Biz ayrılık sonrası her ne kadar Necati Şaşmaz'ın arkasında kaldıysak da, bu ayrılık olayın da suç her iki tarafta da vardır.. tek taraflı olacak birşey değil.. hatta daha doğrusu ben hep suçun beşinde olduğunu yazarım. Artık ne oldu ne bitti bilemeyiz.. fakat 'bizi sattılar' yorumuna hiç bir zaman katılmadım. Şöyle düşünemimiz lazım.. aralarında ciddi bir kriz yaşanmış.. durum o kadar kötü bir boyut almış ki, ekib o anda dağılmaya mecbur kalmışlar.. yani yüz üstü bırakılma durumu yoktur.. bu çok önemli bir ayrıntı. Bahadır keyfine göre terk etseydi, inanın bu adamlar hakkında tek bir kelime bile yazmazdım.. ama ortada bir kavga var.. dizinin devam etmesi için mecbur böyle bir karar alınmış. Yine hepsine helal olsun.. olay ne kadar kötü olursa olsun, reklam olmadık millete.. Bahadır katıldığı programda ayrılık nedenini çok güzel bir şekilde dile getirdi ve duruma noktayı koydu.. 'Aile içi geçimsizlik.. bir ömür daha abi-kardeş kalabilmek için ortaklığı ayırdık'. Bence aralarında en büyük darbe Bahadır'a oldu.. adam bildiğin vadi aşığıdı.. iki kardeşin anlaşamamazlığı yüzünden Raci ile yarattığı diziden vazgeçmesi çok ağır olmuştur. Bence izleyici olarak bu ekibi bir şekilde tekrardan bir araya getirmemiz lazım.. bilmiyorum.