Alanyaspor 2-5 Fenerbahçe | Süper Lig 21-22 Sezonu - 29. Hafta Maçı

Maç sonucu ne olur?

• Alanyaspor kazanır

Oy: 0 0.0%
  • Berabere biter

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .
Arda'cım henüz 28-29 yaşında pestili çıkan bir adamı örnek almak bence sıkıntı doğurabilir. :A Başkalarını idol olarak görmek daha iyi olur. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Arda Güler iyiydi baya ama bizim taraftar 1'e 100 kattıkları için bazı şeyler kabak tadı veriyor. Ayağımız yere basmıyor bizim Salih'te de aynı şeyi yaptılar.
Rossi sahanın en iyilerindendi 90 dakika dinamizm kattı. Mesut çıkmadan önceki son 10 dakkaya kadar iyi bir futbol oynadı. Tek pasları, boş koşuları çok iyiydi. İki gollük pas attı ikisi de direkte patladı teki penaltı oldu zaten :A
Altay uzun zaman sonra iyi performans gösterdi.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Şu Farioli'yi GS'ye hoca yapın diyen bir tayfa vardı. Görüyoruz halini.
Böyle bakınca halinde bir sıkıntı yok bence :A

Ekran Alıntısı.PNG

Böyle bakınca halinde bir sıkıntı yok bence :A

Ekli dosyayı görüntüle 115852
Bu sıralamanın çoğu Bülent Korkmaz'ın sayesinde :A Farioli kötü hoca değil ama bizim seviyeler için yetersiz kütük dostum :A Adam Fener gibi bir rakibe karşı geriden pasla çıkmaya çalışıyor lan azıcık pres gücü yüksek bir takım bunu kevgire çeviriyor zaten.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Bu sıralamanın çoğu Bülent Korkmaz'ın sayesinde :A Farioli kötü hoca değil ama bizim seviyeler için yetersiz kütük dostum :A Adam Fener gibi bir rakibe karşı geriden pasla çıkmaya çalışıyor lan azıcık pres gücü yüksek bir takım bunu kevgire çeviriyor zaten.
Bu tür oyunlar asıl elde iyi malzeme varsa işe yarar kütük dostum. Bence Farioli potansiyelli bir hoca. İleride iyi yerlere gelebilir diye düşünüyorum :A

Bu tür oyunlar asıl elde iyi malzeme varsa işe yarar kütük dostum. Bence Farioli potansiyelli bir hoca. İleride iyi yerlere gelebilir diye düşünüyorum :A
Kütük dostum City gibi çok yüksek bir bütçen yoksa hiç bulaşmamak en iyisi :A Terim'i bile bu pasla çıkma sevdası yedi zaten..

• Güldürdün
Süper lig düzeyinde ne olursa olsun üst düzey takımız ya :A Orta sahaya transfer yapılmaması yönetimin en büyük eksiği zaten bence.
Kütük dostum pas oyunu istiyorsak ona göre kadro kurulur benim bildiğim. Biz gidip defans yapıp hızlı kontraya çıkan bir takım kurmuşuz. Sonra tabi pas futbolunu oynayamayız :A Eldeki orta sahalardan ayağı iyi olan tek futbolcu her transfer döneminde gitsin diye ağzının içine baktığımız Soso biz daha neyi anlatıyoruz :A

• Güldürdün
Kütük dostum pas oyunu istiyorsak ona göre kadro kurulur benim bildiğim. Biz gidip defans yapıp hızlı kontraya çıkan bir takım kurmuşuz. Sonra tabi pas futbolunu oynayamayız :A Eldeki orta sahalardan ayağı iyi olan tek futbolcu her transfer döneminde gitsin diye ağzının içine baktığımız Soso biz daha neyi anlatıyoruz :A
Onun için sözde Cicaldau ile Morutan alındı ama onlar da fos çıktı :A Kütük dostum ligde defans yapıp hızlı kontraya çıkamazsın. Sen istesen de istemesen de zayıf rakiplerine karşı topa hakim oluyorsun zaten. O dediğin ancak Avrupa'da oluyor. Orada da iyi gittik zaten bu sezon :A

Onun için sözde Cicaldau ile Morutan alındı ama onlar da fos çıktı :A Kütük dostum ligde defans yapıp hızlı kontraya çıkamazsın. Sen istesen de istemesen de zayıf rakiplerine karşı topa hakim oluyorsun zaten. O dediğin ancak Avrupa'da oluyor. Orada da iyi gittik zaten bu sezon :A
İşte kütük dostum Terim'e transfer yetkisini bırakınca böyle oluyor :A Avrupa ve ligdeki durumun gece ile gündüz kadar farklı olmasının sebebi de bu. Yanlış kadro kurmuşuz. Bu takım kapanan takımları hayatta açamaz..

• Güldürdün
İşte kütük dostum Terim'e transfer yetkisini bırakınca böyle oluyor :A Avrupa ve ligdeki durumun gece ile gündüz kadar farklı olmasının sebebi de bu. Yanlış kadro kurmuşuz. Bu takım kapanan takımları hayatta açamaz..
Seneye gümbür gümbür geleceğiz kütük dostum :Z (gelemediler)

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Şimdi bu Fener'i makine gibi yapan İsmail Kartal'ı kovup yerine Löw veya Jesus getirmeye çalışmanın neye faydası olacak? Yeni sezonda da İsmail Kartal'la devam edilmeli yoksa bir sezon daha boşa gider.