FF Alıntıya Cevap Vermemek

hayır çünkü toplu bakmalarında es geçmeye devam ediyorsun
geçen haftakileri boşverdim ama bu hafta bile aynı ayardasın
bu konudaki 10. mesaj ve başka bir konudanda sana bildirim yollamıştım

neyseki Sabriye'ye bakmışsın ama 50-50 olarak listede kalmaya devamsın

Son düzenleme:
Reactions: dreamy
10 mesaj derken 10. mesaj demek istedin sanırım bi bakayım o zaman. Başka hangi konu var üyeleri toplu etiketlediklerin sayılıyor mu? ?

Reactions: Dosi
Aşk olsun mesajlarına ışık hızında cevap veremesem de illa ki cevap veriyorumdur be hain.
Bende seni kara listeye alıyorum o zaman.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Aşk olsun mesajlarına ışık hızında cevap veremesem de illa ki cevap veriyorumdur be hain.
Bende seni kara listeye alıyorum o zaman.
Yok artık 😱 Kaplumbağa hızında bile cevap gelmiyor
bak abartmıyorum. 10 bildirim yolluyorsam can çatlasa 2 tanesine tepkin var. Diss Savaşları ile ilgili kaç mesajıma etiketledim seni 2 haftadır biliyormusun
Her biri farklı konularda ama bizle bağlantılıydı.
Bu konudaki etiketlere döndü herkes, kendini savunmak için
Demekki sizleri suçlamak gerekiyormuş

Bu kara liste bildirimlere tepki vermeme kara listesi. Sen beni o kara listeye alamazsın çünkü es geçtiğim bildirimin yok

Reactions: 12.Adam and kerem
Diss Savaşları zamanı ben evi taşımıştım. Tadilat olsun, eşyaları taşıma olsun çok zorlu zamanlardı benim için, birde o zaman internet sıkıntım vardı. O yüzden o zaman etiketine cevap verememiştim.

Onun dışında daha önce forumda daha önce konuştuğum insanlardan 2 kişi hariç herkesin bildirimine cevap vermeye çalışırım da bu aralar forum sıkıcı geliyor nedense, mezarlık havası sardı yine buraları. Umarım bir an önce düzelir.

Yok be ben geçen haftadan söz ediyorum. Bahanelerin geçersiz beyefendi
Daha bu sabahki etiketimi bile es geçtin
bildirim paneline girde Dosi'nin bildirimine bak anlarsın

Aa geçen hafta diğer üyelerin toplamı kadar konu açtım. Ozaman bile mezarlık havası dediysen bu hafta ne dersin bilmem
bu hafta telefonumu dinlendiriyorum

Reactions: kerem
Geçen hafta mı? O zaman enler listesinde 11 mesajla sonuncu olmuştum. O mesajları da reyting konularına yorum olarak atmışımdır.
Bi inceleyeceğim listeyi, ama yinede bi' bahane buluyorum işte.

Konu açmada sıkıntı yok bence, her komuda sadece 3-5 yorum var. Çoklu sayfalı konularda bile genelde 2-3 kişinin diyalogları var.
Yani herkes bıkkın biraz, bende dahil. Bu arada Güncel Haberlerde konu açarsan daha çok ilgi görürsün, bu aralar müziğe yöneldin sanırım.

Yok ben 4 ay konu açmayı bırakınca (aktifde değildim) herkes bi salmıştı müzik kısmını. @dreamy klip konularını aç dedi, bende birikenleri ve her telden tanınan kişilerin konularını açtım
Ben Oscar etkinliğindeki filmlerle meşguldum. 3 haftada 36 film izleyip telefonumu bozdum
şimdi bugünlerde telefonuma iyi davranma açısından yine kabuğa çekildim
Geçen sene ağırlığım teknoloji bölümündeydi. Birazda başkaları aktifleştirsin. Telefonumu çok yordum

Belki bir süre sonra yine konu bombasına başlarım

Reactions: kerem and dreamy
Çoğu zaman sinir bozucu bir durumdur. İlla cevap vermek şart değildir, bir tepki bırakmak bile yeterlidir (kaale alındığı hissi verilir).

Yazılan mesajların okunduğunu bile bile ve başka alanlarda cevaplar görüldüğünde karşı tarafın kırılmasına sebep olunur.

Son zamanlarda çok fazla bildirim ile boğuştuğumda, gözden kaçanlar oluyor ama en geç 1 gün içinde geri dönüş yapmaya çalışıyorum. Daha öncede konuda yazmıştım, profil ve özel mesajlar herzaman öncelik verdiğim alanlardır.

İmzamı atıyorum, ki zaten konuyu da ben açmışım bi zahmet atayım.

İlla ki meşgul olunabilir, illa ki gözden kaçabilir ve zaten her alıntıya alıntı ile cevap verilmez; tepki bırakmak da bir cevaptır ve dünyanın en kolay işi. Tek dokunuş hepsi bu, fakat insan ilişkilerindeki internet kültüründeki önemi çok fazla. O yüzden benim de gözümden kaçtığı oluyor ama elimden geldiğince en azından ilk başta hemen tepki bırakmaya çalışıyorum çünkü bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkalarına yapmayı sevmem, istemem...

Reactions: Dosi and Gerekli24
Çok gıcık olduğum bir şey her alıntıya cevap verilmeyebilir ama tepki mutlaka bırakılmalı bilmiyorum benim yapmadığım oldu mu?

Üsteki mesajıma tepki bıraktığında hemen özeldeki son mesajına tepki bıraktım
(zaten bırakırdımda 5 dakika geciktik
)

Bu konuda ne güzel goygoy dönmüş. Yine çeneyi bol çalıştırmışım

Liste yapmışım zamanında ve @MEnes hâlâ üst sıralarda. Tebrikler

Sanada laf atmışım 😱 sen zamanında es geçiyormuşsun galiba ama şuan üst sıraya senide aldım
her bildirimi şip şak görmektesin

Bu konuyu açacak kadar zamanında söylenmişim haliyle dediğimi yap yaptığımı yapma durumu uygun olmazdı şimdi
Üstelik senden de bir şeyler kaptım zaman içinde bu konularda haliyle eh işte..
@12.Adam

Reactions: 12.Adam
Demek hala üst sıralarda yer alıyorum, gerçekten başarılıymışım...

Reactions: Dosi and 12.Adam