FF Alıntıya Cevap Vermemek

Bu mevzudan dolayı kara listemi açıklayayım:
@Aserat @Sherlock sık sık yapıyor :A bazen mesajlarını alıntılayıp yada onlara birşey belirtip etiketlediğimize pişman ediyorlar :ppp: iki kişi daha varda onları yazmıyayım :A @xBUGRAx da biraz öyle ama kendisi bazen zaman aşımıda olsa geri dönüşler yapabiliyor :A
@Yiğitt forumda her bildirime geri dönüş yapan ender üyelerden ama oda paslanma sinyalleri vermeye başladı son zamanlarda :A ama tabi hâla geri dönüşlerde en iyiler arasında :A

@serhatt @denizz19 @dreamy kendilerinin eski hallerinden eseri yok. Sizede yavaştan cevap verme, etiketleme işlemini gözden geçirmek gerekir :A

Bir başka komik kısım bu konuyu yazan kişinin aslında kendisininde benzer davranışta bulunması :A @Tolstoyevski :A olmamış atma bile bir cevaptır haklısın ama sende o da yok :F

Ben kimsenin kara listesinde değilimdir bu konuda. Hâla 99% hatta 99.5% her bildirime emoji veya cevap ile karşılık veriyorum :A Bunu en iyi @xemrexxx ve @pompy bilir :A

Eskiden böyle değildim. :A Enerjim yok uzun zamandır. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Aserat @Sherlock sık sık yapıyor :A bazen mesajlarını alıntılayıp yada onlara birşey belirtip etiketlediğimize pişman ediyorlar :ppp: iki kişi daha varda onları yazmıyayım :A @xBUGRAx da biraz öyle ama kendisi bazen zaman aşımıda olsa geri dönüşler yapabiliyor :A
@Yiğitt forumda her bildirime geri dönüş yapan ender üyelerden ama oda paslanma sinyalleri vermeye başladı son zamanlarda :A ama tabi hâla geri dönüşlerde en iyiler arasında :A

@serhatt @denizz19 @dreamy kendilerinin eski hallerinden eseri yok. Sizede yavaştan cevap verme, etiketleme işlemini gözden geçirmek gerekir :A

Bir başka komik kısım bu konuyu yazan kişinin aslında kendisininde benzer davranışta bulunması :A @Tolstoyevski :A olmamış atma bile bir cevaptır haklısın ama sende o da yok :F

Ben kimsenin kara listesinde değilimdir bu konuda. Hâla 99% hatta 99.5% her bildirime emoji veya cevap ile karşılık veriyorum :A Bunu en iyi @xemrexxx ve @pompy bilir :A
Foruma girdiğimiz mi var yahu :A

• Güldürdün
Bu asılsız iddialar hakkında @Aserat gerekli basın açıklamasını ikimiz adına yapacak, teşekkür ediyorum. :A
hmm çok güzel senin adınada cevap verdi :F?(15 numaralı cevabımıda es geçmeyin :A)
Benim mazeretim var biliyorsun. :A
ay sanki ben tek bu aralar diyorum. Geçen senede böyleydin ve konuşmuştuk :A
Eskiden böyle değildim. :A Enerjim yok uzun zamandır. :A
Seni tebrik ediyorum. bahanelere sığınıp inkar etmeyen tek kişi oldun :bhr:?
Foruma girdiğimiz mi var yahu :A
yahu ben 1 hafta girmesemde girdiğimde hepsine bakiyorum. Daha bu sabahki etiketimi es geçmişsin, neyon bahanesi bu? :A

@xemrexxx daha yukarda en iyilerden olduğundan söz ettik 10 numaralı mesaji es geçerek Yiğit'in senden 1 adım önde olduğunu kanıtladın :A

Zaman aşimi olmuşsa tepkiyle geçiştiriyorum :X Bi daha o konuyu up'latmaya gerek yok:A Taze ve sıcak alıntılara anında dönerim:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
hmm çok güzel senin adınada cevap verdi :F?(15 numaralı cevabımıda es geçmeyin :A)

yahu ben 1 hafta girmesemde girdiğimde hepsine bakiyorum. Daha bu sabahki etiketimi es geçmişsin, neyon bahanesi bu? :A

@xemrexxx daha yukarda en iyilerden olduğundan söz ettik 10 numaralı mesaji es geçerek Yiğit'in senden 1 adım önde olduğunu kanıtladın :A

Rahatsızım kendimden ben de. :A

• Güldürdün
aa daha geçen kendin kabullenmedinmi bu durumu :A Ama diyorum, hala en iyiler arasındasın :A forumda Çiğdem ve benden sonra her bildirime geri dönüş yapan 3. kişi olabilirsin belki ya da @xemrexxx ile aranızda burun farkı var

sana kanıtlar getirtme bana :A Geçen hafta baya aktiftim ve anca 1-3 bildirimime geri dönüş yapmışsındır :ppp: notunu 0 veriyorum artık :(

Geçen haftakileri saysam Türkiye'den İsveç'e yol alır :A bugün bu seni 3. etiket edişim oldu galiba ve buna hemen cevap verdin, tabi bu suçlama mesajıydı diye :A Bu arada şuana kadarki avatar çalmanda en başarılı bu olmuş, renkten dolayı kafa kurcalamayı başarıyorsun :A diğerlerinde renkten dolayı otomatikmen ayırma kolaydı :A

İyi daha Türkiye'den İsveç'e kadarsa sorun yok. :A Biraz daha uzayınca toptan cevap veririm. :A Teşekkür ediyorum, kafa karıştırma operasyonlarım devam edecek. :A

• Güldürdün

Peki ya ben? :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Sen @turkuazz @MEnes yıldızlarla aydınlık listemin en üst sırasındasınız :bhr: (kara liste karşıtı ak liste diyecektimde @Sherlock ve @DarkLegenD bir ara o söylemi siyasete bağladı diye aydınlık liste diyeyim dedim :A)
@Doğu bey ortalarda. Ne kara listemde nede aydınlık listemde :A

@kerem de kara listemdekiydi bak, onuda yazmamışım ama belirtmediğim en az 3 kişi daha var ama birisi varki baya insan gıcık kapıyor fakat tek bana değil, başkalarınada öyle :F Mecbur olmadıkça o kişiyi alıntılayıp etiket yapmıyorum :A Hani tamam illa cevap vermek zorunda değil insan ama bir ifade bile yeterli @Forumdash ın yapıyorum dediği gibi :A başka türlüsü kaale alınmama hissi doğuruyor ve heleki bu durum çok fazla üst üste olan birşeyse gıcık kapma duygusu azıcık oluşuyor :A

Sen @turkuazz @MEnes yıldızlarla aydınlık listemin en üst sırasındasınız :bhr: (kara liste karşıtı ak liste diyecektimde @Sherlock ve @DarkLegenD bir ara o söylemi siyasete bağladı diye aydınlık liste diyeyim dedim :A)

@kerem de kara listemdekiydi bak, onuda yazmamışım ama belirtmediğim en az 3 kişi daha var ama birisi varki baya insan gıcık kapıyor fakat tek bana değil, başkalarınada öyle :F Mecbur olmadıkça o kişiyi alıntılayıp etiket yapmıyorum :A Hani tamam illa cevap vermek zorunda değil insan ama bir ifade bile yeterli @Forumdash ın yapıyorum dediği gibi :A başka türlüsü kaale alınmama hissi doğuruyor ve heleki bu durum çok fazla üst üste olan birşeyse gıcık kapma duygusu azıcık oluşuyor :A
Ben çok da yukarılarda olmam diyordum özellikle son aylardan sonra ama öyle diyorsan öyledir. Bence makul. :A

• Güldürdün

Ak liste diyemiyorsan "Forumdash listesi" diyebilirsin beni örnek alsınlar :A

Evet bana da saygısızlık gibi geliyor tee en başindan beridir:X Bir lafım varsa da herkesi etiketlerim öyle etiketsiz de göremezsiniz:A Bu konuyu da başlık olarak açabilirsiniz :A @Tolstoyevski

Ben çok da yukarılarda olmam diyordum özellikle son aylardan sonra ama öyle diyorsan öyledir. Bence makul. :A
haha kıyakmı geçtim acaba :A Yalnız burdaki mevzu alıntılara cevap vermekten ziyade verilen cevap yada edinilen etikete ifade bırakma mevzusu. kara listem mesajıma seni etiketlememiştim ama buna rağmen güldürü atman 1 doğru 3 yanlışı götürdü :A Illaki arada es geçenler olacak. hepiniz bir ben değilsiniz sonuçta o konuda,yani her bildirimi es geçmeyen biri olarak :A seninkiler göze batmayan kısımlar :A
Ak liste diyemiyorsan "Forumdash listesi" diyebilirsin beni örnek alsınlar :A

Evet bana da saygısızlık gibi geliyor tee en başindan beridir:XBir lafım varsa da herkesi etiketlerim öyle etiketsiz de göremezsiniz:A Bu konuyu da başlık olarak açabilirsiniz :A @Tolstoyevski
Geçen hafta seni kınadığım geldi aklıma :A ama seni AK listeme koyabilirim :A ve mesajınada katılıyorum :D

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Forumdash
haha kıyakmı geçtim acaba :A Yalnız burdaki mevzu alıntılara cevap vermekten ziyade verilen cevap yada edinilen etikete ifade bırakma mevzusu. kara listem konusunda seni etiketlememiştim ama buna rağmen güldürü atman 1 doğru 3 yanlışı götürdü :A Illaki arada es geçenler olacak. hepiniz bir ben değilsiniz sonuçta o konuda,yani her bildirimi es geçmeyen biri olarak :A seninkiler göze batmayan kısımlar :A

Geçen hafta seni kınadığım geldi aklıma :A ama seni AK listeme koyabilirim :A ve mesajınada katılıyorum :D
Az önce en üstteydim şimdi neden "koyabilirim" oldu? Esereklisin bugun galiba:F

• Güldürdün
Az önce en üstteydim şimdi neden "koyabilirim" oldu? Esereklisin bugun galiba:F
En üstte koymadımki seni? 😱 sadece yapıyorum dediğin eylemin nekadar doğru olduğunu belirtmiştim mesajımda:A Çok kurcalama artık, yerin iyi. bak @dreamy bile kara listeme girdi, bugün bu 4. etiketleyişim galiba ve aktif olmasına rağmen 3ünüde es geçti :F
Atma bu oku, bu ok zehirli. :A
Niye zehirli olsun? @MasacRE kendine güveniyorki soruyor :A Konuşturma beni şimdi, zehirli ok fırlatmak istemiyorum sana :F

Hoşt diyorum sana dış mihrak .ss

• Güldürdün
haha kıyakmı geçtim acaba :A Yalnız burdaki mevzu alıntılara cevap vermekten ziyade verilen cevap yada edinilen etikete ifade bırakma mevzusu. kara listem mesajıma seni etiketlememiştim ama buna rağmen güldürü atman 1 doğru 3 yanlışı götürdü :A Illaki arada es geçenler olacak. hepiniz bir ben değilsiniz sonuçta o konuda,yani her bildirimi es geçmeyen biri olarak :A seninkiler göze batmayan kısımlar :A

Evet düşününce oradan olayı kotarmışım. :A Ve kesinlikle senin gibi her mesaja her bildirime cevap vermek pek mümkün olmuyor. :A Ha tabi bir de ben bazen çoğunu bakıp kapatıyorum, öyle durumlar da olmuyor değil. :A Göze batmamak hoş oldu bu konuda o yüzden böyle devam etmek mantıklı. :A

• Güldürdün

Muazzam konuşmuşsun :bhr: :Z

• Harika
En üstte koymadımki seni? 😱 sadece yapıyorum dediğin eylemin nekadar doğru olduğunu belirtmiştim mesajımda:A Çok kurcalama artık, yerin iyi. bak @dreamy bile kara listeme girdi, bugün bu 4. etiketleyişim galiba ve aktif olmasına rağmen 3ünüde es geçti :F

Niye zehirli olsun? @MasacRE kendine güveniyorki soruyor :A Konuşturma beni şimdi, zehirli ok fırlatmak istemiyorum sana :F
Ya bu aralar yoğunum anca geceleri biraz rahat takılabiliyorum forumda. Kaç saattir Latince terimlerle boğuşuyorum. :A Hem etiketlere ve alıntılara da toplu bakmaya çalışıyorum sadece seni es geçmemişimdir. Biraz gecikmeli dönüyorum yani. :D

Kara listenden çıkmama yeterli oldu mu bu bahaneler. :A

• Güldürdün