Trabzon'dan fırsat bulabilirsek.. @mesmesoSeneye gümbür gümbür geleceğiz kütük dostum (gelemediler)
Onlar çökecek seneye merak etme (çökmediler)Trabzon'dan fırsat bulabilirsek.. @mesmeso
Yeni bir totem buldun.Böyle devam et.İzlemeyi bıraktığımdan beri takım düzelmeye başladı.
Arda Güler iyiydi baya ama bizim taraftar 1'e 100 kattıkları için bazı şeyler kabak tadı veriyor. Ayağımız yere basmıyor bizim Salih'te de aynı şeyi yaptılar.
Rossi sahanın en iyilerindendi 90 dakika dinamizm kattı. Mesut çıkmadan önceki son 10 dakkaya kadar iyi bir futbol oynadı. Tek pasları, boş koşuları çok iyiydi. İki gollük pas attı ikisi de direkte patladı teki penaltı oldu zaten
Altay uzun zaman sonra iyi performans gösterdi.
Trabzon'dan fırsat bulabilirsek.. @mesmeso
Valla beyler biz şimdiden iki transferde prensip anlaşmaya vardık. Nisan sonunda diğer isimleri bitirmeye başlarlar. Temmuz kampına çoğu transferi yetiştirmiş oluruz.Onlar çökecek seneye merak etme (çökmediler)
Bizim yapımıza ters öyle şeyler. Biz yeni sezon başladıktan sonra apar topar transferlerimizi gerçekleştirip gerekeni yaparızValla beyler biz şimdiden iki transferde prensip anlaşmaya vardık. Nisan sonunda diğer isimleri bitirmeye başlarlar. Temmuz kampına çoğu transferi yetiştirmiş oluruz.
O sizi kesmez, sizin ara transfer bağımlılığınız var.Bizim yapımıza ters öyle şeyler. Biz yeni sezon başladıktan sonra apar topar transferlerimizi gerçekleştirip gerekeni yaparız
Alex olması için tabiri caizse daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.Arda güler ne yaptı ya, Alex'i izleyen şanslı biri olarak diyorum. Arda sanki bize onu anımsatacak gibi duruyor