Alanyaspor 0-1 Galatasaray | Süper Lig 20-21 Sezonu - 26.Hafta Maçı

Maç Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
ALANYA-GS-WEB.jpg

Süper Lig 2020-2021 Sezonu 26.Hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Alanyaspor'a konuk oluyor. Zirve hattında 51 puanla 1.sırada bulunan Fatih Terim'in öğrencileri, bu maçı kazanarak haftayı lider sürdürmeyi amaçlarken 42 puanla 5.sırada bulunan ve evinde gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Alanyaspor ise kazanarak zirve hattına yaklaşmayı amaçlıyor

Saat 19.00'da BeIN Sports HD1'de başlayacak mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek. Maçla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yapabilirsiniz.

GS adına sezonun en zorlu maçı belki de, puan kaybetme ihtimali yüzde 99 çünkü bu sezon kendi evinde en çok puan kazanan takım Alanya ve bizi deplasmanda bile iki kere yendiler. :A

Üstelik hakeme de çok baskı yapıldı, hakemin babası filan söz konusu edildi müthiş bir algı yapıldı haliyle GS adına sezonun en zorlu maçı... Bu maçı kaybedersek sorun yok ama kazanırsak sıkıntı büyür. :A

Zorlu bir maçı kapabilmek iyi oldu tabi ama mühim olan ne getireceği, umarım GS de bize bir 3 puanlık hediye verir artık. :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
GS adına sezonun en zorlu maçı belki de, puan kaybetme ihtimali yüzde 99 çünkü bu sezon kendi evinde en çok puan kazanan takım Alanya ve bizi deplasmanda bile iki kere yendiler. :A

Üstelik hakeme de çok baskı yapıldı, hakemin babası filan söz konusu edildi müthiş bir algı yapıldı haliyle GS adına sezonun en zorlu maçı... Bu maçı kaybedersek sorun yok ama kazanırsak sıkıntı büyür. :A

Zorlu bir maçı kapabilmek iyi oldu tabi ama mühim olan ne getireceği, umarım GS de bize bir 3 puanlık hediye verir artık. :bhr: :A
Totemi bırak be.
Puan kaybı yaşayacağınız bir maç dilerim

• Sinir Bozucu
Reactions: Tolstoyevski
Totemi bırak be.
Puan kaybı yaşayacağınız bir maç dilerim
Aşk olsun bırak da bana hediye etsinler işte bir maçı o kadarı da olsun :A

Şaka bir yana o söylediğin T ile başlayan kelimeyle alakası yok, cidden sezonun en zor maçı. Haftalar öncesinden bile diyordum. BJK maçına dair bile ümidim vardı ama buna o bile yok... Ama olacak tabi, arada böyle puan kayıpları normaldir tıpkı arada sırf nazar bozulsun diye parmağı kanatmak gerektiği gibi, o kan akışı...

Kazansak da kaybetsek de en kötü maç bugünse de bugün günlerden Galatasaray diyelim ve maça doğru saat sayalım...

@Tolstoyevski yeni totemin rakip takımın armasını profil fotoğrafı mı yapmak? :A
O bahsettiğin kelime nedir, ne değildir hiç bilmiyorum ben sadece dostluk kazansın, fair play ruhu ödül alsın istedim o kadar da mülayim bir futbolseverim bilirsiniz.. :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski