Al Pacino Kurtlar Vadisi'ne Mi?

Geçen sezonun ilk dört bölümünde Selman Kayabaşı ve Serdar Akar izleri var.. (zaten set fotoğraflarında da vardılar) bana göre yazım grubunun en başarılı bölümleri 230, 231 ve 232. Bölümler. Kalite olarak eski ekibin yazdığı bölümlerle aynı derecede benim için. Olur Garcia veya Al Pacino bombası patlatılırsa Selman ve Serdar kesinlikle tekrardan yapım ekibinde yer almalı.

Tek kelimeyle muhteşem bir bölüm.. özelikle şu bölümün ilk 10 dakikasını izlemeye doyum olmaz..

Son düzenleme:
Arkadaşlar iyi hoşta biz dünya stranı bırakalımda sağlam senarist getirmeye bakalım star oyuncula olucak iş değil bu artık yani şu apacık bir gerçekki isterse kadromuz full yıldız dılu olsun ama o yıldızları oynatacak adam olmadıktan sonra hepsş hşkaye ben şahsen yıldız değilde düzgün bi senarist ekibinin gelmesini isterim

Tek kelimeyle muhteşem bir bölüm.. özelikle şu bölümün ilk 10 dakikasını izlemeye doyum olmaz..
aga dikkatini çekerim o ilk 3 bölümde selman kayabaşı vardı zaten onun gidişi 3.bölümden sonra anlaşıldı ama bazı arkadaşlar hayır hala senaryo grubunda dediler yani o adam olsaydı emin olalımki halimiz daha iyi olurdu

Arkadaşlar iyi hoşta biz dünya stranı bırakalımda sağlam senarist getirmeye bakalım star oyuncula olucak iş değil bu artık yani şu apacık bir gerçekki isterse kadromuz full yıldız dılu olsun ama o yıldızları oynatacak adam olmadıktan sonra hepsş hşkaye ben şahsen yıldız değilde düzgün bi senarist ekibinin gelmesini isterim

aga dikkatini çekerim o ilk 3 bölümde selman kayabaşı vardı zaten onun gidişi 3.bölümden sonra anlaşıldı ama bazı arkadaşlar hayır hala senaryo grubunda dediler yani o adam olsaydı emin olalımki halimiz daha iyi olurdu

Ne bizimkiler barıştı nede beklenen senarist takviyesi yapıldı.. benim dert yanmamın tek sebebi vadi senaryo ekibine gereken takviyeleri yapsa 'başarılı' bir şekilde daha rahat bir kaç yıl devam etme potensiyeline sahip durumda.. buna rağmen aynı düzende devam etmelerini anlamıyorum.. gerçekten şu saçma kavga yüzünden 'Kurtlar Vadisi' gibi bir projeyi kaybetmemiz yazık olacak. Ben herhalde eni sonu bir kampanya baslatacam, olsun boş çıksın.. barışmasalar bile, belki bundan senarist takviyesi yapılmasının gerektiğini anlarlar.

Ne bizimkiler barıştı nede beklenen senarist takviyesi yapıldı.. benim dert yanmamın tek sebebi vadi senaryo ekibine gereken takviyeleri yapsa 'başarılı' bir şekilde daha rahat bir kaç yıl devam etme potensiyeline sahip durumda.. buna rağmen aynı düzende devam etmelerini anlamıyorum.. gerçekten şu saçma kavga yüzünden 'Kurtlar Vadisi' gibi bir projeyi kaybetmemiz yazık olacak. Ben herhalde eni sonu bir kampanya baslatacam, olsun boş çıksın.. barışmasalar bile, belki bundan senarist takviyesi yapılmasının gerektiğini anlarlar.
vallahi öyle ama biz istedikçe onlar bu durumdan kaçtı şimdi bütün suçu racilerde aramak yanlış olur büyük ihtimal necati abininde yanlışları varki durum bu noktaya geldi ben öyle düşünüyorum

vallahi öyle ama biz istedikçe onlar bu durumdan kaçtı şimdi bütün suçu racilerde aramak yanlış olur büyük ihtimal necati abininde yanlışları varki durum bu noktaya geldi ben öyle düşünüyorum

Biz ayrılık sonrası her ne kadar Necati Şaşmaz'ın arkasında kaldıysak da, bu ayrılık olayın da suç her iki tarafta da vardır.. tek taraflı olacak birşey değil.. hatta daha doğrusu ben hep suçun beşinde olduğunu yazarım. Artık ne oldu ne bitti bilemeyiz.. fakat 'bizi sattılar' yorumuna hiç bir zaman katılmadım. Şöyle düşünemimiz lazım.. aralarında ciddi bir kriz yaşanmış.. durum o kadar kötü bir boyut almış ki, ekib o anda dağılmaya mecbur kalmışlar.. yani yüz üstü bırakılma durumu yoktur aslında. Bahadır keyfine göre terk etseydi, inanın bu adamlar hakkında tek bir kelime bile yazmazdım.. ama ortada bir kavga var.. dizinin devam etmesi için mecbur böyle bir karar alınmış. Yine hepsine helal olsun.. olay ne kadar kötü olursa olsun, reklam olmadık millete.. Bahadır katıldığı programda ayrılık nedenini çok güzel bir şekilde dile getirdi ve duruma noktayı koydu.. 'Aile içi geçimsizlik.. bir ömür daha abi-kardeş kalabilmek için ortaklığı ayırdık'. Bence aralarında en büyük darbe Bahadır'a oldu.. adam bildiğin vadi aşığıdı.. iki kardeşin anlaşamamazlığı yüzünden Raci ile yarattığı diziden vazgeçmesi çok ağır olmuştur. Bence izleyici olarak bu ekibi bir şekilde tekrardan bir araya getirmemiz lazım.. bilmiyorum.

Son düzenleme:

Aynen aga Selman Kayabaşı'nın kalemi muazzamdır. Neredeyse tüm kitaplarını ilgiyle okudum. Keşke devam etse yazmaya.

Al Pacino gelirse efsane olur tadından yenmez. Ama herkesin de vurguladığı gibi isterse dünya starı gelsin onu oynatam senaristtir, hikayedir. Umarım kardeşler barışır tek duam bu..

Biz ayrılık sonrası her ne kadar Necati Şaşmaz'ın arkasında kaldıysak da, bu ayrılık olayın da suç her iki tarafta da vardır.. tek taraflı olacak birşey değil.. hatta daha doğrusu ben hep suçun beşinde olduğunu yazarım. Artık ne oldu ne bitti bilemeyiz.. fakat 'bizi sattılar' yorumuna hiç bir zaman katılmadım. Şöyle düşünemimiz lazım.. aralarında ciddi bir kriz yaşanmış.. durum o kadar kötü bir boyut almış ki, ekib o anda dağılmaya mecbur kalmışlar.. yani yüz üstü bırakılma durumu yoktur.. bu çok önemli bir ayrıntı. Bahadır keyfine göre terk etseydi, inanın bu adamlar hakkında tek bir kelime bile yazmazdım.. ama ortada bir kavga var.. dizinin devam etmesi için mecbur böyle bir karar alınmış. Yine hepsine helal olsun.. olay ne kadar kötü olursa olsun, reklam olmadık millete.. Bahadır katıldığı programda ayrılık nedenini çok güzel bir şekilde dile getirdi ve duruma noktayı koydu.. 'Aile içi geçimsizlik.. bir ömür daha abi-kardeş kalabilmek için ortaklığı ayırdık'. Bence aralarında en büyük darbe Bahadır'a oldu.. adam bildiğin vadi aşığıdı.. iki kardeşin anlaşamamazlığı yüzünden Raci ile yarattığı diziden vazgeçmesi çok ağır olmuştur. Bence izleyici olarak bu ekibi bir şekilde tekrardan bir araya getirmemiz lazım.. bilmiyorum.
öyle tabi haklısın ama o işin olması artık çok zor yada iş işten daha fazla geçmeden bu 15 günlük arada bir hamle yapmaları lazım yoksa ilerde bırak yeni senaristleri raci bahadır gelse bile toparlayamaz diziyi

Aynen aga Selman Kayabaşı'nın kalemi muazzamdır. Neredeyse tüm kitaplarını ilgiyle okudum. Keşke devam etse yazmaya.

Al Pacino gelirse efsane olur tadından yenmez. Ama herkesin de vurguladığı gibi isterse dünya starı gelsin onu oynatam senaristtir, hikayedir. Umarım kardeşler barışır tek duam bu..

Kesinlikle.. şuan konsept danışmanlığını yapacak en iyi aday.. ama bunları biz değil onlar düşünmesi lazım aslında. Allah aşkına bu Mehmet Canpolat ne işe yarıyor çok merak ediyorum.. hadi Necati Şaşmaz görmüyor, bu adam neden ilgilenmez..

Kesinlikle.. şuan konsept danışmanlığını yapacak en iyi aday.. ama bunları biz değil onlar düşünmesi lazım aslında. Allah aşkına bu Mehmet Canpolat ne işe yarıyor çok merak ediyorum.. hadi Necati Şaşmaz görmüyor, bu adam neden ilgilenmez..
Mehmet Canpolat twit atmaktan başka bir halta yaramıyor kardeşim. Diziyi aile şirketine çevirdiler o bunun yeğeni şu bunun kardeşi. Tek çare kardeşlerin barışması bu saatten sonra..

al paçino gül paçino yanakları al paçino:))) bekleriz tabi andy garcia geldi dizi düştü daha büyük isim gelirse toptan kurtuluş:D

Senin düştü dediğin dizi reyting rekoru kırıyor. :)) Forumda da 25 kişi izliyor. :) Sen beğenmediysen dizi iyidir zaten.
25 kisi ne benimle kafami buluyosun ben bizim forumda en seyredilmeyen dizinin bile 10 tane fani fakan vardir. Ben son sozumu soyledim. Zombileri anlatam diziden ne beklenir ki Allah kurtarsin :)