DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,135
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
ilk trabzon maçı yaktı hem beni hem feneri yaktı ve birde görevden alınan hakemler beni mahaf etti onunculuktan yirmi birinciliğe attı @bazingaİzlemeyi bıraktığımdan beri takım düzelmeye başladı.![]()
beni ilk kicktippte sıkıntıya girdiğim ilk oynanan trabzon fenerbahçe maçında olan olaydan kaynaklı onunculuktan yirmi birinciliğe düştüm ve onda o maçtan sonra görevden alınan hakemler var @mesmeso
Böyle bakınca halinde bir sıkıntı yok benceŞu Farioli'yi GS'ye hoca yapın diyen bir tayfa vardı. Görüyoruz halini.
Bu sıralamanın çoğu Bülent Korkmaz'ın sayesinde
Bu tür oyunlar asıl elde iyi malzeme varsa işe yarar kütük dostum. Bence Farioli potansiyelli bir hoca. İleride iyi yerlere gelebilir diye düşünüyorumBu sıralamanın çoğu Bülent Korkmaz'ın sayesindeFarioli kötü hoca değil ama bizim seviyeler için yetersiz kütük dostum
Adam Fener gibi bir rakibe karşı geriden pasla çıkmaya çalışıyor lan azıcık pres gücü yüksek bir takım bunu kevgire çeviriyor zaten.
Kütük dostum City gibi çok yüksek bir bütçen yoksa hiç bulaşmamak en iyisiBu tür oyunlar asıl elde iyi malzeme varsa işe yarar kütük dostum. Bence Farioli potansiyelli bir hoca. İleride iyi yerlere gelebilir diye düşünüyorum![]()
Üst düzey takımlar topla oynamak zorunda kütük dostum. Terim'in pasla çıkmak istemesi normal ama sorun onu hiç becerememesiydiKütük dostum City gibi çok yüksek bir bütçen yoksa hiç bulaşmamak en iyisiTerim'i bile bu pasla çıkma sevdası yedi zaten..
İşte biz üst düzey takım mıyız diye düşündürüyorÜst düzey takımlar topla oynamak zorunda kütük dostum. Terim'in pasla çıkmak istemesi normal ama sorun onu hiç becerememesiydi![]()
Süper lig düzeyinde ne olursa olsun üst düzey takımız yaİşte biz üst düzey takım mıyız diye düşündürüyorAdam Taylanla Berkanla bu oyunu oynamaya kalktı..
Kütük dostum pas oyunu istiyorsak ona göre kadro kurulur benim bildiğim. Biz gidip defans yapıp hızlı kontraya çıkan bir takım kurmuşuz. Sonra tabi pas futbolunu oynayamayızSüper lig düzeyinde ne olursa olsun üst düzey takımız yaOrta sahaya transfer yapılmaması yönetimin en büyük eksiği zaten bence.
Onun için sözde Cicaldau ile Morutan alındı ama onlar da fos çıktıKütük dostum pas oyunu istiyorsak ona göre kadro kurulur benim bildiğim. Biz gidip defans yapıp hızlı kontraya çıkan bir takım kurmuşuz. Sonra tabi pas futbolunu oynayamayızEldeki orta sahalardan ayağı iyi olan tek futbolcu her transfer döneminde gitsin diye ağzının içine baktığımız Soso biz daha neyi anlatıyoruz
![]()
İşte kütük dostum Terim'e transfer yetkisini bırakınca böyle oluyorOnun için sözde Cicaldau ile Morutan alındı ama onlar da fos çıktıKütük dostum ligde defans yapıp hızlı kontraya çıkamazsın. Sen istesen de istemesen de zayıf rakiplerine karşı topa hakim oluyorsun zaten. O dediğin ancak Avrupa'da oluyor. Orada da iyi gittik zaten bu sezon
![]()
Seneye gümbür gümbür geleceğiz kütük dostumİşte kütük dostum Terim'e transfer yetkisini bırakınca böyle oluyorAvrupa ve ligdeki durumun gece ile gündüz kadar farklı olmasının sebebi de bu. Yanlış kadro kurmuşuz. Bu takım kapanan takımları hayatta açamaz..